Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בקניית רכב ספורטיבי / חזק עם התנהגות טובה במחיר התחלתי לא גבוהה אחרי שכבר נמאס לי מיונדאי גטס ליסינג שיש לי .

המועמדות העומדות על הפרק בשלב זה הן :

סיאט איביזה גיטיאי ומגאן קופה שני ליטר .

דרישות :

התנהגות טובה עם כוח סביר

מחיר קנייה של 30-35 אלף שקל - לא כולל ביטוח

אחזקה סבירה ואני לא מתכוון לנמוכה במיוחד כי מובן שאת זה לא ממש ריאלי .. אבל בתחום הסביר.

אמינות ונוחות .

וכן ידני בלבד

מגרעות שהיו לי בגטס היו נוחות על הפנים

האוטו חלש מידיי וזולל דלק כמו משחטה ביחס לרכב עם מנוע 1.4 ליטר .

התנהגות גרועה .

אשמח לשמוע חוות דעת ממביני עניין וממי שהחזיק ברכבים כאלה בעבר , קראתי ועשיתי חיפוש אבל זה לא ממש הספיק לי , במיוחד לגבי הסיאט

יש שתי הודעות של TB

אבל אשמח לקבל עוד אינפורמציה .

אגב חשבתי גם על 306 אבל נראה לי שהיא תהיה יקרה מידיי, אם אני אמצא אחת במצב נורמאלי . מה עדתכם ?

חוץ מזה אשמח לקבל עוד הצעות לרכבים שמתאימים לדרישות ואם מישהו מכיר רכבים כאלה למכירה אשמח לעזרה .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לדעתי ברמת מחירים שציינת יהיה קשה מאוד למצוא רכב ספורט שלא עבר התעללות מינית רצינית. בדרך כלל רכבים אלו מחליפים ידים בתדירות גבוהה. בנוסף הנהגים בדרך כלל צעירים.

לדעתי אמינות אתה לא תשיג פה אלא אם תמצא מציאה של ממש.

אם אתה יכול - תעלה את התקציב ותתמקד באזור הקליאו ספורט 2001 (לא סגור על המחיר המדוייק, מעריך באזור ה 55). אחלה רכב ושווה כל אגורה שהוא עולה. לדעתי הוא מתומחר נמוך מידי, בטח ה MK1 .

פורסם

לך תמצא איביזה GTI שמורה (מתוך ה-7-8 שנשארו בארץ...) ונדבר. כנ"ל ל-106 GTI. אני מנסה לחכות לכלה שתבוא - אבל בינתיים נשאר בלי אוטו תקופה ארוכה...

לגבי מגאן קופה - שונא את האוטו - על טעם וריח לא להתווכח!

פורסם

תקנה רק PSA אם חשוב לך היכולת הדינאמית.

בימינו, אפשר לקנות איביזה, ולהפוך אותה לאוחזת הרבה יותר טוב מכל צרפתיה סטנדרטית, אבל התחושות.,

בחיים לא יתקרבו לרמה של PSA.

דעתי?

306 S-16

ZX16V

אלו מכוניות מאוד מהנות לנהיגה, ומתנהגות כ"כ טוב, שלא תמצא משהו יותר טוב במחיר הזה, וחזקות יחסית.

אביחי

פורסם

קודם כל תודה למגיבים ,

אני מודע לזה שקשה למצוא רכב ממש ספורטיבי במחיר כזה ולכן היה לי ה / חזק ;)

הבעיה אצלי שאני חייב רכב עכשיו ולא עוד מעט , עוד חודשיים שלושה כנראה שיהיה לי תקציב לרכב קצת יותר טוב אבל אין לי אפשרות לחכות . ולכן הדגש שלי היה על מחיר התחלתי ולא על אחזקה למי שקרא טוב את הדרישות שלי , ביקשתי אמינות סבירה אבל הכל יחסי לרכב הספיציפי שאני אבדוק .

הסיטרואן לא ממש הרכב שאני רוצה פשוט כי לדעתי הוא לא נראה טוב בכלל, וכמו שאמרו על טעם וריח אין מה להתווכח אבל בכל זאת אני אשקול את זה אם תהיה לי הזדמנות לרכב טוב .

רכב צרפתי שמתנהג טוב מובן לי , הרנו מגאן זה לא רכב ספורט אלא פשוט רכב עם מראה טוב ומנוע 2 ליטר שיכול לספק את הצרכים שלי לבינתיים וזה הכל , העדיפות היא לרכב ספורטיבי אבל לך תמצא אחד כזה .

כל ה 306 שראיתי או שהן שחוטות או עם מחירים מופרזים , או שפשוט כמו ההודעה האחרונה על ה S16

בפורום מכירה ראיתי אחת למכירה מלפני איזה שבועיים שלושה ... פשוט כשקראתי את הפירוט לא הבנתי משהו :

ברקסים של ברלינגו !!

מה הקשר בין הברלינגו ולבין ה S16?

האם לברלינגו יש אותו כוח ? האם הברקסים של הברלינגו בכלל מתאימים לרכב כזה ?!

לדעתי לא אבל לי לפחות זה לא נשמע טוב , אם אני טועה אשמח לתיקון והבהרה .

106 שקלתי לקנות אחת, נסעתי ב 106 XSI

אבל זה לא מתאים לי , אני מרגיש כמו בפחית סרדין - בלי להעליב את כל חובבי ה 106 בפורום- אבל אני בחור דיי גדול במימדים וגבוהה ואוטו קטן כזה .... לא מתאים לי - לדוגמא אני בחיים לא אקנה מיאטה כי רק בנסיעה כנוסע ולא כנהג הרגשתי חנוק לגמרי עם מרווח הרגליים .

306 משמע כמו עסקה טובה אם אני אמצא לי אקזמפלר טוב,

לגבי איביזה אני מכיר אחת עם קצה שלדה ולא יודע בכלל עד כמה הוא רציני, פשוט קראתי בפורום הזה כל כך הרבה שאני כבר מתחיל להתבלבל, יש קצת שלדה שהוא "לא משמעותי" ויש אחרים שהם כן משמעותיים ואת זה אני צריך לבדוק . אבל בכלל זה לא ממש רצוי ולכן אני דיי שולל אבל זו אופצייה שפתוחה לפניי .

בכל מקרה אשמח לעוד תגובות , הערות , עצות וכדומה :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני לא הכי חזק בקטע הטכני ולמען האמת אף פעם לא נסעתי בברלינגו .

את הבלמים הכי טובים הרגשתי בסאאב 9000 שהחזקתי פעם , הבלמים הכי גרועים שהיו לי היו בגטס , מה שהיה באמת היה של 730 , ושל מאזדה 6 ולהם אני יכול להשוות , חוץ מהם אני לא יכול להשוות למה שאני לא מכיר .

ובכלל מצאתי אשכול שדובר על שיפור הבלימה ב 106 בכך שמחליפים צלחות וקליפרים של ה 106 בשל ברלינגו, לא ממש מובן לי למה ובכלל ראיתי שם

"צלחת רגילה 247 מ"מ, צלחת ברלינגו 266 מ"מ."

כמובן שזה מתייחס ל 106 ,למרות שמוזכר שם שזה גם מתאים ל 306 אבל איך אני יכול להיות בטוח מזה , חוץ מזה עדיין לא הבנתי למה הצלחת ובכלל הברקסים של הברלינגו חזקות וטובות כל כך .

אגב היו שם כמה הערות לגבי רגש בבלימה ולגבי "זהירות" בבלימה בתוך העיר, לא ממש הבנתי ממה להיזהר - חוסר ידע אבל בכל זאת אשמח לקבל הסבר פשוט , וגם למה הברלינגו צריכה כאלה בלמים חזקים כפי שהבנתי .

Henry Miller

פורסם

אני אתייחס רק לעניין הבלמים (למרות שהוא באמת לא קריטי לשרשור הזה).

ברלינגו צריך בלמים חזקים כי הוא אמור להיות בנוי לשאת משאות כבדים, כלומר כשהוא עמוס הוא כבד למדי, ולכן דורש בלמים באיכות גבוהה יחסית. על 106 בלמים כאלו עובדים נהדר כיוון שהם מהווים שיפור ביחס למערכת הבלימה הרגילה (צלחות בקוטר 266 במקום 247 וקליפרים גדולים בהתאם). 306 S16 כבר מגיעה עם מערכת בלימה של 266, כך שממש לא נדרש להחליף כלום. (אם כי תמיד יהיו אלו שירצו יותר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תדוה רוני ,

אז לפי מה שאני הבנתי בברלינגו וב 306 אותה מערכת בלימה עם צלחות בקוטר 266 כך שאין הבדל .

ובכל זאת עוד הצעות ? או עוד אופציות המלצות ?

Henry Miller

פורסם

אולי כיוון למחשבה (או אולי אני לא בכיוון :)),

ב 30K התחלתיים ואם התקציב צפוי לגדול אפשר לחשוב גם על חדש כגון:

איביזה FR או 206XS.

תלוי בתזרים המזומנים העתידי..

פורסם
אולי כיוון למחשבה (או אולי אני לא בכיוון :)),

ב 30K התחלתיים ואם התקציב צפוי לגדול אפשר לחשוב גם על חדש כגון:

איביזה FR או 206XS.

תלוי בתזרים המזומנים העתידי..

אתה לא בכיוון..FR ב30K?!

לפי דעתי 306 תהיה האופציה הכי טובה, צרפתיה עם התנהגות טובה שלא בגודל של 106..

ראיתי כמה בלוחות (פוקוס,YAD2..) כדאי לחפש..

1.8T 8)

• תוכן חדש...