Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ספורטיבי עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחת לציין שהוא גם חייב להיות מפואר על הדרך...

באיזה סרט אתה חי בדיוק?

תודיע מתי אתה יוצא לאקרנים, אני רוצה להיות בהצגת הבכורה.

מוטי

פורסם

אם תוסיף 10K הייתי אומר סיאט לאון טורבו :wink:

אבל כאן מר ברשד יסקול אותי באבנים :-P

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

איביזה טורבו נוחה?

אולי לחשבון הבנק של האורטופדים...

גם ההתנהגות שלה לא מדהימה.

(אבל היא יכולה להיכנס בתקציב, יש לה טורבו, היא ידנית ודי אמינה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם תוסיף 10K הייתי אומר סיאט לאון טורבו :wink:

אבל כאן מר ברשד יסקול אותי באבנים :-P

ברשד לא סוקל אף אחד באבנים, מקסימום סוכריות טופי קשורות לגומי כמיטב המסורת הפרסית :shock:

SEE U BAADEN אלדקס.COM

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה, בנאדם.

זה מה שניסו להגיד לך כאן.

לא במחיר הזה - בכל אופן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני מחפש אוטו ספורטיבי שיהיו בו כמה דברים :

1. טורבו חובה

2. התנהגות ספורטיבית

3. ידני

4. בטיחותי

5. נוחות בתא הנהג

6.אמינות

לגבי סעיף 6 שהבחור דרש, אני לא ממש יודע, אבל נראה לי שעל כל שאר הסעיפים עונה הרובר 620 טורבו, לא?
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
לגבי סעיף 6 שהבחור דרש, אני לא ממש יודע, אבל נראה לי שעל כל שאר הסעיפים עונה הרובר 620 טורבו, לא?

על סעיף התנהגות ספורטיבית הרובר 620 גם לא עונה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
על סעיף התנהגות ספורטיבית הרובר 620 גם לא עונה.
לפני הרבה שנים, אם אני לא טועה זה היה בידיעות אחרונות, אני זוכר כתבת מבחן מאוד חיובית ומפרגנת ליכולות ולמנוע של הרובר. זה היה כשהיא רק הגיע לארץ.

אני לא מכיר את הרכב, אבל נראה לי שזו הפשרה הכי קרובה למה שביקש הבחור.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

יש רכב אחד ויחיד שיספק את כל הדרישות שלו:

סאאב 9000 ארו טורבו,ידנית, 2.3 ליטר, 225 כוחות סוס, 0-100 6 וחצי שניות....עם צ'יפ אתה מגיע ל260 כוחות סוס ו6 שניות ל100...עם זה כזה חשוב לך :|

מחירון שלה 40 אלף ש"ח, אבל בחיים לא תמצא אחת כזאתי בארץ , כי יש כאלה רק 5....

האוטו הכי ספורטיבי, הכי נוח, הכי מהיר, והכי בטיחותי שתמצא בתקציב שלך.....

ניב

• תוכן חדש...