Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בהשגת רתכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לבנות משהו ואני זקוק לרתכת,

אם מישהו יכול להציע מאיפה אפשר לקנות בזול או אפילו להשכיר אחת?

אני בעקרון צריך אותה לעבודה הזאת וזהו, אבל יש סיכוי (קלוש) שאני אצטרך אותה בעתיד

ככה שלקנות בכמה מאות שקלים בא בחשבון.

תודה מראש

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

רתכת "צ'וקו" עולה 400 ש"ח... אם אתה מוכן להיתפשר עליה (ואין סיבה שלא) קנה...

הרתכות האילו הן מהסוג הישן והטוב, עם שנאי, ושוקלות בסביבות ה 7-8 ק"ג... לא היסטרי, אבל אם אתה גר בביניין בלי מעלית ובלי מחסן אז זה שיקול..

יש רתכות "חדשות" שהן אלקטרוניות, הן קלות, מרתכות אחלה והכי חשוב, שוקלות כלום ולא תופסות מקום... החיסרון שלהן הוא שאם אתה לא מתורגל בריתוך אתה תהרוס אותה... אה, עוד משהו, הן מחוץ לתקציב שלך ניראה לי... מתחילות ב 2000 ש"ח... יותר זול מזה, אל תיתקרב... במיוחד לא משומשות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

למה לא ללכת לבעל מקצוע וזהו? מחיר העבודה יהיה אולי כמחיר הרתכת, אבל סביר להניח שהעבודה שלו תהיה קצת יותר איכותית משלך - בלי לזלזל בך, הרי זה המקצוע שלו.

אם זה לא מסווג, יועיל לדעת מה אתה מתכנן...

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

קצת קשה לענות לך כיוון שאין שום מידע על הידע שלך בריתוך\העבודה שאתה מצבע.

בכל זאת, רתכת זרם חלופי (AC) פשוטה כפי שגילי ציין עולה בסביבות ה-400 ש"ח. הריתוכים שתוציא ממנה תלויים רק בך, כיוון שגם עם רתכת פשוטה כזו ניתן להוציא ריתוכים מדהימים, הכל תלוי ברתך.

מצד שני, אני מרשה לעצמי לשער שאין לך ניסיון רב בריתוך (סלח לי אם אני טועה), ככה שלצפות לריתוכים איכותיים יהיה לא נכון. מצד שלישי, אני לא יודע איזו עבודה אתה מבצע ואיזו רמת ריתוך דרושה לה.

עצה - קנה כל מה שתקנה בחנויות אספקה טכנית ולא ברשתות כמון "אייס" וכדומה.

עוד המון מידע על ריתוך - ג'יפולוג.

www.Jeepolog.com

ביצוע חיפוש בפורום שלנו יניב המון מידע איכותי וחשוב.

גילי, להגיד שרתכת אלקטרונית טובה היא רק מעל 2000 ש"ח היא טובה ומתחת אין מה לקנות, זו טעות ומטעה אחרים. אני מרתך כבר כמה שנים עם רתכת אלק' שעלתה רק 1200 ש"ח, הריתוכים שאני מוציא איתה, אם יורשה לי להגיד, הם ברמה מאוד גבוהה. עם הרתכת לא היתה בעיה אף פעם. היא מרתכת מצויין, לא מתחממת, היא קטנה ואיכותית.

בניתי איתה שלדות לבאגים שונים, אינספור פרוייקטים, היא אף פעם לא איכזבה.

פרטים נוספים אפשר לראות בחתימה.

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

גילי, להגיד שרתכת אלקטרונית טובה היא רק מעל 2000 ש"ח היא טובה ומתחת אין מה לקנות, זו טעות ומטעה אחרים. אני מרתך כבר כמה שנים עם רתכת אלק' שעלתה רק 1200 ש"ח, הריתוכים שאני מוציא איתה, אם יורשה לי להגיד, הם ברמה מאוד גבוהה. עם הרתכת לא היתה בעיה אף פעם. היא מרתכת מצויין, לא מתחממת, היא קטנה ואיכותית.

בניתי איתה שלדות לבאגים שונים, אינספור פרוייקטים, היא אף פעם לא איכזבה.

פרטים נוספים אפשר לראות בחתימה.

טוב... הרבה זמן לא בדקתי את השוק... כשאני רציתי ליקנות רתכת כזו המחירים היו בשמיים, ורתכות זולות היו תוצרת סין ומטה... חבר שקנה אחת כזו אז השבית אותה תוך כמה ימים, הלך לחנות והחליף לרתכת טובה במחיר כפול... כמו כן מספר בעלי מיקצוע שחשבו ש"רתכת קטנה למצבי חרום" (רתכת ב' כזו) לא שווה להשקיע, ונפלו...

אולי מאז הישתפר המצב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני רוצה לבנות משהו סטייל באגי/קארטינג.

עכשיו אל תקפצו ותגידו לי: לא יצא לך טוב

אתה לא יודע לרתך (אני באמת לא הכי מקצוען בזה....עדין)

זה מסוכן, זה לא יהיה חזק...בלה בלה בלה.

אז זהו....שזה ממש לא אכפת לי! מהות הפרוייקט היא עצם הבניה ולאו דווקא התוצר.

אם לא יהיה מספיק חזק ויתפרק... אז שיתפרק, נחבר מחדש יותר טוב.

אפשר להגיד שאני פשוט רוצה לנסות כל מיני תיאוריות על מוטוריקה ועל מבנה הרכב שמציקות לי.

כמו כן הכלי יהיה מצוייד כנראה במנוע 2 פעימות חייתי, ויכיל כמויות לא נורמאליות של פיצ'רים דבילים.

כמו מד סל"ד מהירות וכו....

חשוב לציין שהבניה מתחילה מאפס.

אם מישהו רוצה להגיב (באופטימיות וביציאה מההנחה שאני יעשה את הפרוייקט בכל מקרה לא משנה מה תגידו/לא תגידו) אני אשמח לשמוע טיפים חווית טיפים וכו

מי שיתנהג יפה יקבל סיבוב (הכלי יהיה בטיחותי.....בתקווה)

בעניין הרתכת, אני מכיר סוגי ריתוכים אבל לא בשם. מה זה בדיוק צ'וקו? יש גם דקו נכון?

אולי למישהו יש איזו רתכת זרוקה במחסן?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

פורסם

דרום.

מושב קטן ליד קרית גת

פורסם

אמנון, הסתכלתי בקישור מהחתימה שלך בפרוייקט בניית הבאגי ואני פשוט המום :shock: עבודה מדהימה!

השלדה מזכירה לי את הבאגי מ-LFS, התוצאה אמורה להיות דומה?

BUGGY.JPG

BUGGY2.JPG

buggy3.JPG

פורסם

XENON - תודה. המטרה היא ממש לא רכב מסלול אלא באגי חד מושבי למירוצי מדבר וכדומה.

הפרוייקט נזנח מסיבות שונות (לינק, עוד אחד), וכרגע אני בונה את הג'יפ שלי - CJ8.

כמו כן, כל הכלי תוכנן על SolidWorks תרם הבנייה - לינק.

explotion - אתה לא תאמין כמה ילדים (אין לי שום כוונה להעליב) מחליטים לבנות קארט בחופש הגדול.

המון מידע יש בג'יפולוג, מידע, ידע וניסיון שכתובים על דפי הפורום ורק צריך לחפש.

שאלת הקארט מסוג זה מאוד מאוד נפוצה.

בדוק את העניין בפונקציית החיפוש. http://www.jeepolog.com/forums/search.php

כמו כן, אם אתה מחליט לשאול משהו - ראה הוזהרת - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=13883

בהצלחה.

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

אני לא בונה בגלל החופש הגדול....

אני מתכנן את אותו כבר כמה חודשים ועכשיו סוף סוף יש לי תוכניות דיי מוגמרות.

אני אנסה להעזר בתוכנה שנתת, היא נראת לי תוכנה נחמדה, תודה!

• תוכן חדש...