Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיץ הגיע ואיתו חוזר הפק"ל ים הכולל בגד ים מחצלת צידנית ומטקות לימים שהמכללה לא גורמת לי להישאר בה יותר מידי... :)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק מקומו בתא כפפות,אך למה אתה מחזיק איתך חומרי ניקוי? הרי גם ככה אתה בטח שוטף בבית בסוף השבוע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
צודק מקומו בתא כפפות,אך למה אתה מחזיק איתך חומרי ניקוי? הרי גם ככה אתה בטח שוטף בבית בסוף השבוע?

שאלה טובה ! :lol:

אני עצלן מדי להוריד אותם מהדירה לחנייה.

זמין 8)

פורסם

לא ידעתי שקיים אשכול כזה כשפתחתי אחד חדש :lol: - תודה על האיחוד !

אם כבר מדברים על תא מטען -אני מרחם על אלו שאין להם אפשרות לפתיחת דלת מהסלון...

איזה באסה זה כשאתה מגיע לקניון והשומר אומר לך "פותחת בגאז'" ואז אתה מתבאס על החיים

מדומם מנוע יוצא החוצה (35 מעלות) ,פותח לולדימיר את הבגאז' ותכלס אין שם כלום חוץ ממטקות,

מאחורייך שיירה של רכבים "מודרניים" עם פתיחת בגאז' אוטומטית דופקים לך מבט של "יא עתיק".

Gn'f'R

פורסם

מספר שקי ניילון גדולים אטומים וחזקים עם רוכסן, מסור והרבה מקום פנויי. :twisted:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...