Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להקטין סרט ב 2MB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הפרש קטן למדי, יתכן שניתן לבצע overburn (צריבה מעבר לגבולות הסטנדרטיים של הדיסק).

אם זה קובץ שכך קיבלת ממקור כלשהו כנראה שהוא מיועד להצרב כך ואינו באמת גדול מדיסק סטנדרטי.

לחלופין אני מאמין שיש היום דיסקים גדולים מ 700 מגה.

לא הייתי מציע לך לחתוך בעצמך את הסרט או לקודד אותו מחדש - במקרה הראשון סביר להניח שתתקל בבעיות של סנכרון אודיו-וידאו, בשני האיכות תרד משמעותית.

פורסם

קודם כל רוב הסיכויים שאם תצרוב על דיסק של 700 זה עדיין יצא(overburn).

אם לא, אז תוריד איזו תוכנה לפיצול/חיתוך סרטים, ותחתוך את כל החלק בסיום הסרט של כל הכתוביות של מי שעשה את הסרט.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לwindows תשתמש בnero ותעשה overburn, זה הדבר הנכון לעשות.

לא צריך דיסקים מיוחדים בשביל overburn כזה קטן.

בלינוקס - cdrecord עושה overburn בלי בעיה מיוחדת.

פורסם

באילו דיסקים אתה משתמש?

ברוב הדיסקים של ה-700MB, יש כיום יותר מ-700MB, וכבר יצא לי לצרוב סרטים של 714MB על דיסק של "700MB".

ה-700MB זו רק הצהרה על נפח כללי.

זה כמו שתאמר דיסק של DVD - 4.7GB, אך לא בדיוק.

בקיצור, תנסה עם סוג דיסק אחר - ותבדוק.

פורסם

זה נראה כאילו הצורב לא יכול לעשות overburn וזו לא בעיית מדיה. בד"כ overburn שחורג מהגיאומטריה של המדיה עצמה נכשל בסוף. התוכנה לא תדע עד שהצריבה לא תיכשל.

במידה והצורב עצמו לא תומך (מוזר... מעט מאוד דגמים לא תומכים בoverburn, אפילו הsmart & friendly שקניתי לפני כמעט 10 שנים ב3,000 ש"ח (scsi X4) תמך בoverburn....)

עריכה:

הצורב שלך כן תומך בoverburn כך שזו לא בעיה בצורב.

כמה נקודות:

1. תצרוב בdisk at once.

2. תוודא שחוץ מהגדרת הextra space הגדרת גם אורך לדיסק מוזיקה. הבנתי שזה משנה (תחת expert mode).

אין לי נרו בסביבה ולא עבדתי עליו מעולם באופן אינטנסיבי (למרות שאכן יצא נרו ללינוקס...) מה שאני מכיר זה מפעם אחת שבה קינפגתי תמיכה בoverburn לחבר.

פורסם

שני טיפים בעניין זה:

1. יש תוכנה בשם VIRTUALDUB (חופשית) שיכולה לבצע פעולות עריכה בסיסיות על קבצי וידאו, כולל חיתוך והדבקת קטעים ללא קידוד מחדש - כלומר אפשר להיפטר מהכמה עשרות שניות האחרונות למשל, או הראשונות - והעיבוד יקח זמן סביר. זה יכול להועיל אם הסרט הוא קצת יותר מ-700 מגה.

2. מומלץ להימנע משימוש במדיות של "800MB, 90MIN" או "99MIN" - יש בעיות תאימות קשות איתן וחבל על המאמץ להתקשקש עם זה. מקסימום חותכים את הסרט לשני חלקים או לחלופין צורבים על דיסק DVD.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה יכול ליצרוב גם 740 מגה עם DISK-AT-ONCE על דיסק של 700(זו אופציה שצריך להוסיף בנוסץ ל OVERBURN ב NERO

כמו כן על דיסק של 780 מגה יצא לי ליצרוב 820 מגה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ. יש לי בעיה דומה. קניתי דיסקים של 900 מגה, והמחשב מזהה אותם כ700 מגה. אני רוצה להכין דיסק והגודל הוא 860 מגה. אבל גם כשאני בוחר בOVER BURN הוא לא רוצה לצרוב. הוא כותב שהדיסק 704 מגה ואין מקום. מה אני יכול לעשות?

הצורב סמסונג 52X32X52

פורסם

אתה כנראה צריך להגדיר בתוכנה את הגודל של הדיסק.

הוא מכוון כנראה עפ"י הגודל של 700MB.

תיכנס להגדרות ותבחר באפשרויות שם תהיה לך אפשרות להגדיר את "אורך" הדיסק.

פורסם

ניסיתי. ינעל החיים!!! דפקתי חלקית את הצורב! מצאתי מדריך שהיה כתוב שם לעשות עידכון קשוחה(firmware) לצורב! וניכנסתי לאתר של סמסונג והורדתי את הקובץ שאיתו עושים! ואז זה ניסה לעשות עידכון דרך האינטרנט ולא הצליח ואז הוא אמר תעשה ריסט וזהו מאז הצורב לא מגיב לכלום, אפילו לפתוח אותו אני לא יכול ע"י כפתור וזה לא מצליח לעשות עידכון firmware אין נאחס!

• תוכן חדש...