Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל אחת מן החברות , YES ו HOT , ערוצי הסרטים דואגים תמיד שלא נפספס חס וחלילה סרט אקשן/דרמה/קומדיה "משובח". לפני 6 שנים השידורים החוזרים היו די נסבלים. אבל בשנה האחרונה, לא משנה מתי אני מפעיל את הקופסא הארורה הזו , אני נתקל או ב "מורה מחליף 18" , או "קיקבוקסר 30" , או איזה קומדיה של צ'בי צ'ייס שרק מזוכיסט יצפה בה.

אם אתם מכירים עוד דוגמאות לעוסות עד בחילה - אנא רשמו אותן פה, אולי נכין רשימה ונגיש לחברות את זה. אם אי אפשר להעיף את זה לגמריי, לפחות שיפחיתו במינון. אנשים משלמים כסף, וזה פשוט חרפה.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

בחודש האחרון אני פותח את הטלויזיה (YES) לראות משהו טוב לפני שאני הולך לישון, פותח ערוץ

4 YES "אקדמיה לשוטרים מתחילים 236" כבר הפסקתי לספור איזה פרק לא ראיתי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לפחות יש הרבה שידורים חוזרים של "טקסי".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש פה מישהו שצורך סמים ומידי יום נאלץ ליצפות בערוץ 40 (YES) ?

פשוט רציתי ליראות אם אחרי תקופה ניגרמות ההזיות רק בגלל הסמים או בגלל השידורים החוזרים חלילה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תעשו כמוני - תתנתקו.

זה לא קל, צריך לצרוח עליהם שבועות שלמים בטלפון וגם אז ממשיכות להתקשר אליך כל מיני ילדות משימור לקוחות ולהציע לך עוד שני ערוצים הונגריים בחצי מחיר, אבל בסוף מגיע טכנאי ולוקח את הממיר המז3יי1 שלהם.

פתאום אתם מגלים שיש לכם הרבה יותר זמן פנוי ושאתם לא מפסידים כלום.

אני גם די בטוח שמאז שהתנתקתי אני טיפה פחות טמבל.

פורסם

אגב, לא חייבים להתנתק מכבלים/לווין - מספיק להרשם לאוניברסיטה ופתאום אין לכם מושג שהתחיל כוכב נולד 4 וממתי ליאיר לפיד יש שיער אפור..

פורסם

אני לא מוכן לוותר על נמלטים\טירוףבבית\איך פגשתי את אמא. בקיצור על כל הערוץ הזה.

וגם על אנימל פלאנט ודיסקברי. את ערוצי הסרטים אפשר לקחת כבר עכשיו.

haters will hate

פורסם

כנ"ל כמה פעמים נתקלתם בפורומים באותן שאלות שחוזרות על עצמן ממשתמשים שונים?

בהפרש של 10 דקות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אגב, לא חייבים להתנתק מכבלים/לווין - מספיק להרשם לאוניברסיטה ופתאום אין לכם מושג שהתחיל כוכב נולד 4 וממתי ליאיר לפיד יש שיער אפור..
אכן לא חייבים להתנתק כדי לא לראות טלויזיה.

אבל חייבים להתנתק כדי לא לשלם 200 ש"ח לחודש על הטלויזיה שאתה לא רואה.

פורסם

הפתרון? להתנתק מהטמבלוויזיה (ולהתמכר לאינטרנט :roll:).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הפתרון שלי - להוריד סדרות שמעניינות אותי באינטרנט, לצרוב ל-DVD ולראות בזמן שלי בטלוויזיה בסלון. מכל השאר פשוט להתעלם. ממילא לא תמיד אני פנוי בדיוק בזמן שיש סדרה שאני רוצה לראות ולפעמים להקליט זה סתם מעצבן. הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות זה להדליק סתם טלוויזיה כי משעמם - ולבהות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אכן לא חייבים להתנתק כדי לא לראות טלויזיה.

אבל חייבים להתנתק כדי לא לשלם 200 ש"ח לחודש על הטלויזיה שאתה לא רואה.

אבל אחרים רואים..
  • תוכן חדש...