Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ביל רוצה ממני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תדאג

כשתרצה לעשות עידכונים או להוריד משהו ממיקרוסופט - אפילו גירסת אקספלורר חדשה

אתה תאלץ להתקין את התוכנה הזאת מחדש.

חשבת שמיקרוסופט מפגרים?

נעקוף גם את זה :-o

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה מדריכים שמצאתי :

כדי לקבל עדכונים, עליך לאמת תחילה את החוקיות של תוכנת Windows שברשותך. פעולת אימות החוקיות מבטיחה שאתה משתמש בעותק מקורי ומורשה כדין של Windows.

אז הנה הפתרון הבלעדי שכרגע נמצא לעת עתה

רק בעלדי ווינדוס sp2 יכולים לעשות זאת.

נכנסים ל Windows Updates ואז המערכת תבקש מכם להוריד את הכלי לאימות (WGA) >תורידו אותו ותסגרו את האקספלורר.

עכשיו תכנסו לכלים>אפשרויות אינטרנט>תוכניות>ניהול הרחבות ושם תחפשו את Windows Genuine Advantage ובהגדרות תלחצו על ביטול ותאשרו.

כשל באימות של וונדוס למי שצריך זה נורא פשוט להפתר מזה

כל מה שצריך לעשות זה לגשת להוספה או הסרה של תוכניות(זה נמצא במחשב שלי או בלוח הבקרה)

לבדוק שמסומן בV הצג עידכונים, זה מופיע למעלה באמצע ולהסיר את העדכון

windows genuine advantage notifications (KB905474)

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
למה אתה קורא לזה "crop" מדובר על "Corporate edition", או "corp".

בכל מקרה - גם מי שמשתמש בcorp ומשתמש בסריאל "ידוע" לא מוגן מפני התוכנית הזו, הם מכניסים לblacklist סריאלים שידועים כגנובים.

למי יש כוח לכתוב את כל המילה? :p מקצרים.

בכל מקרה, אני שמתי לב שבגרסאות corp אין את ההודעות המטונפות הללו של אי חוקיות, ולא משנה את הסיריאל גנוב - כמו שכתבתי למעלה, יש דרך לעקוף את זה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תראו מה כתוב בפרטים של הקובץ הזה שגורם לבעיה הזאת. פשוט טיפשים

The Windows Genuine Advantage Validation Tool enables you to verify that your copy of Microsoft Windows is genuine. The tool validates your Windows installation by checking Windows Product Identification and Product Activation status.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תוסיף עוד אחד, אני השלישי.

חבר'ה, מה הבעייה לקנות ווינדוס מקורי?

סה"כ תמורת קצת פחות מ 500 שקלים מקבלים מוצר שהוא לב ליבו של המחשב.

לי זה עשה טוב כשאני יודע שבמחשב התקנתי מערכת הפעלה מקורית, מדיסק מקורי בלי שום וירוסים וקראקים. אני גם יודע שהמחשב מקבל עדכוני אבטחה באופן שוטף.

מה הבעייה בלקנות מקורי? קנייה אחת לכל החיים? :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה רוצה לשלם על מוצר חצי מוגמר עם לא מעט באגים? בבקשה תהנה.

חלונות מאז ומתמיד עשו רק צרות (יש כאלה שיגידו שזה שווה ערך לצרפתיות בעולם המוטורי), אני לא רואה שום סיבה לשלם על מוצר שכל החיים שלו נמצא בפיתוח בשביל לתקן תקלות שמראש לא היו צריכות להיות.

זה תוכנה ולא מחשב, תוכנה לא אמורה לעשות בעיות!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סה"כ תמורת קצת פחות מ 500 שקלים מקבלים מוצר שהוא לב ליבו של המחשב.

כל התוכנות במחשב שלך חוקיות? גם המשחקים?

פורסם
תוסיף עוד אחד, אני השלישי.

שלום.

סלח לי רגע.

עזוב את העובדה שחלונות היא תוכנה לא משהו בכלל, ואם תשאל אותי, כל מה שהחברה הזאת מייצרת הוא לא משהו בכלל, הבעיה נעוצה בעובדה שזה מה שאנשים מכירים וככה הרגילו אותם מתחילת שנות ה90.

מה שמוביל אותי למה שרציתי להגיד, והוא,

אצלי במחשב יש חלונות מסיבה אחת בלבד, בגלל שכרגע, אין אפשרות להתקין מערכת הפעלה אחרת שבעזרתה אני אוכל לתקשר באופן מלא עם שאר המחשבים בארץ,

ואל תצעקו שבלינוקס אפשר להפעיל תוכנות יעודיות לחלונות, כי זה פשוט לא עובד, מעבר למכשול הקטנטן הזה, לינוקס על שלל הפצותיה היא יופי יופי.

אי לכך ובהתאם לזאת, להתראות.

פורסם

אצלי במחשב יש חלונות מסיבה אחת בלבד, בגלל שכרגע, אין אפשרות להתקין מערכת הפעלה אחרת שבעזרתה אני אוכל לתקשר באופן מלא עם שאר המחשבים בארץ,

.

אני לא רואה שום בעיה לתקשר עם מחשבים עם כל מערכת הפעלה מודרנית שאינה וינדוס.

בין אם תיקשורת זה בישבילך אימיילים , תוכנות מסרים, מצלמות רשת, שיחות אונליין.

או שאתה מתאר תקשורת מחשבים כהיתחברות למישחקי רשת שלמעשה ההיתחברות לרשת היא לא הבעיה אלא הרצת המשחק.

מה שמישתמע מיכך שאנשים מאולצים להישתמש בוינדוס רק במיקרים שבהם עליהם להריץ תוכנה ייעודית שאין כמותה במערכות קוד פתוח או משחקים שנולדו תחת וינדוס.

תרדו על מיקרוסופט כמה שאתם רוצים, וזה שהיא לא מושלמת היא עדין מקום ראשון מהסיבה שעובדה שאין אף מערכת שעושה את מה שוינדוס מסוגלת לעשות ולענות על צרכייהם של רוב רובם של האוכלוסיה , בעסקים התמונה טיפה שונה אבל עדיין רוב המשרדים ולא שרתי חברות מצויידים בחלונות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...