Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעשים נשמעים במהירות גבוהה בדר"כ, לפעמים הם מלווים בריח המזכיר מצמד שרוף.

הרעש נשמע מכיוון הגלגל הימני הקדמי, ולפני כמה ימים עצרתי בצד עקב ריח שרוף באוטו,

וראיתי שיוצא עשן מכיוון הרפידות.

הרכב הוא רנו קליאו 92 ידני.

המצמד אינו מחליק.

הברקסים חדשים עד לפני חודשיים.

מה עשוים עם הבעיה?

מה לבדוק? מה לפרק? את מי לפרק?

תודה לעונים,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
את מי לפרק?

תפרק את המכונאי שהרכיב את הבלמים.

נראה כי יש לך באמת בעייה בקליפר ימין, אתה לא מרגיש שהגה מושך ימינה? או הרכב בולם לבד במהירות איטית?

פורסם

הכוונה באמת הייתה לרפידות חדשות.

האוטו לא בולם לבד, ולא מתנגד, או מתאמץ. התופעה מתרחשת בדר"כ אחרי נסיעה של יותר משעה, כאשר רובה במהירות גבוהה.

***הכוונה בהודעה המקורית הייתה שהרעשים נשמעים מהגלגל השמאלי ולא הימני כמו שכתבתי.*** אתכם הסליחה ***

ההגה מושך ימינה בלי קשר לתופעה, בגלל מכה שקיבלתי בגלגל השמאלי כשבועיים אחרי שקניתי את הרכב. שלושה מוסכים ומכון פרונט לא מצאו מה גורם להגה לצאת ממרכוז.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אחד הדברים שאתה יכול לעשות, לבדוק אם הקאליפר קצת תפוס או אולי יש דיסק עקום...

תעלה את אותו צד שמשמיע רעשים על ג'ק , ככה שהגלגל סה''כ לא יגע ברצפה ותסובב את הגלגל, הגלגל אמור להסתובב בצורה חופשית, אם הוא נתקע בנק' מסויימת אז יש מצב שהדיסק עקום, אם כל הזמן הוא מסתובב בצורה טיפה קשה אז יש מצב שהקאליפר תפוס.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...