Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות אוטו..

בצבע בורדו מטאלי

לא יודע למה אבל מישהו שרט את הדלתות וכתב עליו "בת זונה"...

זה לא ממש גדול אבל זה מפריע!

שריטות.. דיי עמוקות, כלומר רואים אותן בלבן, והאוטו כמו שציינתי בצבע בורדו מטאלי...

כמה עולה תכשיר להורדת השריטות, ומה מומלץ?

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם

שום תכשיר לא יעשה קסמים ויוריד לך את השריטות - אין דבר כזה.

אל תעשה כלום, כשיגיע הרגע, תעשה כבר צבע על כל הדלת.

פורסם
שום תכשיר לא יעשה קסמים ויוריד לך את השריטות - אין דבר כזה.

אל תעשה כלום, כשיגיע הרגע, תעשה כבר צבע על כל הדלת.

לאא האוטו נראה חדש חוץ מהשריטות..

אין צבע שימלא את השריטות או משהו?..

פורסם

אתה יכול לקנות צבע תואם אצל פחח, ולעבור עם מכחול, אני במקומך קונה קצת חומר פחחים , מכין טיפה ועובר קלות על השריטות עצמן- רק בשקע שהשריטה קיימת, שם טיפה חומר ומורח אותו עם היד, כשמתייבש, משייף אותו קלות רק איפה שהשריטה הייתה, נניח פלוס מינוס ס"מ , ואז עם מכחול עובר על הכל עם אותו צבע של הרכב.

או יותר פשוט לשים על זה מדבקה , משהו יפה , ניתן למצא באיביי.

פורסם
אתה יכול לקנות צבע תואם אצל פחח, ולעבור עם מכחול, אני במקומך קונה קצת חומר פחחים , מכין טיפה ועובר קלות על השריטות עצמן- רק בשקע שהשריטה קיימת, שם טיפה חומר ומורח אותו עם היד, כשמתייבש, משייף אותו קלות רק איפה שהשריטה הייתה, נניח פלוס מינוס ס"מ , ואז עם מכחול עובר על הכל עם אותו צבע של הרכב.

או יותר פשוט לשים על זה מדבקה , משהו יפה , ניתן למצא באיביי.

כן נראה לי מדבקה זה הפתרון האולטימטיבי...

תודה...

פורסם

שריטות עמוקות לא ניתן להוריד, ואין תכשיר אשר יעשה זאת.

פוליש ווקס בדרך כלל עושים את עבודתם בפגיעות קטנות בלבד, ולא בפגיעות עמוקות כמו שציינת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אצלי בפאסאט, הייתה שריטה עמוקה שנמשכה מדלת שמאל, הקדמית ועד לאחורית.

לקחתי קצת בונדו עברתי על השריטה ושייפתי, לאחר מכן עברתי עם מכחול כמו של"לק לציפורנים" על הבונדו יצא יפה.עם צבע תואם של הרכב.

לאחר יומים עשיתי וקס כמעט ולא רואים.

פורסם

בערך כמו ש Kobos אמר, מורחים מעט חומר מילוי של פחחים ומשתדלים ללכלך מסביב כמה שפחות ואם אפשר בכלל לא, כשמתייבש משייפים קלות עם נייר שיוף מים, עד להחלקה.

אח"כ עם מכחול וצבע זהה עד כמה שניתן עוברים על התיקון.

לאחר יום ייבוש אפשר לעשות וקס על האיזור (בכדי שהתאמת הצבע תהיה מושלמת עד כמה שניתן) וזהו.

בהצלחה.

בריאות לכולם!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השריטות ממש קטנות ושוליות, עפ פוליש ווקס של טרטל הכי מומלץ, הצב הירוק הזה, אתה מוריד אותן יפה מאוד.

הכלל לא עמוקות ובעיתיות...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
השריטות ממש קטנות ושוליות, עפ פוליש ווקס של טרטל הכי מומלץ, הצב הירוק הזה, אתה מוריד אותן יפה מאוד.

הכלל לא עמוקות ובעיתיות...

רואים את הלבן, כלומר ירד הצבע... איך פוליש ווקס יעזור?..

ותודה רבה לכל מי שהגיב!

פורסם

מסכים.

חבר שלי היה לו גם מספר שריטות כאלה פחות או יותר הפחח אמר שצריך לצבוע את הדלת מחדש.

שום פוליש לא יוריד את השריטות האלה, מקסימום יתשתש אותם,לא יותר.
פורסם
מסכים.

חבר שלי היה לו גם מספר שריטות כאלה פחות או יותר הפחח אמר שצריך לצבוע את הדלת מחדש.

לצבוע מחדש?.... אין מצב זה יקר מדי =\

טוב שישאר ככה וזהו...

מה לגבי ה"בת זונה"?... יש למישהו המלצה לסטיקר איכותי שיתאים לשם?..

• תוכן חדש...