Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, אני מעוניין לדעת מהו חוף הים הכי נידח בארץ, ע"מ לבלות בו את השקיעה :)

תודה ושבוע מעולה לכל החברים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כל חוף ים יהיה נידח יותר באמצע השבוע בהשוואה לסופ"ש.

השאלה אם אתה מחפש חוף ים נידח+ גישה נוחה עם רכב פרטי או שאתה מחפש חוף ים נידח, נקודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין דבר כזה בארץ

ישראלים ובני משפחותיהם הכנענים מגיעים לכל מקום ואתר.

מצא לך חוך קרוב עם גישה בימי חול וסלאמת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פלמחים, במקום לפנות בסוף ימינה (למגרש חנייה) - פשוט להמשיך ישר בדרך עפר.

לא חסר שם פינות נידחות.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

כל הרצועת חוף ממעיין צבי עד לחוף דור או עד לקיסריה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אוקיי, הבהרות:

אני לא צריך גישה נוחה לרכב, אני צריך חוף שקט, לא בעזה, לא בלבנון, משהו בתוך תחומי ישראל בלבד, לא אכפת לי צפון דרום מרכז.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נתניה , צפונית לחוף בלו - ביי בעין התכלת יש הרבה מקומות מבודדים וצוקים גבוהים.

תחנה בבלו - ביי ולך רגלי.

אגב , אין שום בעיה שלא ניתן לפתור בעזרת אוטו-זבל , שקית פלסטיק שחורה ו 100 שקל :mmangel:

GOT סחוג?

פורסם

בצפון , חוף נידח מאוד בין מושב שבי ציון לבין בוסטן הגליל שמצפון לעכו .

גם בסופי שבוע דליל מאוד מאנשים

:shock2::snipersmi
  • תוכן חדש...