Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כרגיל הטימטום ומסחטת הכסף חוגגים.

למה לא להכניס את הגנב למעצר במקום לסחוט כספים ? למה הכל מתחיל ונגמר בכסף ?

דוגמא למה שיקרה עכשיו, למשל זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=109623

יאכל אותה קנס 1000 שקל + שלילה +משפט + גרירה + תשלום של 2000 או יותר על הגרירה = פושט את הרגל.

וסה"כ הוא נהג כחוק.

ועכשיו מדברים על זה שרוצים לעשות חקיקה בקשר לרכבים בדומה לאירופה בכל מה שנוגע גם לזיהום אויר, ואני שואל באיזו מדינה זה עוד קיים החוק הזה?

אירופה או לא אירופה...שיחליטו כבר.

פורסם

תפסיקו לבלבל את המוח, כל הכבוד למחוקקים שעשו משהו נורמלי סוף סוף....!!! זה לא שלכל אחד שלא יאותת ייקחו את הרכב. ייקחו רכבים לעבריינים שיכולים להרוג את האמא או הקרוב של כל אחד ממכם...! נהגים שיכורים, נהגים פסולים, נהגים צעירים ללא מלווה וכ"ו.. כל הכבוד....!

פורסם

כרגיל הטימטום ומסחטת הכסף חוגגים.

למה לא להכניס את הגנב למעצר במקום לסחוט כספים ? למה הכל מתחיל ונגמר בכסף ?

דוגמא למה שיקרה עכשיו, למשל זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=109623

יאכל אותה קנס 1000 שקל + שלילה +משפט + גרירה + תשלום של איזה אלפייה או יותר על הגרירה....פושט את הרגל.

העבירות העיקריות בגינן יוכל קצין משטרה להחרים מכונית, כוללות נהיגה בשכרות או תחת השפעת סמים, נהג חדש הנוסע ללא מלווה או מסיע יותר משני נוסעים ללא מלווה, הסעה בשכר בניגוד לחוק, הסעת מספר נוסעים העולה על המותר ברשיון הרכב, עבירה על חוק שעות נהיגה ומנוחה, נהיגה ברכב שנאסר לתנועה בשל ליקויי בטיחות, נהיגה ללא רשיון ונהיגה בפסילת רשיון. כמו כן, שוטר יוכל להחרים רכב מסחרי אם נתפס עם משקל עודף, גם ללא נוכחות קצין.

ציטוט מ-Ynet

עכשיו אני רוצה לראות מישהו אחד שלא מסכים שזוהי אחלה דרך לטפל בכל אותם רוצחים פוטנציאלים שעוברים על עבירות אלו.

כמו שאמרת, קנס+שלילה+גרירה+תשלום על החזקת האוטו במגרש.

בקלות מגיע ל-5 אלף הלא כך?

טוב מאוד. רק פגיעה בכיס תגרום להם לחשוב שנית.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
עבירה על חוק שעות נהיגה ומנוחה
מישהו יכול לאמר לי איך אפשר בכלל לאכוף את התקנה הזאת.

ולגרור רכב בגלל שנהג לא ישן כל הלילה, נו באמת...

אומנם זה מסוכן כאשר נוהגים כשעייפים, אבל איך אפשר לבדוק את "רמת העייפות"

זה לא נגיד כמו רמת השיכרות שיש מכשיר שמודד.

פורסם

^ מדובר במשאיות.

"נהג חדש הנוסע ללא מלווה או מסיע יותר משני נוסעים ללא מלווה"

ממש רוצח פוטנציאלי.

פורסם

אם מדובר בהחרמת רכב של נהג חדש ללא מלווה או נהג חדש שמסיע שתי אנשים אז זה לפי דעתי בסדר גמור.

כי ראיתי שהמון נהגים חדשים שממש לא שמים על החוק של המלווה והנוסעים והגיע הזמן שמשהו קצת ירתיע אותם..או שלאבא לא תיהיה דרך ליסוע לעבודה :roll:

יוגב

פורסם

^ מדובר במשאיות.

"נהג חדש הנוסע ללא מלווה או מסיע יותר משני נוסעים ללא מלווה"

ממש רוצח פוטנציאלי.

מתחיל בקטן, ייגמר בתוך קיר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא חסרות דרכים לחנך את הנהג הישראלי. אך כרגיל במדינת השחיתות הזאתי, הכל מתנהל סביב הכסף כמובן, ואנחנו ממשיכים לשלם, ככה זה - הכל כאן עולה כסף לאזרח הקטן, מחרבנים עלינו ואנחנו ממשיכים לשלם.

לפי דעתי לא אמור להיות קשר כלשהו בין עבריין תנועה לבין מכוניתו, לא חסרים עונשים שאפשר להטיל על העבריין, אך כרגיל - הממשלה (השר גלעד ארדן ליתר דיוק), רוצה לחפור עמוק עמוק לתוך הכיס שלנו, אני לא מבין - בעיה להטיל סנקציות וענישה חמורה על הנהג עצמו? למה הכל במדינה הזאתי מסתכם בכסף?!

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

liorko7, אתה רומז שעדיף לשים נהגים במעצר? או להמשיך עם שיטת הנקודות שהיא יותר מטרד לשומרי חוק מאשר מכשול בפני עבריינים מועדים? שים לב למספר הנהגים עם XX הרשעות שגורמים לתאונות קטלניות (גם אם לא כל ההרשעות משמעותיות).

אין דרך אחרת לחנך אנשים על עבירה שאינה פלילית מאשר כסף. כסף וכסף ועוד כסף וגם אי נוחות.

נקודת המבט האישית שלי היא, מצד אחד, אני נגד כל תוספת כוח למשטרה. לומר "תת-רמה" על כוח האדם המשטרתי (לפחות זה שאיתרע מזלו להשתייך למשטרת התנועה) זו מחמאה לשורותיהם, מעצם הצבתם בסולם כלשהו בין "איכותי" ל"אשפה". לא, לא. האמת היא, שהם חלק - חלק ניכר - מהבעיה, לא חלק מהפתרון.

אז מה, עכשיו הם גם יוכלו להחרים לך את הרכב אחרי שטפלו עליך האשמה או לזרו עליך בכביש ישר, פנוי, רחב ומואר בשעת לילה מאוחרת? רע, רע מאוד.

ומצד שני, אין לשכוח ששוטרי התנועה בסך הכל יוצאים מקרב האוכלוסיה ולא מהונדסים גנטית במטה המשטרה בבית דגן. אמנם הרמה הממוצעת בקרב האוכלוסיה גבוהה עשרות מונים, אך גם זה מותיר אותנו עם חלק משמעותי שראוי להקרא "זבל", וגם הוא, לצערי, משתמש בדרכים, ממש כמוני וכמוכם.

לפחות כלפי החלק הזה, המזלזל בכל הסובב אותו, צריך להפעיל יד קשה. לא יד מחנכת, להזכירכם; אי אפשר לחנך ערס בן 30. אפשר רק למנוע ממנו את היכולת להזיק לאחרים, וגם זה קשה במגבלות הדמוקרטיה*. החרמת רכב היא צעד נכון ומועיל.

רק למה, לכל הרוחות, אני צריך להיות באמצע כל זה?

* בכפוף לכוחו האלקטורלי של אביגדור ליברמן

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מישהו יכול לאמר לי איך אפשר בכלל לאכוף את התקנה הזאת.

ולגרור רכב בגלל שנהג לא ישן כל הלילה, נו באמת...

קודם כל עושים. אחר כך חושבים.

מעכשיו אם אני יוצא לנהוג בלילה, אני אקפיד שלא למצמץ.אם יראה אותי שוטר הוא עוד יחשוב שאני רדום.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שוב, הסעיף לגבי מנוחה מתייחס לנהגי רכב כבד. הם מחוייבים בכרטיס וטכומטר שמראים מתי הם נהגו. אם אתם מעדיפים נהגים עייפים על סמיטריילר של 40 טון, תפאדלו. הנזק במקרה הזה יהיה על בעל המשאית, שהוא בדרך כלל הבוס של הנהג, וזה שמכריח אותו לעבוד מעבר למותר. זה לדעתי אחד הסעיפים הכי מוצדקים בחוק.

אחרי השבתה של חודש ונזק של עשרות ומאות אלפי שקלים, כל בעל חברת הובלה יחשוב פעמיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שיא החוצפה-הנהג יצטרך לשלם על הגרירה והאיחסון.

הנהג לא בוחר שיקחו לו את האוטו.למה שיצטרך לשלם? אם אני לא רוצה פלאפון, למה שאני אצטרך לשלם על מכשיר ועל דמי שימוש?!

אין לי בעייה עם החרמת הרכב על עבירות כבדות.נקודה.

אני רק חושש ממה שיקרה בעוד שנה בערך-כשמישהוא יחליט לשנות את הגדרות "עבירה חמורה" ויכליל אי לבישת חגורה(זה הורג!לא ראיתם פירסומות?!)למשל, או פרסה אסורה.

השיטה העדיפה היא לדעתי מעצר.לא צריך יותר מידי-שבוע יספיק.בהרבה מקומות עבודה דורשים תעודת יושר,ככה שזה ישפיע...שלא לדבר על נזק כלכלי לעבריין,שלא לדבר על בעיות נוספות שייגרמו לו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...