Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי MARANGONI מסדרת ZETA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו בפורום יש חוות דעת על סדרת הZETA שלהם במידה 195/50/15?

מצמיג שראיתי אומנם במידה גדולה יותר דירוג האחיזה היה AA, האם הדבר אכן כך גם במידה הנתונה? והאם האחיזה אכן מתקיימת במציאות?

תשובות בבקשה ספציפית על הדגם הזה ולא עצות על חברות אחרות, אני פשוט בוחן הצעה שניתנה לי עליהם.

תודה.

(מנהלים יקרים, פתחתי שרשור חדש כי עשה לי הרושם שאף אחד לא שם לב לשרשור הישן שהחייתי)

פורסם

לא אותו דגם,אבל אצלי מותקנים רבעייה של MARANGONI דגם VANTO.

185\55\14.

אני הופתעתי לטובה מהצמיגים האלה,מחזיקים כבר חצי שנה ואוחזים טוב מאוד.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

איך שמר אומר בחתימתו :

זול, זטה וזוגלובק מתחילים כולם באותה אות ובכולם תאכל נקניקייה בסוף.

מי שיחסוך כמה שקלים ויקנה צמיגים נחותים, בסופו של דבר ישלם מחיר יקר הרבה יותר !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אורן, תגדיר "אוחזים טוב".

למה לקנות צמיגים מזובלים? אני אישית נהנה להשקיע ברכבים שהיו לי (ושיהיו :)) וצמיגים טובים זה חלק מהכיף... אתה יודע שאתה יכול לנסוע מהר בראש שקט.

פורסם

המחיר שדיברו איתי עליו עומד על כ-1400 ש"ח לרביעייה. אבל זה כלול בעסקת חבילה יחד עם ג'אנטים. כסה"כ המכירה בערך 3500 ש"ח.

פורסם

קומהו HK11/ecsta supra. צמיג נחמד מאוד, פשרה טובה בין משפחתי לספורטיבי, אוחזים נחמד, מה שלא אהבתי בהם - ציפה גבוהה.

אם אני לא טועה רביעייה ב-1400.

קוואסקי EN 500 VULCAN

• תוכן חדש...