Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי דייהטסו שרייד שנת 93 - מנוע 1000 סמ"ק גיר ידני .

לפני כשלוש שבועות החלפתי באופן יזום חגורת טיימינג + מחזירי שמן ( למרות שלא נזלו ) , משאבת מים ( למרות שלא היה איתה שום בעייה ) , מים ירוקים . את מותחן הטיימינג בעל המוסך לא הצליח לפתוח את הבורג שתופס אתו - לכן הוא אמר לי שעדיף להשאיר אותו .

הוא אמר לי שאם הוא יפעיל הרבה כוח אז המותחן עלול להישבר ואז הוא יצטרך לפרק את המנוע לקחת אותו למחרטה וליצור חור חדש וכל הסיפור הזה יעלה פלוס מינוס 800 ש"ח .

היום לאחר שלושה שבועות היה לי רעשים מחגורת הטיימינג הוא פתח לי את החגורה - החליף לי אותה על חשבוני עלות של 125 ש"ח עבור החגורה , עבודה הוא לא גבה ממני - הוא חיזק את המותחן ב"קונטרה" לדבריו ואמר לי שהוא מקווה שזה יחזיק .

האם עלות חגורת טיימינג 125 ש"ח לא גבוהה ?

האם נשמע הסיפור שבמקרה שהבורג שמחזיק את המותחן יישבר - יצטרך לפרק את המנוע וליצור חור חדש במחרטה ? -בעלות של 800 ש"ח ?

בנוסף החלפתי היום מייסבים שנמצאים בגלגלים האחוריים בתוך הברקסים ?

עלות ארבעה מייסבים 160 ש"ח + עלות עבודה 120 ש"ח - האם קיימים באמת ארבעה מייסבים ולא שניים ?

והאם העלות סבירה ?

בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

באופן עקרוני קיימים שני מייסבים לכל גלגל, לעיתים הם באים באריזה אחת, ז"א שני מייסבים בכלוב משותף.

product2.jpg

לדעתי, ניתן היה לחלץ את הבורג המותחן מהמנוע ללא הוצאת המנוע ממקומו, זה רק עניין של סבלנות ונכונות של בעל המקצוע לעשות זאת.

פורסם

אין צורק לפרק מנוע כדי לחלץ בורג מהבלוק.

אם אתה מעוניין להחליף את המותחן צור איתי קשר. אני מסתדר בכל מצב בלי לפרק מנוע.

• תוכן חדש...