Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם את\אתה מכיר אותו בצורה קרובה, או שיש לכם יכולת להעביר לו מסר דחוף...

אבקש ממכם ליצור איתי קשר

או בפרטי

או כמובן שעדיף במס' פלאפון 050-7-600049

את נושא הבעיה אני אבהיר בפרטי, מדובר על נושא כאוב וחשוב מאוד...

פורסם

כן, תאמין לי שניסתי בכל דרך מקובלת ואפשרית...

מהלשכות הכי קטנות ועד הכי גדולות....

מהמזכירה האישיתי ועד האלוף אריה מועלם שהוא מזכיר צבאי שלו...

ומכל מיני שיחות עם רל"שיות של אנשים חשובים...

העיניין הוא שאתמול סבי נפטר...

תא"ל במיל' אריה (דיין) בירו....

לצעירים שבניננו שהיום מנהלים את רוב במקומות הגבוהים בצבא בממשלה ובכנסת, השם הזה לא אומר כלום...

הצבא בשבילו היה כל עולמו, הוא השקיע והקדיש את כל חייו ובריאותו לצבא, וכמו כן הוא רצה גם להיקבר בהלוויה צבאית, ולקבל את הכבוד האחרון שמגיע לו...

הוא לחם בכל המלחמות ונפצע קשה בכולם, הוא קיבל מספיק אותות והגיע לדרגתו לא בכדי...

ולמרות הכל, החוק היבש אומר שהלוויות צבאיות ינתנו רק לדרגות של אלוף ומעלה, אלא עם כן ינתן אישור ע"י שר הבטחון אשר יבדוק הנושא...

אך בגלל שחג היום ובנוסף לכל מחר ההשבעה בכנסת אין עם מי לדבר, חצי מהאנשים בחופש, או עסוקים למחר ואי אפשר לטפוס אותם...

ההלוויה אמורה להערך מחר...

העיניין הוא שעם שרון היה בהקרה, הדבר היה מאושר כבר ממזמן...

בכל אופן נשאר לי רק לפנות עם הבקשה אישית אל מופז, כי כרגע בגלל המצב של החגים וההשבעה מחר, אף אחד לא מוכן "להתריד" אותו בזה....

בכל אופן, עם משהו שמכיר יוכל להפנות את צומת ליבו של שאול מופז לנושא, ולומר לו במי מדובר, ושיבדוק את הבן אדם הזה לעומק, מי הוא היה ומה הוא עשה, אני בטוח שההלוויה תאושר...

פורסם

אני קיבלתי הזמנה לסיירן (אירוע של יהדות פרס) אני חושב שזה אמור להיות היום או מחר לא יודע והוא משתתף שם.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

תודה רבה בכל אופן...

אבל ההלוויה תהיה מחר ב-11 בבוקר...

כך שנראה לי שזה כבר לא אקטואלי...

אבל לא נורא

את הלקח שלי כבר למדתי

ואת הדעות שלי כלפי המדינה והצבא בפרט כבר גיבשתי...!

פורסם

שלח אימייל אדום ב-YNET או ב-NRG.

או במקביל תנסה לפנות לכתבים הצבאיים בטלוייזיה וברדיו (רוני דניאל, איילה חסון, הבעל של עירית לינור וכו').

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שלום

ראשית אני משתתף בצערך.

הדבר הכי מוצלח שמצאתי, הוא את המייל והטלפון של דני יתום, אך זה בלשכתו כך שאינני יודע אם זה עוזר.

בכל מקרה:

[email protected]

הטלפון בלשכה: 6753892טלפון נוסף:6753893

אולי...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אני מציע לכולם להיכנס לגוגל ולרשום בחיפוש "אריה בירו".

בזכות אנשים כמוהו, שהקדישו את כל חייהם לקדושה ואהבת ישראל, אנחנו ממשיכים להתקיים כאן.

היום, במדיניות העגומה שאנחנו חיים, מי שלא נכנס לחיי הפולטיקה והפרסום לא נזכר ולא נחשב.

בורות של משרד החינוך שלא מקדיש מעט מחשבה הגיונית ולא מלמד את המורשת והדור שעל עקרונותיו גדלנו הורינו, אנו ילדינו והלאה.

מדינת ישראל איבדה גנרל בחסד עליון.

אופיר, אני מחזק את ידיך ואת ידי המשפחה,

משתתף בצעריכם ומרכין ראשי.

שלא תדעו עוד צער.

אמיר.

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה יעזור עכשיו אבל אתה צריך לנסות להשיג מישהו עם התוכנה רישומון. לפעמים אפשר למצוא שם טלפונים של אנשים בכירים.

to finish first first you have to finish

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים...

אך כנראה שמדינתנו נהיתה אטומה לחלוטין!

אף אחד לא היה מוכן להעביר אותנו לשר הבטחון, האדם היחיד שיכול היה לאשר זאת...

רק סובבו אותו כל היום ממקום למקום...

הגענו עד לבן אדם הכי גבוה, אלוף בלשכה של שר הבטחון... אך גם ללא הועיל...

הם פשוט עסוקים להשבעה מחר, שכנראה אף אחד אחר לא מעניין אותם יותר...

והאבסורד הוא שאם היה לו את עיטור העוז אז אוטומטית הוא היה מקבל קבורה צבאית, אבל סבא שלי לא האמין בעיטורים הללו, ובזמנו שרצו להעניק לו אותו הוא שלל את הדבר באומרו "אני לא נלחם פה בשביל עיטורים וסממנים אלא בשביל המדינה, ולכן לא אקבל את העיטור..."

• תוכן חדש...