Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עליתי עליה של בערך 2 וחצי קילומטר בסיום העליה שעמדתי ברמזור האוטו עישן עשן לבן בכמויות

את העליה טיפסתי בהילוך שלישי על 5 טור ואז העברתי להילוך רביעי שנישאר על 4 טור

האוטו הוא סיאט איביזה 1.6 ל 100 כוח סוס נסע 120K אני משתמש בשמן של lm צבע זהב

אני מדגיש לא חסר שמן ואף לא מים. והאוטו עבר טיפול לפני 6K

אחר כך שיצאתי עם האוטו בלילה האוטו לא אמצתי ותו בכלל והוא לא עישן ולא כלום

רוב הנסיעות שלי הם עד 3 אלף טור וממש אני לא נוגע בדוושת הדלק כמעט

חשבתי אולי זה שמן שרוף שהצטבר באגזוז והתנקה בגלל החום שנוצר באגזוז .

אשמח לעזרה

פורסם

אם היית עולה בהילוך שלישי בסלד 3500,או בשני , באם העלייה היתה תלולה מאוד ומתמשכת,

או בשני בסלד של 2000/ 2500, רכבך לא היה מתאמץ, לא מעשן, והיית חוסך דלק ובלאי למנוע, לא מספיק לשמור על סלד תקיין במישור, אלא גם בעליה תלולה, רצוי לעלות בהילוך הנמוך ביותר האפשרי, מבלי שהרכב מתקשה לעלות בו, ואם סלד מותאם להילוך ולתנאי הדרך, בסלד כזה, יש סכוי רב, שאם תמשיך כך תשפוך מנוע!

חג מנגלי שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני חושב שקטלני צודק.

5000 סל"ד לאורך זמן ברכב כשלך גורר מאמץ רב מאוד במנוע, שמתבטא בין השאר בצריכת שמן ודלק מוגברת. אני מניח שלא תשים לב לשינוי מפלס שמן משמעותי, אך ללא ספק העשן הלבן שראית היה שמן שנשרף.

אם התופעה ממשיכה גם עכשיו - אתה בדרך להחלפת גומיות שסתומים, לאוברול או חצי אוברול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עוד משהו ששכחתי לציין

כאשר רכב נמצא במאמץ כגון מה שהבחור פה תיאר השמן מתחמם נורא עקב החום והעומס שנוצר על המנוע הצמיגות של השמן יורדת ואז השמן נשרף והופה יוצא עשן לבן.

סתם שאלה: כמה ק"מ הרכב עבר?

פורסם

הוא רשם לך שהרכב עבר 120K

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא משנה כמה הדוושה לחוצה, העניין הוא שהסל"ד עמד על 5K = סל"ד גבוה לאורך זמן = בלאי גדול למנוע + צריכת שמן ודלק גבוהה מהרגיל. זה הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז מה בדיוק? אתה עכשיו רוצה לאפסן אותו?

נו באמת.. סע עם האוטו רגיל (בתנאי שזה לא 5000 סלד) ועקוב אחרי שעון חום נוריות לחץ שמן, הן לפני ההתנעה והן בנסיעה, ועקוב אחרי כמות הנוזל קירור (אני מקווה שיש שם נוזל קירור ולא מיים חלודה) ואחרי מפלס השמן, ואחרי העשן.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...