Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אני עדיין מחפש 106 XSI מנוע 1600 (משהו כמו 3 חודשים), ואני מתחיל להתייאש מהסיכוי למצוא אחת שלא שופרה/נטחנה עד דק/בחשד ששופרה או נטחנה, אז החלטתי להתחיל להרחיב את החיפוש.

קודם כל מה לגבי ה-XSI ממודלים 93' ו-94'. ברור שהאוטו יותר חלש, אבל עד כמה? האם הדבר מתבטא בעדיפות בצריכת הדלק? כמו כן הבנתי שהמנוע הוא אותו מנוע מה-205. מה זה אומר לגבי האמינות של הרכב?

בהמשך, מה לגבי הונדה סיוויק האצ'בק במודל 93-95 מבחינת ביצועים (ולא רק בקו ישר), אמינות וחסכון בהשוואה ל-106?, וכנ"ל לגבי הקליאו RSI.

פורסם

המנוע ב-XSi הדגם הראשון הוא לא בהרבה פחות חלש מהדגם השני. זה מתבטא ב-5 עד -10 כוח סוס במקסימום, אבל מה.. יש לו יותר מומנט.

חוץ מזה שבמכוניות כאילה ישנות גם המצב של האוטו משפיע הרבה על הביצועים, דגם ראשון במצב טוב יכול להתעלות על דגם שני שחוט..

פורסם
טוב, אז אני עדיין מחפש 106 XSI מנוע 1600 (משהו כמו 3 חודשים), ואני מתחיל להתייאש מהסיכוי למצוא אחת שלא שופרה/נטחנה עד דק/בחשד ששופרה או נטחנה, אז החלטתי להתחיל להרחיב את החיפוש.

קודם כל מה לגבי ה-XSI ממודלים 93' ו-94'. ברור שהאוטו יותר חלש, אבל עד כמה? האם הדבר מתבטא בעדיפות בצריכת הדלק? כמו כן הבנתי שהמנוע הוא אותו מנוע מה-205. מה זה אומר לגבי האמינות של הרכב?

בהמשך, מה לגבי הונדה סיוויק האצ'בק במודל 93-95 מבחינת ביצועים (ולא רק בקו ישר), אמינות וחסכון בהשוואה ל-106?, וכנ"ל לגבי הקליאו RSI.

בוקר טוב

קודם כל, רצוי שתדע שמכוניות ספורטיביות (או כאלה שמתיימרות להיות ספורטיביות ורוב זמנן בילו תחת ידיהם ורגליהם של צעירים/נהגים חדשים) בנות 10 שנים ומעלה בד"כ לא יסבו לך רמת אמינות גבוה.

המחיר אטרקטיבי (בד"כ) אבל ההוצאות מעבר לכך גדולות. תוסיף לעובדה שרובן עברו הזנחה פושעת, ישנו בד"כ הרבה בלאי לתקן ובמהלך הזמן עוד יצוצו כשלים פה ושם שתזדקק לתקן.

כל מי שציינת, פרט אולי לסיביק האצ'בק (בעיה למצוא אחת שמורה באמת), יתנו לך חיסכון בדלק עם אמינות בינונית. תוסיף לעובדה שרוב המוסכים לא תמיד יודעים לטפל היטב במכוניות הללו (במיוחד בתקלות קשות לאבחון) ואז אתה צריך לקחת בחשבון טיפולים במוסכי רשת היבואן או במקומות ספציפיים עם ידע מתאים. בקיצור: לבעלי כסף נזיל בלבד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם יש משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו זה המצב של האוטו. כבר ראיתי כמה מכוניות, אבל אף אחת מהן לא נראתה לי אפילו שווה לבזבז עליה את הכסף של הבדיקה (חוץ מאחת ואותה פיספסתי מזמן).

אני רוצה להרחיב את החיפוש רק מכיוון שככה יש סיכוי שאני אמצא רכב במצב מכני טוב.

פורסם

אני חיפשתי ראלי לבנה חצי שנה... כמה ראיתי, כמה ניסיתי...

כלום! לא מצאתי אחת במצב מצויין!!!

אז עם אתה כמוני, דורש מהאוטו כל כך הרבה... יהיה מאוד קשה למצוא אחת שווה משהו.

וכאשר תפסיק לחפש את אותו הרכב, במקרא תראה רכב כזה במצב מעולה עומד למכירה.

זה הבסה... והיום אני עם 206 XS לבנה, במקום ראלי... :cry:

פורסם
אני חיפשתי ראלי לבנה חצי שנה... כמה ראיתי, כמה ניסיתי...

כלום! לא מצאתי אחת במצב מצויין!!!

אז עם אתה כמוני, דורש מהאוטו כל כך הרבה... יהיה מאוד קשה למצוא אחת שווה משהו.

וכאשר תפסיק לחפש את אותו הרכב, במקרא תראה רכב כזה במצב מעולה עומד למכירה.

זה הבסה... והיום אני עם 206 XS לבנה, במקום ראלי... :cry:

באמת מסכן ...

חברה, אני מבקש מכולם דקה דומיה על צערו של חברנו משתמש :lol:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מה קרה לכם, הXS זה לא רכב ספורטיבי... חיקוי :lol:

בוא אני אתן לך ראלי במקום ה206 XS...

אם זה כל כך טוב...

קל לדבר, קשה לבצע...

מה עדיף, רכב חדש מהחברה 2003 או ראלי חבוטה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה קרה לכם, הXS זה לא רכב ספורטיבי... חיקוי :lol:

בוא אני אתן לך ראלי במקום ה206 XS...

אם זה כל כך טוב...

קל לדבר, קשה לבצע...

הכל בצחוק, אבל רכב חדש מהחברה זה לא כזה כיף כשזה פז'ו :lol:

פורסם

אני לא מדבר ספציפית על 206 מול 106, אבל ישנן מספיק מכוניות

שעדיף לקחת כזו X משומשת מאשר Y חדשה.

לך נסה לשכנע חובב מיני (משופצת להפליא) להמיר את הקופר שלו בכזו חדשה.

לך נסה לשכנע בעלים של 205GTI (מתחוזקת ושמורה) להחליפה ב-206 XS.

לך נסה לשכנע בעלים של מוסטנג 65' להחליפה במוסטנג חדשה.

ואלו סתם דוגמאות שעלו לי בראש.

"כבר לא עושים אותן כמו שעשו פעם", מכיר?.

אמרו את זה ולא התכוונו ליונדאי אקסנט או סדאן אוטומטית אחרת. :roll:

MCS 2008

• תוכן חדש...