Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב שלי הוא גולף שנת 94' דגם CL.

מותקנת ברכב נעילה מרכזית של היצרן אני חושב, עכשיו הסיפור הולך ככה:

היום בבוקר קמתי יום יפה והכל הלכתי לבית-ספר חזרתי וזה הכל טוב ויפה, בשעה 12 החלטנו ללכת לים, ישר קפצתי על העיניין לקחתי את המפתחות נסענו לים בכיף אני וחברה שלי ועוד 2 חברים. טוב הגענו לים אני נועל את האוטו, הולך לים. אחרי כ-3 שעות חזרנו פתאום חברים שלי הלכו לפני ולפני בת-זוגי ואני מגיע לאוטו אני קולט את האזעקה פועלת, והם מחכים בחוץ עם הדלת פתוחה. התברר שהאוטו בכלל לא היה נעול והם באו ופשוט פתחו את האוטו, ועל-ידי זאת האזעקה החלה לפעול. טוב הגעתי הביתה התחלתי להנדס את העיניין, ואני לוחץ בשלט על כפתור הנעילה והאוטו עושה רעש של נעילה, החלונות נסגרים - אבל, הדלתות אינן ננעלות, מוזר? אכן. ניסתי לסגור את כפתור דלת הנהג (שכשאר הוא ננעל כל הרכב ננעל גם) וללא הצלחה שאר הדלתות עדין פתוחות. שמתי לב לעוד דבר, שהשעון שיש לי בלוח שעונים גם נדפק והוא לא עובד עם כיבוי הרכב.

יכול להיות הסיבה שבגלל שהתחמם לי היום בצהריים האוטו פתחתי את המיכל שבו אפשר למצוא את המים לרדיאטור והם ביעבעו וקצת השפירצו על המצבר ועל חלקים במנוע? אם כן ספרו לי על-כך, וייעצו לי במה לטפל.

תודה רבה, יוסי.

פורסם

אולי נוצר קצר כלשהו בזמן שהמיים ביעבעו

בכל אופן תבצע את הפעולה הכי פשוטה

פתח את הדלת של הנהג ותבדוק עם רב מודד או מנורת ביקורת אם המנוע הראשי מקבל מתח בזמן שהאזעקה דורכת

אם הוא מקבל ולא פועל כניראה נישרף

אם הוא לא מקבל יש מצב שהמים הרטיבו את האזעקה ( סביר להניח חד רכיבית ) והיא התקלקלה

אלי לפי דעתי האופציות היחידות

בהצלחה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כמו תמיד רפי צודק, נשרף פיוז כשהמים ביעבעו נשפך על התיבת פיוזים מים והוא נשרף.

הוחלף הפיוז השרוף ועכשיו הכל עובד בצורה תקינה.

תודה לכם.

• תוכן חדש...