Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך להשאיל זוג בוקים לרכב

למספר ימים..

אשמח אם תהיה היענות

תודה שחר

חשוב לציין-איזור המרכז

תודה

פורסם

אז הסיפור הולך ככה

השעה 9 בלילה, שחר שואל אם הוא יכול לקפוץ לקחת זוג בוקים דנדשים שיש לי שעברו רק שימוש אחד, אמרתי לו סבבה תקפוץ, ונתתי לו הוראות הגעה פלוס המספר האישי ביותר שלי למקרה שיסתבך בדרך או איזה כושי גדול יציק לו.

השעה עשרה ל-10 בלילה, מחכה לו בתחנת אוטובוס עם הבוקים, מרחוק אני רואה אוטו כחול עם פנסים דומים לשל BMW, מסתכל שוב ורואה ראלי מתקרבת. פתאום אני רואה שהרכב חולף על פני ולא עוצר אז הרמתי ידיים עשיתי הלו הלו איפה אתה נוסע אני פה, מיד שחר בלם בחוזקה ונשמעו חריקות צמיגים עם ענן עשן מכיוון הברקסים.

ואז נדלקה מנורת הרוורס ושחר נתן פול גז רוורס בכביש מהיר ונכנס לתחנת האוטובוס בסטייל אופייני לבעל ראלי,

מסתבר שהוא חשב שאני איזה דתי שמחפש טרמפים ב-10 בלילה עד שהבין שזאת התחנה שבה הוא אמור לפגוש אותי ואת זוג הבוקים החדיש והמשוכלל שלי.

יצא ממושב הנהג בחור מסוקס, ומהמושב שליד יצא משהו לא ברור, משהו עדין כזה שעוד רגע התעופף מהרוח של האוטובוס שעבר שם בדרך. שחר ניסה בכוח לדחוף את הבוקים מאחורי המושבים כדי שלא יזרקו לו בסיבובים המהירים בתא המטען ויפגעו בשילדה הרכה והעדינה של הראלי, לאחר ניתוח קל הבוקים נדחסו מאחורי המושבים.

דיברנו כמה דקות על קישקושים, עברה שם 106 ראלי לבנה טורבו (עם סאן רוף פתוח במצב סטייל), האויר היה לח ביותר ואז הגיע המשפט מפיו של היצור שמתעופף ברוח "שחר צריך לזוז האישה מחכה בבית", ככה נפרדנו עם הבטחה משחר שהוא יפנק את הבוקים שלי וישמור עליהם למשך שבוע שלם כאשר מידי פעם הוא מעביד אותם בתמורה לפינוקים.

זה היה ערב בלתי נשכח, חזרתי הביתה עם דפיקות לב מואצות וזיעה קרה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ועכשיו באה האוטיסטיות

מה זה בוקים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קצת הבהרות....

האישה שהיה צריך לזוז אליה היא של היצור שהגיע איתי-ראה ערך עומר.

הבלימה לא היה בחוזקה....אמנם איכותית תודות לבלמים המשופרים אבל ללא ענן ענש כמתואר.

הרברס היה ללא אף מכונית בכביש למרות שזה עדיין פלילי ביותר...

ותומר-אתה עדיין נראה כמו דתי שמחפש טרמפים...

איזה חוויה....

פורסם

שחר אל תשקר, יצאה משאית מהמכבי אש ליד בגלל העשן חשבו יש שריפה, גם לפני שבאת יצאה משאית של המכבי אש מהסיבוב ברמזור בדריפט קליל (הם חושבים שזה GTA פה)

תודה שנהנת לבוא ולעמוד בתחנת אוטובוס, חוויה בלתי נשכחת

שחר עשית לי את הערב, תאמין לי מזמן לא נהנתי ככה (;

in the face

with a chair

פורסם
שחר אל תשקר, יצאה משאית מהמכבי אש ליד בגלל העשן חשבו יש שריפה, גם לפני שבאת יצאה משאית של המכבי אש מהסיבוב ברמזור בדריפט קליל (הם חושבים שזה GTA פה)

תודה שנהנת לבוא ולעמוד בתחנת אוטובוס, חוויה בלתי נשכחת

שחר עשית לי את הערב, תאמין לי מזמן לא נהנתי ככה (;

:oops:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק זה אתה זה שהציץ עלינו מהשיחים בצד?

תמיד ידעתי שהשיחים האלה מאחורי התחנת אוטובוס מסתכלים אבל לא חשבתי שזה אתה!

in the face

with a chair

• תוכן חדש...