Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתי...

כאשר את סורק מסמך שאתה מעוניין להציג בפורום סרוק אותו בשחור לבן או גווני אפור, בצורה זו נפח הקובץ ישאר קטן ולא תצטרך להוריד את הרזולוציה או את מידות התמונה.

נתראה בערב בפורום אני מקווה.

יום נעים

איזה כייף לי :)

פורסם

לגבי הצלחות, אני בטוח שלא נגעו בהם,זה בדיוק מה שאמרתי לאשתי - היא לקחה את הרכב לטיפול היות והיא הנהגת העיקרית על הרכב הזה, למרות שאני בדקתי עם היד את העובי שלם גם לפני וגם אחרי הטיפול ועושה רושם שהם באמת חרטו אבל לך תאמין...

מוסך מורשה עושק את הציבור, זה ידוע ומוכר, וזאת הפעם האחרונה שאני מטפל שם.

חוץ מזה,אצלך בקבלה:

פלנצ' מים הולך כ"כ מהר ?

בדיקת שמן גיר - 50 שקל...מה זה השטויות האלה?

ליטר נוזל קירור - 40 שקל?! למה מה קרה?

החלפת בנדים לקולר מנוע ?!

אשמח אם כמה חברים יסרקו ויעלו גם כן קבלות סתאם בשביל לראות-להבין-לדעת.

פורסם

היי,

1. כפי שכתבתי בהתחלה היתה לי נזילה מפלנ'ג שנסדק ועקב כך היה צורך להחליפו (אני זה שאמרתי למוסך על מיקום הנזילה).

כאשר פותחים את צנרת המים בדרך כלל נוזל קירור הולך לאיבוד לכן יש למלא נוזל קירור.

2. כטיפול אחזקה מונע ביקשתי מהמוסך לבדוק רמת גובה שמן גיר וכך נעשה.

3. נוזל קירור G12 PLUS בצבע וורוד במיכל של 1.5 ליטר (לא 1 ליטר) אכן עולה הרבה כסף אבל חייבים למלא נוזל קירור מקורי ואסור לערבב עם נוזל קירור אחר ולפי הוראות היצרן גם אין צורך להחליפו.

4. עקב פתיחת הצינורות ביקשתי שיחליפו גם את הבנדים.הבנדים המקוריים הם חד פעמים כלומר מאבדים מחוזקם או מהאלסטיות שלהם לכן יש להחליפם.

כול הטיפול שנעשה ברכב שלי הוא בהמלצתי ובאישורי.

אני כתבתי את ההערות/הארות שלי לגבי הטיפול ברכב שלך על-מנת להאיר את עינך ומתוך רצון הדדי של עזרה.

בקשר לדיסקיות שחרטו ברכב שלך, אתה יכול לבדוק עם קליבר מה המידה של הדיסקה המקורית ומה המידה קיום בקוטר החיצוני ולדעת האם חרטו לך את הדיסקה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...