Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת איזה מגבר יוכל להוציא מהסאב הזה את הכי הרבה תועלת ומה הנתונים שלו בתאכלס..... זה סאב שנחשב spl או sq ורציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו... תודה מראש.

פורסם
כל מגבר שייספק לו 150-200 וואט בהתאם להיתנגדות שלו יספיק לו.

הבנתי.....

אז עכשיו רציתי לדעת אם עם המגבר הנכון הסאב הזה יוציא תוצאות טובות.... תאמת לא יצא לי לשמו אותו אבל אני רוצה להיתייעץ ליפני... הסאב עצמו חזק מוצציא סאונד טוב?

פורסם

סאב בסיסי,אם אתה מתחיל בתחום אמור להספיק לך,אני ממליץ לך לשמוע עוד 4 סאבים לפני הקנייה כדי שתהיה בטוח עם עצמך,אלו סאבים באותה רמת מחיר-

1.פיוניר 306C

2.לייטינג הדגם הנמוך

3.רוקפורד P1

4.לאנזר MAX

בקשר למגבר ש"ייפתח" אותך כמו שצריך אני לא מכיר מגבר שלא ייתן לפחות 150RMS בגישור (רק הפיוניר דורש הגברה רצינית יותר).

תשמע לפני הקנייה,תתייעץ לפני הקנייה על המחיר אולי נוכל לעזור,לילה טוב.

פורסם

שמע, הוא לא מפציץ ברמות, תלוי איזה מוזיקה אתה שומע.

אם אתה שומע היפ הופ\דאנס\טראנס אמור להספיק לך בעיקרון.

אני אישית קניתי אותו בגלל שלא היה לי תקציב להשקיע על מגבר שיפתח סאב אחר(רציתי להביא את Kicker CVR 12, 800 watt , 400 RMS), אבל הבעיה שאין מגבר שיכול לפתח אותו במחיר הוגן של עד 1500 שקל, ככה ש..

קיצור, אם אתה מחפש באסים בעוצמה סבירה, לא שכל השכונה תשמע, אז מצאת את הדבר המתאים, גם לא עולה הרבה מגבר שיפתח אותו. זה לא רציני 150 RMS.

בהצלחה תהנה.

• תוכן חדש...