Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני: לפי החוק צריך תמיד להיות בנתיב הימיני ביותר!

מה יש לך להגיד על זה?

לפי החוק אסור לעקוף מינמין, אף פעם לא עשית את זה?

לפי החוק...

לפי החוק בכביש אל תהיה צודק! תהיה חכם!

אז תגיד לי בבקשה, אם היית מאט ונותן לג'יפ להשתלב אז מה היה קורה?

היית נפגע? נעלב? מאבד מהאורך של שמוליק? מה!?!@

פעם אחרונה שפונטו וג'יפ נפגשו זה לא נגמר טוב, לא חבל?

כי אם תמשיך לא לוותר לפסיכים זה לא יגמר בטוב..

מקסי, זאת פעם ראשונה שזה קורה לך?

להבא תלמד: יש בנתיב השמאלי משהו מופרע? תחסוך דלק ותאיץ כמו סבתא....

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היום אני עומד לי ברמזור,כאשר בהמשך הכביש ישנו 2 נתיבים שמתלבים ל1.

למדתי לעמוד בשמאלי בו מכוניות לא חונות.....

כצפוי,2 חלונות פתוחים,מערכת בווליום גבוהה,ויותר מ2 אנשים ברכב.

לא קראתי את כל השרשור אבל אני רוצה להגיב על מה שציטטתי..

יפה שלמדת לעמוד בשמאלי- וכשיעמוד שם אוטובוס או טור של 5 מכוניות אתה תעמוד כמו גדול גם בימני כשידוע לך שיש שם מכוניות חונות או 2 נתיבים שמשתלבים ל1.

וכדי לא להתקע גם אתה תתחיל נסיעה ברגל כבדה. אז לא לשחק אותה תמים.

ומה הקטע של החלונות?

זה שאני פותח 2/3/4 חלונות זה מרמז על כך שאני ערס או מאותם הצעירים שנוהגים בקלות דעת?

זה שאני שם קרוב לפול ווליום אז זה מרמז שאני מה? ..... ערס או מאותם הצעירים שנוהגים בקלות דעת?

יותר מ2 אנשים- אולי הנהג הנ"ל אינו מחוייב בהגבלה.

ודי לפתוח שרשור על כל נפיחה של ערס מצוי!!

פורסם
אכן. הם לא רוצים להראות שהם גברים, הם רוצים להראות שהם יותר מהירים, יותר שולטים, וזאת הדרך שלהם לעשות את זה.

האמת שזה לא תמיד נכון, כי אני עוקף הרבה פעמים "למד" שפשוט מעכב את התנועה באופן מטורף, ואם אני לא אעשה זאת, יהיה פקק אדיר עד לרמזור הבא, כך שלא תמיד מדובר על האגו.

בקשר לשלט "נהג חדש", אם כבר הוזכר, עד היום לא הבנתי מדוע צריך לתלות את השלט הזה, הרי סבלנות, צריך לגלות כלפי כל הנהגים בכביש ולא רק כלפי הנהגים חדשים, והישראלים, במילא לא מגלים את הסבלנות, ואפילו להפך, "מתעללים" כשרואים שלט נהג חדש ועוקפים עקיפת מסוכנות, אז במה הוא מועיל בדיוק?

אני בעצמי נהג חדש ואינני תולה את השלט הזה, הוא פשוט מיותר, השוטרים במילא לא נותנים קנס על דבר כזה. כשהוא שואל היכן השלט, אתה אומר לו שהיה תלוי ונפל לפני רגע. הוא ייגש לאחורי הרכב וייראה את השלט מושלך על מקומו. זה לדעתי מספיק. אם תהיה נחמד אליו ותתנצל על "טעותך", הוא אפילו לא יתווכח איתך, רק "יזהיר" אותך ויגיד לך "ערב טוב וסע לשלום".

בשיעור הראשון שלי היה איזה נודניק שצפר לי כמו משוגע :|

ואני בדרך כלל לא "מעכב" את התנועה בשיעורי הנהיגה שלי :)

אני נוסע במהירות המותרת ונוסע בנתיב הימני תמיד ואם יש כביש הולך וצר אני מאט ומביא לנהגים אחרים לעבור :p

פורסם

נו, זה חדש לך?

כל יום אני נתקל במקרה כזה או אחר של ילדונים מפגרים חסרי כל ידע בסיסי בתעבודה והשתלבות בכביש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יאאלה אתה כזה תמים... אתה לא צריך לבכות על זה אתה צריך להיתרגל לזה אתה לא מבין ..
אני לא בוכה על זה,אני מתרגל לזה וחבל מאוד שאני צריך להתרגל לפחד מהסמל "נהג חדש" כשלי יש אחד מאחורה.
פורסם
בשיעור הראשון שלי היה איזה נודניק שצפר לי כמו משוגע :|

ואני בדרך כלל לא "מעכב" את התנועה בשיעורי הנהיגה שלי :)

אני נוסע במהירות המותרת ונוסע בנתיב הימני תמיד ואם יש כביש הולך וצר אני מאט ומביא לנהגים אחרים לעבור :p

glizz, יש אנשים שלצפור ל"למד" זה פשוט עושה להם את זה.:|

אני זוכר כל שיעור ושיעור מלימוד הנהיגה שלי, ואני יכול להגיד לך שהייתי "תלמיד למופת", נוהג מעולה. המורה שלי התייחס אליי כאל אחד שיש לו רישיון ורק צריך להגיע ל-28 שיעורים כדי לקבל אותו. ובכל זאת, היו נודניקים (בעיקר נהגים צעירים, בסביבות ה-20+, לאוו דווקא נהגים "חדשים") שהיו סצם צופרים כמו משוגעים ללא הפסקה, פשוט נהנים מזה, בשביל הכיף. ואני לא התעצבנתי. אני צחקתי (וגם המורה) כי זה פשוט מצחיק (ואדיוטי).:-)

Xbox12341

פורסם

מה אתם בוכים? רוב רובם של נהגי ה "ל" מעכבים את התנועה, זה לא אומר שצריך לצפור להם, אבל זה אומר שכל פעם שאני רואה "ל" אני עובר נתיב.

ROOONEEYY

פורסם
לא קראתי את כל השרשור אבל אני רוצה להגיב על מה שציטטתי..

יפה שלמדת לעמוד בשמאלי- וכשיעמוד שם אוטובוס או טור של 5 מכוניות אתה תעמוד כמו גדול גם בימני כשידוע לך שיש שם מכוניות חונות או 2 נתיבים שמשתלבים ל1.

וכדי לא להתקע גם אתה תתחיל נסיעה ברגל כבדה. אז לא לשחק אותה תמים.

ומה הקטע של החלונות?

זה שאני פותח 2/3/4 חלונות זה מרמז על כך שאני ערס או מאותם הצעירים שנוהגים בקלות דעת?

זה שאני שם קרוב לפול ווליום אז זה מרמז שאני מה? ..... ערס או מאותם הצעירים שנוהגים בקלות דעת?

יותר מ2 אנשים- אולי הנהג הנ"ל אינו מחוייב בהגבלה.

ודי לפתוח שרשור על כל נפיחה של ערס מצוי!!

Spring2005, הרשה לי להצטרף לויכוח.

לא יודע אם כל הדוגמאות הנ"ל אומרות שאתה ערס מאותם הצעירים שנוהגים בקלות דעת.

מצידי, תהיה ערס, סע עם גג פתוח, בלי חלונות, 7 אנשים באוטו, מוזיקה פווול ווליום, מערכת משופרת, 2 אגזוזי לחץ, שמלות למינהם, ספויילרים וכל שאר החיות, אבל רק אל תעשה שטויות בכביש, אל תעקוף כשאי אפשר, אל תיסע מהר באזורי מגורים ואל תוריד את הזהירות למדרגות הנמוכות.

זה הכי חשוב! מבחינתי, שהם יחשבו על האוטו שלך ועליך מה שהם רוצים, אבל רק תראה שאינך פוגע בסובבים אותך.

Xbox12341

פורסם
מה אתם בוכים? רוב רובם של נהגי ה "ל" מעכבים את התנועה, זה לא אומר שצריך לצפור להם, אבל זה אומר שכל פעם שאני רואה "ל" אני עובר נתיב.

נכון, רוב רובם מעכבים את התנועה.

תעבור נתיב, זה הפיתרון המצויין עבורך ועבור כל אלה שמאחוריך.

אף אחד כאן לא בוכה. אני רואה כאן רק לגלוג על הנושא של הצפירות.

Xbox12341

פורסם

האוטו הראשון שלי היה מרצדס משנות השבעים. לפי דעתי כל נהג חדש צריך שנה-שנתיים לנהוג ברכב ישן וקטן ולהרגיש מה זה להיות הכי קטן ומאויים בכביש, וככה ללמוד לכבד נהגים אחרים. כשיש נהג חדש שהאוטו הראשון שבו היא נוהג זה לנד-קרוזר, הוא לא ילמד לכבד אף אחד. הם צריכים להיות יותר צנועים וצריך ללמד אותם מה המשמעות של תאונה וכמה זה מרגיז שערסים לא נותנים להשתלב בצורה חוקית.

פורסם
ל soli vbmenu_register("postmenu_1014998", true); לא יודע אם זה היתה אתה או שאתה סתם מציג את זה בכאילו אבל אין לי שום כוונה ושום כוונה עתידית לוותר לפסיכים שמתנהגים כך. לפי החוק מי שמשתלב הוא זה שנותן זכות קדימה מי שעוקף אמור לעשות זאת בשמאלי מכיוון שהשמאל היה פנוי לחלוטין לא היה לי שום סיבה להתחיל לעשות זיגזוגים בכביש בגלל נהגים פסיכופטים. רוצה לנסוע מהר אז 1. תן זכות קדימה 2. תשתלב בשמאלי (הריק) 3. תעקוף

ועצם העובדה שהנהג המשיך על השולים רק כדי לא להעט חס וחלילה, אין לו שום זכות דיבור.

דני 12,

כמו שכבר כתבתי. אתה צודק!

(פרט לזה שהיית צריך לעמוד ברמזור בנתיב הימני) גם אין ביננו ויכוח שנהג הג'יפ טעה והוא: מפגר, דביל, טיפש, ארס,מטורף וכו' וכו'.

אם חלילה היית מתנגש עם הג'יפ כי אתה לא מוותר לאף מטורף וכי אתה צודק, אני בטוח שאמך הייתה שואבת המון נחת מהעובדה שהקרבת את חייך למען הצדק. כי הרי מתאונה כזו היית יוצא פצוע \ נכה \ מת.

אבל זה לא חשוב, העיקר לא לוותר לפסיכי. עד המוות.

דרך אגב,

לטעמי, אתה יצאת קטן מאוד מהסיטואציה כי היה באפשרותך לעבור לשמאלי ולתת לו להשתלב בימני. אבל מה פתאום, הוא פסיכי.

סע לשלום ובבטיחות.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
Spring2005, הרשה לי להצטרף לויכוח.

לא יודע אם כל הדוגמאות הנ"ל אומרות שאתה ערס מאותם הצעירים שנוהגים בקלות דעת.

מצידי, תהיה ערס, סע עם גג פתוח, בלי חלונות, 7 אנשים באוטו, מוזיקה פווול ווליום, מערכת משופרת, 2 אגזוזי לחץ, שמלות למינהם, ספויילרים וכל שאר החיות, אבל רק אל תעשה שטויות בכביש, אל תעקוף כשאי אפשר, אל תיסע מהר באזורי מגורים ואל תוריד את הזהירות למדרגות הנמוכות.

זה הכי חשוב! מבחינתי, שהם יחשבו על האוטו שלך ועליך מה שהם רוצים, אבל רק תראה שאינך פוגע בסובבים אותך.

בידיוק את התופעה הזו אני מנסה לשלול.

למרות שאני נוסע עם חלונות פתוחים, פול ווליום- אני לא מסכן את הסובבים אותי ולו בקצת.

אמנם אני לא תלית שכולה תכלת ומבצע עבירות פה ושם (אבל ששששששששששששששש שאף אחד לא יישמע) ולא כאלו שמצדיקות את התדמית.

פורסם
גיל בעייתי מאוד , מצידי שיחוקקו , גיל מינימום 20 לרישיון
מיצידך זה לא חוכמה אתה עברת את הגיל הזה ויש לך רישיון,אתה גם כן הוצאת בגיל 17 למה שילדים אחרים לא יזכו להוציא רישיון בגיל כזה זה מספיק מאוחר גם ככה..

(לא שאכפת לי כי גם לי כבר יש רישיון)

לדעתי מספיק 3 חודשים מלווה ברגע שילדים יסעו עם מלווה ולא יחכו שיגמר ואני חשוב שגם צריך לבטל את החוק של האופנוע והטרקטור אין שום קשר בין אופנוע לרכב מילא התומקאר הזה עוד איך שהוא אבל אופנוע לא קשור בכלל..

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
בידיוק את התופעה הזו אני מנסה לשלול.

למרות שאני נוסע עם חלונות פתוחים, פול ווליום- אני לא מסכן את הסובבים אותי ולו בקצת.

אמנם אני לא תלית שכולה תכלת ומבצע עבירות פה ושם (אבל ששששששששששששששש שאף אחד לא יישמע) ולא כאלו שמצדיקות את התדמית.

לא הבנתי אותך.

מה אתה מנסה לשלול?

את הפול ווליום או את עבירות התנועה או שניהם ביחד?

תסביר את עצמך.

Xbox12341

פורסם
מיצידך זה לא חוכמה אתה עברת את הגיל הזה ויש לך רישיון,אתה גם כן הוצאת בגיל 17 למה שילדים אחרים לא יזכו להוציא רישיון בגיל כזה זה מספיק מאוחר גם ככה..

(לא שאכפת לי כי גם לי כבר יש רישיון)

לדעתי מספיק 3 חודשים מלווה ברגע שילדים יסעו עם מלווה ולא יחכו שיגמר ואני חשוב שגם צריך לבטל את החוק של האופנוע והטרקטור אין שום קשר בין אופנוע לרכב מילא התומקאר הזה עוד איך שהוא אבל אופנוע לא קשור בכלל..

מצטרף ומוסיף.

ככול שגיל לימוד הנהיגה יהיה מאוחר יותר, כך ההוא יהיה פחות יעיל, מהסיבה הפשוטה, כשבני האדם גדלים ומתפתחים, החשיבה שלהם הופכת למקובעת יותר ורמת הלמידה פחות אפקטיבית.

דמיינו לכם שייקחו ילדים בגיל הגן והכיתות הנמוכות ויתחילו להחדיר להם כחלק מתוכנית הלימודים את כל נושא חוקי התנועה. ייצאו מהם אנשים הרבה יותר חושבים וממושמעים, מתכננים טוב יותר את התקדמות, חושבים בגדול, חושבים לרחוק. בואו נתקדם 10 שנים קדימה, לגיל 16, ארה"ב. כבר בגיל הזה מתחילים ללמוד שם נהיגה, החשיבה שלהם גמישה והם קולטים יותר, ורואים תוצאות! אחוז התאונות של נהגים חדשים במדינות של לימוד מוקדם, נמוך יותר מאשר כאן, וזה בעיקר מהסיבה הזו, סיבת צורת ואורך הלמידה, צורת החשיבה ותכנון הנסיעה.

להית'

Xbox12341

• תוכן חדש...