Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב סובארו XT86 וצריך לשפצו מבפנים מבחינת דשבורד, שטיחונים מקוריים של דלתות וכו'.

מי מתמחה בזה?

פורסם

היי.

נתחיל עם זה שיש לך רכב מאוד מיוחד ונדיר.

אם תוכל לתת תמונות של האינטריור , במצבו כיום, אוכל להעריך לך בערך מה תצטרך ,מאיפה כדאי ועוד.

לאן אתה שואף להגיע עם הסובארו, מה התקציב?

האם אתה מתכוון לבצע הכל אצל בעל מקצוע או לעשות חלק בעצמך?

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

תודה על פנייתך.

אני מראשל''צ, המצב בתוך הרכב די גרוע, הייתי מעוניין לשפץ אצל בעל מקצוע אחד שיבצע את העבודה כמו שצריך, אני מתכוון למכור את הרכב והוא במצב מכני מעולה והכל מקורי לכן יורידו הרבה כסף על כיעור.

050-7742372 - אסף.

פורסם

לא הבנתי, אתה מעונין לשפץ או למכור?

או לשפץ ואז למכור?

תעלה תמונות יש כאן חבר'ה שמבינים יוכלו להגיד לך פחות או יותר מה העלות או לעזור לך, ליאור ברוך מהפורום הוא המומחה לדש בורד ושיפוץ פנים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תנסה לעשות חיפוש בפורום אספנות, ואפילו אולי לפתוח שרשור שם - אנשים שם משפצים את הרכבים שלהם, בכל מיני רמות של שיחזור - ממקורי לחלוטין, ליצירתי במיוחד.

הם ידעו להמליץ לך שם על אנשים מתוך ניסיון.

בהצלחה.

פורסם
תודה על פנייתך.

אני מראשל''צ, המצב בתוך הרכב די גרוע, הייתי מעוניין לשפץ אצל בעל מקצוע אחד שיבצע את העבודה כמו שצריך, אני מתכוון למכור את הרכב והוא במצב מכני מעולה והכל מקורי לכן יורידו הרבה כסף על כיעור.

050-7742372 - אסף.

1. מה התקציב שלך לחידוש\שיפוץ כל האינטריור?

2. במידה ויש קונה פוטנציאלי,האם אתה מוכן למכור את הרכב כמו שהוא?

• תוכן חדש...