Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש חמוד ,אין הרבה מה לומר,האנשים הקבועים שכייף לראות ולדבר איתם כל פעם מחדש וכמובן עוד קצת חדשים שמצטרפים למשפחה בשאיפה ללמוד דברים חדשים מהוותיקים וכמו כן גם להראות.

בכ"א היום אצלי אישית המפגש התבסס על מעבר לתיבה של אלי[למי שלא מכיר,הבחור עם ההונדה CRV וה4CVR] קיצר לקחתי לו תיבה אחת[160L 35HZ ללא מחיצה פנימית] הלכנו לפינה מוצלת מתחת לסנוקר כדי שנוכל לעבוד במקצועיות ויסודיות בלי הפרעות. קיצר בסופו של דבר הכל היה מחובר ,הפעלתי את המערכת ואחרי הרבה כיוונים מסביב לא אהבתי את מה ששמעתי, בסופו של דבר בסוף היום חזרנו לאותה פינה והחזרנו אצלי את המצב לקדמותו, רק שהפעם פירקתי את האובלים לטובת שידרוג הבמה הקידמית שלי בזמן הקרוב .

בכל אופן ככה היה נחמד ,אגב אלי תודה על השלט, סימון אתה כריש,רז סחתיין על השידרוג באמת אהבתי..רומן,ניר,עופר -חולה עלייכם,איתמר לא יצא לנו היום לדבר..

דודו,יצאת נקניק לא ראיתי אותך הרבה,אופיר סחתיין עלייך,איתיי סחתיין על הבניה,אלי 2,סורי שלא מצאתי לך מישהו שמבין בדלתות של הלאנטיס,אלי 3 סורי שלא יצא לנו לדבר הרבה היום,רוני היה נחמד להכיר אותך ולדעת שאתה מהחברה של אלי וסימון,אהבתי את הטנדר ..שלו ,היה נחמד לראות אותך ולראות שגם אתה התחלת להגיע בקביעות למפגשים ללמד ולהסביר לחדשים ,.

ועוד רבים וטובים שאני כרגע לא זוכר.

בכ"א אתם מוזמנים להגיב על היום.וכמובן להעלות תמונות..:lol:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה נחמד.

היה חם. חם. חם. ושוב חם.

שמעתי את פירלס (אינ מקוה שאני צודק) XLS (ולא XXLS)

סאב נעים. מדוייק. ורך (טיפה רך מדי בשבילי) אבל מברוק תתחדש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חזרתי לתצורה הקודמת :תיבה 1 היא 1.2CF[בוסט של 52-55HZ] תיבה 2 היא 1.8CF[בוסט של 40-46HZ] ככה אני אוהב את זה ,תיפקוד כמו של מידבאס ומידרייג' מביא לשילוב בניהם של איזור ה49-51HZ וזה מה שאני אוהב.

בתיבה של אלי הבוסט היה באיזור ה32-36HZ [לא לטעמי] מה גם לא הייתה מחיצה פנימית ,הסאבים עבדו בניהם בלי תיאום בדיליי[לא הורגש שמיעתית ] היו קצת בעיות בווליום גבוה שהביאו את הקיקרים לגבול ה X MAX שלהם[דבר שכחלוף הזמן בשימוש יומיומי יפגע בהם] קיצר תיבה לא בישבילי.

החזרתי הכל למצב הקודם רק בלי אובלים מאחור[בקרוב יבואו ככל הניראה דוטק מקדימה שיוזנו מ2 גישורים של 200RMS כ"א...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היה מפגש נחמד, שמחתי ליראות את הוותיקים, ולהכיר כמה חדשים, להתראות במיפגשים הבאים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אכן היה מפגש חמוד למרות הסאב שהלך לי לעולמו פתאום בלי שום קשר(FOCAL 27A):-(

תודה לכל מי שניסה לעזור ובמיוחד לזה אם הנרגילה שהציל את היום:lol:

וקיוויתי מאוד גם לשמוע סאבים של איפיניטי או SHIVA ולא מצאתי יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא ולשמוע?

ותנו לי אתר נוח להעלות את התמונות(אין לי הרבה)

פורסם

היה באמת מפגש מעניין (כל הכמות הידע שנשפכה שם זה באמת לא צחוק) היו מערכות מבחינת איכות שאי אפשר לתאר.

אני יתן לתמונות לדבר וגם זה לא יעזור..

:|

sq125copy1hf.jpg

sq181copy9ma.jpg

sq076copy3aj.jpg

sq002copy7kr.jpg

sq005copy3tv.jpg

sq008copy1qi.jpg

sq011copy2hi.jpg

sq012copy1ku.jpg

sq014copy9ti.jpg

sq077copy3bw.jpg

sq068copy9sx.jpg

sq013copy5wc.jpg

sq015copy0hn.jpg

sq020copy1vr.jpg

sq023copy9hz.jpg

sq027copy1ni.jpg

sq035copy0vj.jpg

sq034copy3sb.jpg

sq037copy3vb.jpg

sq038copy9an.jpg

sq041copy1bt.jpg

sq048copy2bb.jpg

sq072copy5rl.jpg

sq077copy3bw.jpg

sq081copy1kj.jpg

sq082copy5gw.jpg

sq090copy1cy.jpg

sq094copy9in.jpg

sq119copy8lm.jpg

sq122copy5rv.jpg

sq129copy6cf.jpg

:wink:

פורסם
חזרתי לתצורה הקודמת :תיבה 1 היא 1.2CF[בוסט של 52-55HZ]

החזרתי הכל למצב הקודם רק בלי אובלים מאחור[בקרוב יבואו ככל הניראה דוטק מקדימה שיוזנו מ2 גישורים של 200RMS כ"א...

אסף איזה דוטק אלו?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

זה דוטק משופר.. עם טורבו סליל 4על4 :)

הוא התכוון לדוטק 5.25

לא יודע עד כמה הם יהנו מה 200 אראמאס:)

אבל העיקר שאסף יהיה מבסוט:)

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מפגש חבל על הזמן... אני מחכה להבא.
להבא בבקשה תחנה בצל :)

הכסאות שלך + שמש + אנשים שרוצים לשמוע את הסט שלך = :(

או שאתה עושה את זה בכוונה:))

(בצחוק , כן?)

באמת היה אחלה מפגש

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
זה דוטק משופר.. עם טורבו סליל 4על4 :)

הוא התכוון לדוטק 5.25

לא יודע עד כמה הם יהנו מה 200 אראמאס:)

אבל העיקר שאסף יהיה מבסוט:)

אלי.

זה דוטק 2 140 RMS לא?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם
היה מפגש חמוד ,אין הרבה מה לומר,האנשים הקבועים שכייף לראות ולדבר איתם כל פעם מחדש וכמובן עוד קצת חדשים שמצטרפים למשפחה בשאיפה ללמוד דברים חדשים מהוותיקים וכמו כן גם להראות.

בכ"א היום אצלי אישית המפגש התבסס על מעבר לתיבה של אלי[למי שלא מכיר,הבחור עם ההונדה CRV וה4CVR] קיצר לקחתי לו תיבה אחת[160L 35HZ ללא מחיצה פנימית] הלכנו לפינה מוצלת מתחת לסנוקר כדי שנוכל לעבוד במקצועיות ויסודיות בלי הפרעות. קיצר בסופו של דבר הכל היה מחובר ,הפעלתי את המערכת ואחרי הרבה כיוונים מסביב לא אהבתי את מה ששמעתי, בסופו של דבר בסוף היום חזרנו לאותה פינה והחזרנו אצלי את המצב לקדמותו, רק שהפעם פירקתי את האובלים לטובת שידרוג הבמה הקידמית שלי בזמן הקרוב .

בכל אופן ככה היה נחמד ,אגב אלי תודה על השלט, סימון אתה כריש,רז סחתיין על השידרוג באמת אהבתי..רומן,ניר,עופר -חולה עלייכם,איתמר לא יצא לנו היום לדבר..

דודו,יצאת נקניק לא ראיתי אותך הרבה,אופיר סחתיין עלייך,איתיי סחתיין על הבניה,אלי 2,סורי שלא מצאתי לך מישהו שמבין בדלתות של הלאנטיס,אלי 3 סורי שלא יצא לנו לדבר הרבה היום,רוני היה נחמד להכיר אותך ולדעת שאתה מהחברה של אלי וסימון,אהבתי את הטנדר ..שלו ,היה נחמד לראות אותך ולראות שגם אתה התחלת להגיע בקביעות למפגשים ללמד ולהסביר לחדשים ,.

ועוד רבים וטובים שאני כרגע לא זוכר.

בכ"א אתם מוזמנים להגיב על היום.וכמובן להעלות תמונות..:lol:

אתה מתכוון אליי?

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

היה נחמד לראות מערכות נורמליות (והרבהה מעבר לנורמליות !!) אבל יצאתי מבואס שלי אין תקציבים לכאלה דברים ועד שיהיה לי משו שיתקרב לרמה בכלל אז אני אהיה בפנסיה בטח.. לא נורא נמשיך לעבוד! חח לאט לאט יש לי פחות מחצי שנה עד הצבא נקווה שנספיק עד אז לסדר משו איכותי..

אה ותודה למי שעזר לי בשאלות השאלתיות שלי (=

רותם

• תוכן חדש...