Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני חניה-תופעה מוזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי צהריים טובים!!

בזמן האחרון רואים יותר מכוניות עם חיישני חניה.

בשבוע האחרון לפחות 2 מתוך 5 מכוניות(לצורך אומדן) היו עם שריטות.

השריטות הופיעו בחלקים שונים של הפגוש,בפינות(שמאל\ימין) וגם מעל או מתחת לחיישן.

ברכבים שראיתי יכל להיות שהיו מותקנים החיישנים הפשוטים ביותר שאין להם יכולת "לראות" מכשול

אי לכך סטיה ,אפילו קטנה ביותר מהמקום בו הותקן החיישן לא איפשרה לחיישן לעשות את עבודתו ולהתריע בפני סכנה=מכשול:shock:

האם קיימים בשוק דגמים מתקדמים יותר

(לא כאלה שחברת ליסינג תחשוב להתקין או חיישנים ששמו לסתבא בת 60 על הסיריון שקנתה וסיפרו שמדובר בחיישנים "המתקדמים" ביותר ,כדי לסחוט ממנה עוד קצת כסף) שביכולתם "לראות" לכל אורך ורוחב הפגוש ולהתריע בפני התקרבות יתרה,ולא משנה איפה נמצא המכשול???

תודה מראש

הכל יחסי בעולם...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חיישני החניה האלו הם תופעה מקוללת. מי שלא יודע לחנות, שימשיך לחפש חניה.

כבר כמה פעמים הגעתי לרכב שלי וראיתי שמישהו עם חיישני חניה נדבק אלי כל כך קרוב שהייתי צריך לחפש אותו שיזיז את האוטו!

אנשים צריכים להבין שהחיישנים האלו נועדו כדי למנוע מהם להכנס ברכב שמאחוריהם, ולא לעזור להם להידבק אליו. הם לא אמורים להחליף את השכל אלא רק את העיניים וההיכרות עם הרכב.

והיצרנים צריכים להבין שצריך לכייל את הקקות האלו כך שיותירו מרווח נורמלי כשהם מתריעים על פגיעה קרובה, ומרווח נורמלי זה יותר מ-20 ס"מ. :evil:

פורסם

יש בלי סוף:

http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=16393&channel=15

http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=16394&channel=15

וכמובן שאפשר גם להגזים

http://www.sautex.co.il/index.asp?product=1&id=18358

אני יכול להעיד שאצלנו בפיג'ו (ליסינג) הוא היה עובד דיי טוב (חוץ מהקטעים שהוא דופק איזה צפצוף בלי קשר)

אבל אז נכנסו באוטו מאחורה והחליפו את המכסה של הבגאז'

וטמבון....ועכשיו הוא דיי מתחרפן בד"כ...אם ממש תתאמץ תצליח להבין מה הוא רוצה, אבל הוא פשוט

לפעמים מאבד שליטה על עצמו ואתה חוטף כאב ראש (זה צפצוף חזק מאוד)

קטע מצחיק/דביליל שתמיד אני חושב עליו....

הצפצוף הוא כמו הלב של הטמבון האחורי שלך....

טי.....טי......טי......טי...

טי...טי...טי..טי..טי..

טי..טי..טי..טי..

טי.טי.טי.טי

טייייייייי (מת)

תבדוק שזה מתאים לטמבון שלך בכל אופן....

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

לא מבין את הקטע של החיישנים האלה.

מי שלא יודע להחנות לא יעזור לו כלום.ומי שלא יודע אבל מתעקש להצליח, תמיד יכול להתאמן במקום חנייה מרווח, לצאת החוצה לרגע מהאוטו ולהציץ על הרווח מלפנים\מאחור, או לעשות לעצמו סימן מתי הוא קרוב מידיי( בקנגו למשל: כשהצל של הגג מגיע לגובה מיכסה המנוע של הרכב מאחוריי יש לי חצי מטר לפחות ).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בטויוטה לנד קרוזר בבית יש כזה וזה באמת די חסר בינה, חצי מהצפצופים שהוא דופק זה בכלל בלי קשר וכשיוצאים מהחנייה, למרות שהאוטו יוצא ישר אחורה אז החיישן מצפצף כמו מטורף כי הוא מזהה את הקיר של החנייה מהצד :?

בקיצור: עוזר רק לפעמים, ולא להסתמך על זה יותר מדי

>: (

פורסם

קודם כל השריטות הן לא בהכרח תוצאה של חניה שכשלה (ברכב עם חיישני חניה), אלא אולי דווקא תוצאה של נהגים שמנסים לצאת מהחניה ומשפשפים את הפגוש של הרכב עם החיישנים :)

החיישנים האלה הם באמת דבר מפגר. הם יותר מדוייקים ככל שמתקרבים יותר לאזור מרובה מכשולים דווקא מאחורי הרכב ולא בפינות. החברות עושות כסף על ההתקנות שלהם.

לי פעם מישהו אמר: אם אתה לא בטוח, אל תנסה את מזלך. זה לדעתי החיישן הכי טוב שיש :)

פורסם

מי שלא יודע להחנות לא יעזור לו כלום.ומי שלא יודע אבל מתעקש להצליח, תמיד יכול להתאמן במקום חנייה

יש רכבים שלא ניתן לראות מה יש מאחור בגלל כל מיני סיבות(כגון חלון קטן מאחור וגבוה)

החיישנים עוזרים לדעת מתי אתה קרוב לרכב מאחור בלי לשבור את הצוואר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
איך אתה מחנה בלילה?
בדחיפה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי גם את החיישנים האלה אבל אני בכלל לא סומך עליהם תמיד מסתכל ורואה עם הצפצפה מצפצפת שצריך ולא מקולקלת יש אנשים שסומכים על זה ופשוט נותנים רוורס עד הסוף...

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אני מסכים עם אשפוז שזה מרתיח כשזה מנוצל מעבר לטעם הטוב, אבל זה הרע במיעוטו בהתחשב באלטרנטיבה (שהפגוש שלך יהיה דפוק ומשופשף) :roll:.

פורסם

זה עוזר המון. אצלי זה הגיע מקורי עם הרכב מגרמניה והותקן שם!

אחד הבאגים הנפוצים בחיישנים הללו הוא העובדה שהם מודדים חפצים הקרובים אל הרכב ברמת גובה הפגוש. מה שגורם לא אחת לנהג ליסוע בביטחה לתוך צפרדע של זבל בחלקה הקדמי המשופע, שכשחלקה העליון נמצא כבר עמוק בתוך החלון האחורי של הנוהג, הפגוש עדיין מרוחק מאוד מחלקה התחתחון של הצפרדע!!! שימו לב.

פורסם

החיישן לא אמור להחליף את העין האנושית, הוא אמור רק לעזור..מי שמשתמש אך ורק בחיישן

כנראה צריך לחזור לבית ספר לנהיגה..

חוץ מלטמטם את הנהג (ואת הנוסע מאחור) עם הצפצפוף המעיק הזה, החיישן לא עוזר בהרבה

(לאלה שלא מעוניינים לדפוק את הפגוש) ועדיין צריך להסתובב,לתמרן ולהסתכל בזמן הרוורס.

לבחור שפתח את האשכול, בימינו יש רכבים שבאים עם מצלמות חניה..לפי מה שאני יודע זה

המכשור הכי מתקדם בנושא והוא מגיע ברכבי פאר עם מסך מקדימה ותאורת לילה..ע"פ מבחנים

שראיתי לכמה רכבים המצלמה עוזרת מאוד, ובניגוד לחיישן המצלמה באמת ממחישה לך מה הולך

שם מאחורה, ולא מצפצפת בלי קשר.

1.8T 8)

פורסם

מי שלא יודע להחנות לא יעזור לו כלום.ומי שלא יודע אבל מתעקש להצליח, תמיד יכול להתאמן במקום חנייה מרווח, לצאת החוצה לרגע מהאוטו ולהציץ על הרווח מלפנים\מאחור, או לעשות לעצמו סימן מתי הוא קרוב מידיי( בקנגו למשל: כשהצל של הגג מגיע לגובה מיכסה המנוע של הרכב מאחוריי יש לי חצי מטר לפחות ).

הצל של הגג תלוי במיקום השמש. לא הייתי סומך על זה.

איך אני מסתדר בלי הסימנים האלה ומעולם לא דפקתי את הרכב?

פורסם

לדעתי זה מצויין החיישנים האלה, אני משתמש בהם כמה חודשים ומאז הרבה יותר קל לנסוע רוורס בלי לחשוש לפגוע ברכב שמאחור (כן אני מהאנשים שאכפת להם מהרכב שמאחורי או לפני ולא רוצה לגרום נזק לאחרים) כמובן שצריך גם להיסתכל ולא להיסתמך רק על זה ולא לחסום רכבים אחרים, בסך הכל אני חושב שזה דבר מצויין כי יש המון נהגים בארץ שלא יודעים מתי לעצור כשנוסעים רוורס או שפשוט לא אכפת להם לעשות נזק לאחרים

• תוכן חדש...