Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המכונית המועדפת עליכם מבין הבאות?  

128 הצבעות

1. 1. מהי המכונית המועדפת עליכם מבין הבאות?

• אודי A3
    • אלפא רומיאו 147
    • ב.מ.וו סדרה 1
    • מיני קופר

פוסטים מומלצים

פורסם

די ברור מה בחרתי, אבל בכל זאת...

על המיני שמעתי דברים טובים, אבל גם לשיווק יש השפעה, ולא יעזור - לנצח אזכור שנתנו לי לנסיעת מבחן, ביום קיץ חם, מכונית שהמזגן שלה לא עבד ולחצן פתיחת החלון היה שבור. היה המון כיף :???: ובכל מקרה, המכונית אולי נהדרת בכבישים גרמניים ולמצבים בהם נדרש קארט חוקי לכביש (ג'ימיקנה?) אבל בכבישי ארצנו הנוקשות שלה מוגזמת, עיצוב הפנים היפה אינו הכי פונקציונלי (חישוק ההגה הסתיר את מד-הסל"ד!), האיכות לא גרמנית במיוחד ובאופן כללי במחיר שלה אפשר לצפות למעט יותר שימושיות.

ה-A3 תתאים לי אולי ליום ההולדת 50. מנוע ה-2.0FSI מעולה בתור אופציה לא ספורטיבית אך זריזה, האיכות ניכרת בכל, אבל המכונית כולה מבודדת מדי, מנותקת מדי, ולחצן של עכבר נותן יותר פידבק מאשר ההגה שלה.

ב.מ.וו 1 והנאתה האחורית מתעוררות לחיים כנראה באיזור ה-200 כ"ס ומעלה, בדגמי הבסיס המכונית די מאופקת ולא מספקת חווית נהיגה שעולה באופן מורגש על ה-147. היא נופלת מה-147 בכל הקשור ל- value for money, בגדול. למה צריך להוסיף אלפי שקלים בשביל לקבל מושבים תומכים שבאים ב- 147 כסטנדרט?

בקיצור: האלפא, בזכות הנאה, חיבור לכביש, עיצוב, חוויית נהיגה כללית, ואיכות אשר אינה מביישת את המחיר (האוטו אצלי אוטוטו 5 שנים, אכל הרבה חצץ ממע"צ וגם ממני, עובד קשה ועדיין הכל יושב טוב כמו חדש).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

למרות שאני לא חובב את היופי של סדרה 1 בחרתי בה רק בגלל הנעה\הנאה אחורית

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

סדרה 1.

נוסף על הנעה אחורית וסמל של ב.מ.וו, יש לה עיצוב שאני מאוד אוהב, קרבי אבל קלאסי..כל הקימורים והקווים מזכירים את הZ4 ובכלל היא דומה (אל תהרגו אותי!) לM קופה..(וכאן אני משמיט את המושב האחורי הפצפון ותא המטען המדומה)

ה147 ננטשה בעקבות עיצוב לא מזהיר, ופנסים קדמים שנהרסו במתיחת פנים..הA3 לא נבחרה בגלל

עיצוב אנמי מדיי (חוץ מהפרונט ה"אאודי" הכל פרווה מדיי)..

פשוט מדהימה..

2005-BMW-1-Series-Hamann-Tuning-Program-A.jpeg

1.8T 8)

• תוכן חדש...