Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום החלו לנזול לי מים בתוך האוטו (אזור הרגליים של הנוסע הקדמי).

נסעתי נסיעה ארוכה עם מזגן על עוצמה גבוהה ובאמצע הנסיעה החלה הנזילה, שהתחילה

כטיפטוף אבל בסיבובים ממש נשפכים מים ושומעים שעומדים שם עוד הרבה מים בתוך

איזה מיכל או משהו (כך לפי הרעש לפחות).

ניסיתי להגיע לאזור שם אך לא מצאתי את המקום הנזילה או משהו פשוט שניתן לפרק ולראות.

המזגן עבד ועובד תקין וטוב מאוד (מקרר...).

למישהו יש מושג איך "נתקעו" שם מים ואיך מוציאים אותם ופותרים את זה לעתיד?

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

לזכותי יאמר שחיפשתי טרם שליחת השאלה אך לא מצאתי (חשוב להקפיד על רישום כותרות...)

איפה נימצא הצינור ניקוז ואיך אני מנקה אותו?

פורסם

נזילת מים לתא הנוסעים היא בשני מצבים. 1 נזילת רדיאטור חימום (מים עכורים או נוזל קירור), 2 סתימה בצינר ניקוז של המזגן (מים נקיים) . במצב הראשון יש לפרק דשבורד ולהחליף רדיאטור מים פנימי או לבטל חימום פנימי. ובמצב 2 לנסות לפתוח צינור ניקוז עם לחץ אויר ובמקרא וזה לא עוזר לפרק דשבורד ולנקות מליכליוך.

שבת שלום יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

המים שיוצאים נקיים, אך עדיין לא הצלחתי לאתר את צינור\תעלת הניקוז.

יש לציין שיש לי ספר היינס של הרכב ואפילו שם לא מופיע שום דבר על צינור ניקוז או משהו קרוב אפילו.

פירקתי את האזור וחוץ מהמדחס וחוטי חשמל לא מצאתי שום צינור באזור.

• תוכן חדש...