Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

בסופ"ש ירדתי לאילת עם חברים.

היה קטלני ביותר.

ועכשיו לבעיות:

בדרך חזור היה קטע כביש בו נסעתי על 195

אחרי שעברתי את ה 170 התחיל להשמע מין רעש של חדירת אויר שהיה מהסאן-רוף

אני אישית משער שהחלק הקדמי של הסאן רוף עלה קצת למעלה וגרם גם התנגדות גבוהה יותר וגם בעצם אטימה לא מושלמת ולכן נסמעו רעשי הרוח.

למי שלא יודע מדובר בלאנטיס מודל 2000 המפוארת שבאה מין הסתם עם סאן רוף. מנוע 1.8 BJ

דבר נוסף שארצה לציין: שאני סוגר את הסאן רוף לאחר שימוש הוא נסגר עד הסוף אבל החלק הקדמי שלו שנאטם בגג עם גומי טיפ טיפה למעלה ממה שהוא צריך להיות. זאת אני אומר לאחר השוואה מול לאנטיס אחרות.

בדיקה נוספת שעשיתי לאחר הממצא הוא לחיצה מבחוץ על החלון כלפי מטה בחלק הקדמי ובעת לחיצה הוא יורד למטה.

מישהו יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?

הערות לגבי מהירות לא אלי

שאלות נוספות אם יש לצורך מתן חוות דעת או תשובה לרשום ואני מקווה לענות בהקדם.

תודה מראש וערב טוב

פורסם

היתה לי מזדה 1.8 שנת 99 F "מפוארת" כהגדרתך ועם סאן-רוף, ולא היו אף פעם בעיות כאלה.

אולי כי לא היית קטלני כמוך? ואל תטעה - אתה קטלני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא הגיוני 195 במזדה לנטיס. אם כך הספידומטר שלך מזיף.

מאזדה לאנטיס מגיעה בכלל ל195 עם חברים??
פורסם
מאזדה לאנטיס מגיעה בכלל ל195 עם חברים??

לא... אני סתם רושם בשביל לעשות פוזות על אנשים שאני לא מכיר (שתיקה שווה זהב-תשתמש במשפט הזה)

היתה לי מזדה 1.8 שנת 99 F "מפוארת" כהגדרתך ועם סאן-רוף, ולא היו אף פעם בעיות כאלה.

אולי כי לא היית קטלני כמוך? ואל תטעה - אתה קטלני.

אני שמח שלא היו לך אף פעם את הבעיה הנ"ל. גם לך אני מציע להשתמש במשפט שרשום למעלה.

ועכשיו אני פונה לתותחי הפורום לקבלת עזרה (בני, צביקה, רפי, מרק, אפי, רוני, שמר) מצטער אם שכחתי מישהו.

מה דעתכם? איך מסדרים?

פורסם

תנסה כיון של הנעילה הסופית של הסנרוף,ובאים זה לא יעזור אז כנרא שאתה א' תצתרך לנסוע לאט יותר או ב' להתרגל לרעש (אני היתי בוחר בופציה א').:-x

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

סבבה

אז או שאני משקר או שהספידומטר שלי משקר

עכשיו אני מבקש ממך לא להתערב בת'רד הזה כי אתה מעצבן במקום לעזור.

אם אתה לא מבין=לא יודע=תשתוק!

זה פורום שבו עוזרים אחד לשני למקרה שעוד לא הבנת.

פורסם

א. אני דווקא כן מאמין לך שראית 195 על הספידומטר, מה גם ש- 190 זה מספיק קרוב.

ב. אני דווקא כן עוזר. לכל שאר הנהגים על הכביש סביבך ואולי גם לך. לך תדע.

על כל פנים - אכן לא אתערב יותר בנושא הדיון. ערב טוב ובטוח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

1.8 יגיע בכיף ל190קמ"ש.

ה1.6 עם הפנסים העולים (בידני כמובן) הגיע אצלי ל-202קמ"ש.

ובקשר לסאן-רוף חושב שאתה צריך לגשת למוסך לכיונון הסגירה שלו.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
1.8 יגיע בכיף ל190קמ"ש.

ה1.6 עם הפנסים העולים (בידני כמובן) הגיע אצלי ל-202קמ"ש.

מראש כתבתי לא להגיב בנושא המהירות. הסיבה היחידית שרשמתי היא כדי שתבינו באיזו מהירות הרעש התחיל ולא שום דבר אחר. אם האוטו מגיע או לא אפשר להתווכח בכיף. אני יודע שכבר מספר פעמים הייתי על המהירות הזאת זה לאחר נסיעה בכביש ישר מאוד וארוך (כביש ת"א-ים, כביש מצפה)

בכל מקרה,

אני עדיין מחכה להשערות.

פורסם

גש למוסך לכיוון הסאן-רוף.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב חבר'ה יש עדכון

הייתי לפני כמה ימים במוסך מורשה מאזדה לאחר שאחד המנהלים שם הסתכל ואמר לי לחזור אליו יום אחר לכיוון

שאלתי כמה יעלה והתשובה הייתה: בלי כסף. עזבו שהייתי בשוק

המצב כרגע הוא שאחד העובדים שם כיוון לי את הסאן רוף ועכשיו הוא יושב מושלם ואין בעיות.

• תוכן חדש...