Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה סוזוקי באלנו שנת 98, יד 02 ברישיון, צבע לבן, אוטומט, חלונות-חשמל, מזגן מקפיא, נעילה מרכזית וכל השאר. מים ירוקים ושמן של חברת Agip 15W-40 נבדקים בקביעות. האוטו ברשותנו שנה ו-3 חודש והוחלפו בו בחודשיים האחרונים רדיאטור, כבל גז, אלטרנטור, סטרטר, 4 צמיגים חדשים ומצבר של שנפ. לרכב טסט לשנה.

נמכר עקב קבלת רכב חדש מחברה.

מחירון 31000, מוכן להתגמש אם יבוא מישהו רציני.

לעוד פרטים ושאלות אפשר להתקשר לטלפון מספר 050-4305554 , נועם.

-------------------------------------------------------------------------

למכירה גם גולף שנת 94' CL, יד 03 ברישיון, אוטומט, צבע שחור, 2 חלונות חשמל, נעילה מרכזית, מזגן וכל מה שצריך. עבר 130000 קילומטר, 15 אלף האחרונים על-ידי. שמן ומים חומים יעודיים לפולסוואגן נבדקים כל יום. טופל במסירות והרבה אהבה (אין כמו אוטו ראשון), אני מוכר את האוטו מפני שאני רוצה לעבור לגיר ידני ולכן אני מוכן להחליף על גולף אותה שנה ואותו מצב רק ידנית. האוטו אצלי חודשיים והוחלפו בו 4 רפידות ברקס + צלחות, 4 צמיגים חדשים מלפני 4 ימים ועוד כמה דברים שאבא שלי יודע עליהם. יש אפשרות לקבל עם האוטו מערכת בשווי 4000 שקל, בתוספת מחיר כמובן.

מחירון 24,000 אני מבקש 23,000 מפני שהשקעתי באוטו את כל הנשמה שלי.

לעוד פרטים אפשר להתקשר לטלפון מספר 050-8855597 , יוסי.

• תוכן חדש...