Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** עריכה - מה לעזאזל יכול להיות דחוף באאודי ? בסה"כ קניית מכונית. לא מדובר בחיי אדם בסכנה ***

שלום חברי פורום יקרים,

הנה עוד פעם שאני צריך את עצתכם\עזרתכם רק שהפעם זה לחבר...

אז ככה חבר שלי מצא אאודי א'3 שהוא מתלבט לקנות, האאודי: שנת 98 1.6 ידני

עברה 130000 ק"מ יד 3 , והוחלף טמבון קדמי ומכסה מנוע (המוכר אומר שנכנסו בו ברוורס...)

אכשיו השאלה היא:

איך ה 1.6? והאם כדאי לו ללכת על האוטו הזה (יד,מנוע, רוורס...) ובכלל איך האוטו (אחזקה, בעיות, וכו...)

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

שלום , גם לי יש את הרכב הנ"ל , גם שנת 98 1600 ידנית , עם 119000 ק"מ. הייתה לי עוד אחת לפני כשנה , והאוטו הנוכחי חזק בהרבה יותר מהקודמת , אפילו שכביכול הכוח אמור להיות זהה. האוטו חזק , ודי מהיר יחסית למכוניות משפחתיות ממוצעות . על אמינות עדיין אין לי חוות דעת משום שהאוטו אצלי רק כ4 חודשים בערך אז עוד לא היה לי זמן להתנסות בתקלות מכל סוג. הנני ממליץ על האוודי אי 3 בתור אוטו , פשוט כיף להסתובב עם אוטו שתמיד מושך מבטים. על האוטו בתור אוטו אני אתן למבינים ממני לתת חוות דעת משום שלי עדיין אין פרספקטיבה על טיב מכוניות. רק חשוב לציין שהביטוח המקיף מאוד יקר . והטיפול 120000 אלף ככל הידוע לי , עולה 1200 שקל במוסך מורשה , בלי תקלות שלא קשורות לטיפול התקופתי , שזה די יקר.

אם תרצה לשאול משהו מסויים שאני אוכל לעזור רק תשאל ,

מרון.

פורסם

מרון תודה על התגובה המהירה!

היום הלכתי עם חבר שלי לראות את האוטו והוא נראה במצב ממש טוב, ומנסיעה קצרה לא נראות איזשהם בעיות מיוחדות.

אבל הוחלף באוטו מכסה מנוע פגוש קדמי ונצבעה כנף (הכל הוחלף בחלקים מקוריים) וכמובן היד והק"מ,

השאלה שלי היא כמה, והאם צריך להוריד מהמחירון על הדברים האלו?

(המוכר הסכים להוריד כבר אלף...)

וכמובן שאני גם אקח את האוטו לבדיקה במכון מוסמך...

אני אודה לכם מאוד אם יענו עוד אנשים חוץ מי מרון, תודה.

י

פורסם

לא הבנתי מה מרתיע אותך ק"מ של 130K לרכב בן 8... זה סטנדרטי לחלוטין. אם טופל כראוי הסר כל חשש מליבך.

טמבון קדמי ומכסה מנוע - נו באמת, רוב הרכבים בכבישי ארצנו עברו החלפות דוגמת אלו ואף חמורות יותר.

אם זה כל מה שיש - זה ממש ממש כלום. כמובן, במידה וזה כל מה שהוחלף. שלא תגלו שהוחלף חצי רכב...

אם הרכב במצב ממש טוב, כלשונך, תשבו, תדברו ותסגרו בינכם... אף אחד מחברי הפורום לא ראה את הרכב ולכן קשה לחוות דעה.

אם תחליטו שאתם רציניים לגבי הרכב - קחו לבדיקה. את תוצאות הבדיקה תסרקו ותעלו לאתר וחברים יוכלו לסייע לכם יותר.

בהצלחה.

פורסם
*** עריכה - מה לעזאזל יכול להיות דחוף באאודי ? בסה"כ קניית מכונית. לא מדובר בחיי אדם בסכנה ***

מה שדחוף זה שבאותו יום הלכתי לראות את האוטו ורצינו לקחת לבדיקה, ורציתי לקבל חוות דעת ועזרה מאנשי הפורום לפני הקניה בגלל זה זה היה כלכך דחוף.

וזה פורום של קניית רכב ולא של עזרה ראשונה, ובגלל זה כתבתי דחוף כי הייתי צריך עזרה ברכישת רכב, והייתי צריך את העזרה עוד באותו היום, כי הלכתי לראות את האוטו באותו יום וגם רציתי לקחת לבדיקה עוד באותו היום (הגענו למכון לפני סגירה...אז דחינו את זה ליום רביעי) ובפורום ייעוץ ברכישת רכב אני חושב שזה נקרא דחוף!

תודה ויום טוב.

פורסם

לפותח השרשור,

להוריי הייתה סיאט איביזה 94' שהייתה אצלנו 8 שנים ו- 170000 ק"מ עד שנגנבה, עברה 8 תאונות (ללא פגיעות שלדה) ואנשים רצו לתת עלייה מעל המחירון (הם ידעו להעריך מהו אוטו טוב ושמור באהבה :-)) כך שלדעתי גם אם היו פגיעות והן תוקנו בצורה טובה אין מה להוריד במחירון!

הוריו של אוראל (RS) מהפורום מכרו פאביה 2002 שעברה תאונה יותר רצינית מהאודי הנ"ל- והרכב נמכר ב-4 אלף מעל המחירון, אבל האוטו הזה שמור מאוד וגם אני הייתי קונה אותו מעל המחירון!. (אין פגיעות שלדה, אוטו שמור מאוד, אז למה לא?).

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...