Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש רכב באזור ה 35-40 אלף. בין שאר המכוניות שעומדות על הפרק רציתי חוות דעת לגבי הסיטרואן סקסו והדייהטסו סיריון. הכי חשוב לי נושא האמינות וצריכת הדלק אך גם שהאוטו יוכל לבצע נסיעות בין עירוניות.

השאלה המרכזית: איך האמינות של הסיטרואן סקסו (אני יודע שהיא צרפתית אבל אולי בכל זאת)

ואיך הדייהטסו סיריון 1300 ידנית סוחבת - ידוע לי שהיא מאוד אמינה וצורכת מעט דלק אך אני לא רוצה לכבות מזגן בעליות וכו'...

פורסם

אין סיריון 1.3 ידנית.

הסקסו עולה על הסיריון בכל הפרמטרים,ובטיפול נכון היא גם תפגין אמינות ראוייה.

נקודה חשובה בקשר לסיריון,היא בסיס ההשוואה;הסיריון היא מכונית מיני ולא סופר מיני,וזה מורגש היטב.

המיתחרות הטיבעיות שלה הן היונדאי אטוס והדייהו מאטיס,ולא הפונטו ספייס או הפיג'ו 206,לדוגמא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, יש כמה סיריון 1.3 ידניות, הסיכוי להשיג אחת דומה לסיכוי לקנות 106 ראלי יד ראשונה.

למה? כי יש איזה 3. והרכב נוסע כ"כ טוב שאף אחד לא ירצה למכור.

103 כ"ס וגיר רגיל...

haters will hate

פורסם

חשבתי גם על פונטו ספייס 1250 60 כ"ס ידנית שנת 2001 בדיוק נכנסת לי לתקציב. הבנתי שהיא מצוינת בכל הפרמטרים (דלק אמינות טיפולים וחלפים זולים) הדבר היחידי שמטריד אותי הוא נפח המנוע הקטן. מה אתם אומרים הרכב סוחב? (לא צריך רכב ספורטיבי רק שלא יהיה עגלה בעליות)

פורסם
חשבתי גם על פונטו ספייס 1250 60 כ"ס ידנית שנת 2001 בדיוק נכנסת לי לתקציב. הבנתי שהיא מצוינת בכל הפרמטרים (דלק אמינות טיפולים וחלפים זולים) הדבר היחידי שמטריד אותי הוא נפח המנוע הקטן. מה אתם אומרים הרכב סוחב? (לא צריך רכב ספורטיבי רק שלא יהיה עגלה בעליות)
תוסיף עוד כמה שקלים (באמת לא הרבה) ותעלה ל80 כ"ס (אותו נפח מנוע עם 16 שסתומים), ולא תהיה לך שום בעיה בסחיבה.
פורסם

הסיריון 1.3 לא יובאה ביבוא סדיר לארץ.

אלו שהגיעו קיבלו רישוי רגיל,אולם בשל הדרישה הנמוכה למכוניות ידניות,היא לא יובאה לבסוף.

הפונטו 60 היא הגירסה הביסית של הפונטו.אמנם יש לה רק 60 כ"ס,אולם המומנט שלה טוב,ותחושת הסחיבה לא רעה,וכך גם היכולת שלה בעליות.

הפונטו מרווחת,מאובזרת היטב,בייחוד גירסאות ה SX,בעלת ABS ו **** בטיחות.

אם המכונית יוצאת ציי רכב,בדוק אותה בקפדנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בקיצור אתם אומרים שדגם ה- 60 כ"ס S (לא SX) יעשה את העבודה (נראה לי שה- SX קצת מעבר לתקציב).

פורסם

הסיריון 1.0 הידנית נוסעת יותר טוב מפונטו 60, מניסיון עם 2 הרכבים.

הסיריון 1.0 מאוד חסכונית ומאוד אמינה, אבל היא פשוטה יחסית וזה לטובה, מחירון של מודל 99 הוא כ20K ש"ח. הדגם המפואר מגיע עם 2 כ"א, ה"כ, נ"מ, 4 ח"ח, מראות חשמליות וקישוטי ניקל .

אני אישית ממליץ בחום. הרכב ברשותנו כבר שנה ו5 חודשים ויותר מ40K ק"מ, נוסע לכל מקום ללא בעיה ועם צריכת דלק זעומה. בעיני ובעיני רבים הסיריון היא שם נרדף לחסכון ופרקטיות.

haters will hate

פורסם

תודה בנצי. מהניסיון שלך עם הפונטו 60 כ"ס לא תהיה לי בעיה איתה בעליות של הצפון נכון? אני פשוט מחפש משהו יותר מרווח מהסיריון. בכל מקרה תודה.

פורסם

אני לא חושב שיש רכב ידני בארץ שיסתבך עם העליות שיש לנו בישראל.

בין אם זאת חיפושית ישנה עם 30 כ"ס או מאטיז.

מן הסתם גם לא כל הנסיעות יהיו עם 5 אנשים ברכב.

haters will hate

פורסם

אני פשוט נדהם כל פעם מהסיריון , כל כך קלה לתחזוקה , הכל כל כך נגיש ופשוט שזה מדהים

אני מכיר אישית את הרכב שנתיים וחצי , אף לא תקלה אחת

לא יודע כלום על הסקסו , אבל הסיריון פשוט מושלמת למי שמחפש רכב קטן וחיסכוני

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אין סיריון 1.3 ידנית.

הסקסו עולה על הסיריון בכל הפרמטרים,ובטיפול נכון היא גם תפגין אמינות ראוייה.

נקודה חשובה בקשר לסיריון,היא בסיס ההשוואה;הסיריון היא מכונית מיני ולא סופר מיני,וזה מורגש היטב.

המיתחרות הטיבעיות שלה הן היונדאי אטוס והדייהו מאטיס,ולא הפונטו ספייס או הפיג'ו 206,לדוגמא.

ראשית כל, הסיטרואן פחות בטוחה (ובפער) למול הסיריון כך שישנם פרמטרים בדיקתיים שבהם הסיריון עדיפה.

בנוסף לכך מנוע 1,3 הוא מנוע חזק מאוד יחסית חסכוני ובעל ביצועים עדיפים גם למול ה1,6 1,4 האוטמטים של הסקסו.

גם הסקסו היא יותר מיני מסופר מיני ולמעשה בחלל הפנימי אין כמעט הבדל. כאשר לזכות הסיריון עומדת איכות הרכבה טובה יותר וחומרים עדיפים.

לזכות הדיהטסו עומדת תדמית אמינות גבוהה יותר, דבר המשפיע על שוק יחסית ער ביד השנייה ותוכל לראות שבמחירון הלאומי היא שומרת על ערכה בצורה טובה יותר למול הסיטרואן.

אין שום ספק שמבחינת הנאה מנהיגה ואחיזת כביש, עולה הסקסו על הסיריון, השאלה היא אם זה איזשהוא קריטיריון בסדר עדיפוית של השואל?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מה שחשוב לי זה האמינות אבל המנוע 1000 של הדייהטסו קצת מרתיע אותי (מבחינת כוח). השאלה איך ה- 1300 אוטומט?

נראה לי שהפונטו ספייס 1250 S60 זה הפשרה העדיפה בין האמינות היפנית לאיכות האירופאית.

עוד מישהו עם הערות טובות/רעות על הספייס ולמה לשים לב בקנייה של הדגם?

פורסם

כמו ששמת לב אנחנו בעלי סיריון 1.0, אצלי כבר שנה ו5 חודשים וזאת אפשר לומר הסיריון ה2 (ה1 פגשה קיר), רכב מאוד אמין.

ה1.3 מגיעה עם הספק כמעט כפול מ1.0 56 כ"ס מול 103 כ"ס ככה שהתיבה האוטמטית לא ממש מסרסת את המנוע כמו ב1.0 אוט'.

תאוצה 0-100 טובה יותר מרוב המשפחתיות האוט'.

מה גם שה1.3 נראית הרבה יותר טוב.

haters will hate

פורסם
תודה בנצי. מהניסיון שלך עם הפונטו 60 כ"ס לא תהיה לי בעיה איתה בעליות של הצפון נכון? אני פשוט מחפש משהו יותר מרווח מהסיריון. בכל מקרה תודה.

שום בעיה. זאת מניסיון של טיול שלם בצפון עם 60 כ"ס מהשכרה. אוטו חמוד וזריז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...