Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות זו לא אקסנט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נכתב שם שהוא עבר במהירות הזו מול מצלמה, והשוטרים שהפעילו אותה הודיעו למחסום לעצור אותו.

אם זה הייתי אני (ובהנחה שיש לי רשיון) הייתי שואל אותם אם הם פתחו את הסרט כבר, או שמא שמרו על קשר עין עם הרכב/רשמו מס'. התשובה שלילית, והבחור היה יכול להמשיך הלאה בשקט, ולהיערך להגנה משפטית ראויה. מבחור עם שלילה הייתי מצפה לטיפה יותר ידע משפטי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
70 הרשעות קודמות ושלילת רשיון לא מנעו מעבריין תנועה לנסוע במהירות 183 קמ"ש בכביש ירושלים תל אביב. הוא הסביר לשוטרים: "חשבתי שאני עולה על כביש 6".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3234938,00.html

פשוט חוצפה מטורפת. :evil:

למה הוא ענה שהוא חשב שהוא בכביש 6? מותר לסוע שם כמה שרוצים?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

שם זה 73 מעל המותר במקום 83 מעל המותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני לא מאשימה אותו, הרי מערכת הענישה לא נוקטת ביד קשה עימם לכן הם מרשים לעצמם לעשות ככל העולה על רוחם בכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא היבנתי מה הקשר בין:

"עבירה חמורה "

ל

"הוזעק למקום מפקד משטרת התנועה במרכז, ניצב משנה איציק שרעביהעבירה החמורה הוזעק למקום מפקד משטרת התנועה במרכז, ניצב משנה איציק שרעבי"

מה להיצטלם איתו יחד ? ללחוץ ידיים ? לחלוק כבוד ? להרים כוסית ?

למה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למה לא החרימו לו את הרכב?

נראה לי עוד ידיעה ממוחזרת שחוזרת על עצמה כל כמה חודשים.

באמת אמורים להחרים לו את הרכב, לאור העובדה שהוא נהג בתקופת שלילה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נהיגה בשלילה זו אחת העבירות היחידות שראוי להחרים את הרכב בגינן. (השניה לדעתי היא עומס יתר במשאיות - כי שם זה מוצדק לפגוע דווקא בבעל הרכב, המעביד, שהוא בעל האינטרס בעומס היתר)

אני מקווה שיחרימו לו את הרכב בגין הנהיגה בשלילה.

נהיגה בשלילה היא השתנה בקשת על מערכת המשפט וזה מגוחך אם הוא יקבל עוד שלילה כעונש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...