Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה שלום,

האפשרויות הם:

1.הבחור ניקה את הרדיאטור עם סבון כלים או נוזל לשטיפת רצפות.

2.אישתו שפכה שמן לתוך הרדיאטור בטעות.

3.חיים הכט שפך חלב עיזים לתוך הרדיאטור ורצה לבדוק את המקצועיות שלך.

איזה כייף לי :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איבארי ומרק . השתתפותכם. בניסיון לפתור את התעלומה. משבשת את האבחון של חברי

הפורום הצעירים , וחסרי הניסיון, ובכוונה מראש ציינתי שהוותיקים והמקצוענים לא יגיבו, והרמז

נמצא בתגובתי זו.... !

התשובה מחר.....!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש שמן במים... סבבה! ובשמן יש סימנים של מים? כנראה שנפרץ אטם ראש המנוע וזה מה שקרה... צריך להוריד את הראש ובטוח להחליף אטם... בעניין שיפוץ הראש זה כבר צריך לראות...

כמובן שצריך לעשות ניקוי יסודי לרדיאטור ולמנוע עקב הקרבורטור שנפל לרדיאטור ועשה סמטוחה שלמה

מה דעתך צביקה?

פורסם

מנסה את כוחי שנית,קראתי בחיפוש שיכול להיות שזה מחומר ניקוי,או שמן שנכנס למים.

מה הפרס לזוכה?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
מנסה את כוחי שנית,קראתי בחיפוש שיכול להיות שזה מחומר ניקוי,או שמן שנכנס למים.

מה הפרס לזוכה?

הפרס הוע ידע!

ידע = לכוח!!

ידע ניזון מהשכלה, על מנת להשכיל יש ללמוד, ועל זה נאמר"מכל מלמדי השכלתי"!

רמז נוסף. הפתרון פשוט מאד!

פרטים בהמשך..!

בברכה

צביקה

פורסם

אתה הרי יודע את המשך המשפט "מכל מלמדי השכלתי ומתלמדי יותר מכולם".

כמובן שפרט לפירוש הברור - כאשר אדם מלמד ומסביר לחברו את שיודע, הידיעות עולות ונשנות אצלו ומגיע לתובנות והבנה עמוקה יותר, וניתן גם להבין כי תלמידים השומעים דברי מוריהם מעלים קושיות ושאלות

הדורשות את המורים לפשפש בהבנתם ובכך להבין לפרטי פרטים את הידיעות שלהם.

ובמילים אחרות צביקה - אם אתה לא יודע מה הבעיה והחלטת לפנות אל צעירי הפורום - כל הכבוד! :lol:

בצחוק, אני יודע שאתה יודע מה קורה אצל הקליינט שלך.

נו - גלה כבר מה היה שם.

פורסם

משחק הניחושים.

היכול ליהיות שזהו קרם הגנה מהשמש?

נראה לי שהבחור החליט להשתמש בחומר כדי לסגור את מכסה הרדיאטור?

או אולי ניסה למצוא דרך חדשה לסתום חורים ברדיאטור (ידוע שביצה עוזרת לסתום חורים אבל יעילה רק למרחק קצר).

צביקה, היום יום שבת-מה עם התשובה?

פורסם

סבא צביקה, סבא צביקה !! אפשר לענות ? פליז-פליז-פליז!!!

את התשובה כבר רשמו, מילאו שמן ברדיאטור....

קשה מאוד לנקות לגמריי, צריך לבצע שטיפות מרובות ואולי גם פלאשינג למערכת הקירור.

מזכיר לי את המצגת שמועברת באימייל על אישה שביקשה 710 לרכב שלה. כאשר שאלו אותה מה זה לעזאזל 710, ורק אחרי שהיא ציירה הם הבינו:

תמונה1.jpg

פורסם
אתה הרי יודע את המשך המשפט "מכל מלמדי השכלתי ומתלמדי יותר מכולם".

כמובן שפרט לפירוש הברור - כאשר אדם מלמד ומסביר לחברו את שיודע, הידיעות עולות ונשנות אצלו ומגיע לתובנות והבנה עמוקה יותר, וניתן גם להבין כי תלמידים השומעים דברי מוריהם מעלים קושיות ושאלות

הדורשות את המורים לפשפש בהבנתם ובכך להבין לפרטי פרטים את הידיעות שלהם.

ובמילים אחרות צביקה - אם אתה לא יודע מה הבעיה והחלטת לפנות אל צעירי הפורום - כל הכבוד! :lol:

בצחוק, אני יודע שאתה יודע מה קורה אצל הקליינט שלך.

נו - גלה כבר מה היה שם.

*** בשל נסיבות שלא היו תלוייות בי.(שרת עמוס), התעכבה תשובתי לפתרון התעלומה!

לאיברי שלום רב!

אני אכן מממש את הפתגם:" מכל מלמדי השכלתי, ומתלמידי יותר מכולם", ופתיחת השרשור הזה אמורה להיות שיעור לצעירים, שהם דור העתיד שלנו, ואם לא נלמדם עכשו , אז אימתיי?

מדובר בלקוח סטודנט לכלכלה וניהול, הלומד במדרשת רופין בעמק חפר, שנשלח אלי על ידי "ניסן" חבר הפורום שהמליץ עלי!

הבחור צעיר ותמים מקיבוץ בגליל המערבי, קנה "מים ירוקים",מסניף הום סנטר בנתניה, שבדיעבד

נתגלה .... כשמן מנוע!

הוא הוסיף זאת למיכל העבוי , מבלי לבדוק את תכולתו, בזמן שפתחתי את מכסה הרדיאטור

במכוניתו לפני פרוק הקרבורטור, נדהמתי לראות נוזל לבן וסמיך, שלמרות נסיוני לנקזו, על ידי מלוי מי ברז , השמן אומנם גלש החוצה, אך בגלל הכמות הרבה, שהרדיאטור הכיל בתוכו, הדבא מחייב פרוק הרדיאטור , ושטיפתו בלחץ חזק מאד, שאני בספק מאד, אם יחזיר את הרדיאטור לקדמותו!

מסקנה לא קונים נוזל קירור, במיכל אפור ולא שקוף , במחיר מגוחך של 19:90 ל4 ליטר, של יצרן לא ידוע, שאת שמו לא אזכיר, כדי למנוע תביעה משפטית, מהנהלת הפורום וממני, רק אציין שהמוצר נמכר באריזת 4 ליטר, במיכל בצבע אפור, הזהה למיכל הנמכר ברשת הום סנטר, של חברת דלק ומכיל שמן מנוע, אך על מיכל זה היה מודבק תווית עם הכיתוב הבא:מצננול-נוזל מגן לרדיאטורים, ומשווק לרשת על ידי "אוטו פרט-עד הפריט האחרון"!

יעצתי ללקוח לפנות ליצרן, ולתבוע פצוי הולם, לפחות בגובה מחיר רדיאטור שהלך לעולמו!

אני מאמין שתגובות רבות יגיעו עכשו בגלל שרשור זה, אך כוונתי בלבד, להזהיר את הצעירים, התמימים, ואלה שמחפשים מציאות בזול, שהזול תמיד הופך ליקר!

בברכה

צביקה

פורסם

אני קונה נוזל קירור ב- 50 ש"ח (4 ליטר). על איכות לא מתפשרים.

הבחור לא ראה שמדובר בשמן ברגע שהוא שפך אותו לרדיאטור? בהחלט מקרה מוזר ביותר.

"הום סנטר" אינם אשמים במקרה הזה. כנראה מדובר בטעות ביצור של היצרן.

קודם כל שינסח מכתב עם איום בתביעה ליצרן עם דרישה להחזר כספי של כל ההוצאות, ורק אם הם לא יענו בחיוב לתבוע אותם בתביעות קטנות.

פורסם
אני קונה נוזל קירור ב- 50 ש"ח (4 ליטר). על איכות לא מתפשרים.

הבחור לא ראה שמדובר בשמן ברגע שהוא שפך אותו לרדיאטור? בהחלט מקרה מוזר ביותר.

"הום סנטר" אינם אשמים במקרה הזה. כנראה מדובר בטעות ביצור של היצרן.נכון!

קודם כל שינסח מכתב עם איום בתביעה ליצרן עם דרישה להחזר כספי של כל ההוצאות, ורק אם הם לא יענו בחיוב לתבוע אותם בתביעות קטנות.

זה מה שיעצתי לו ,ואין קשר לחברת "דלק "ולמי קירור הללו שהכילו שמן!

בברכה

צביקה

פורסם

למה תמיד משווים את האיכות לכסף ?

גלון של פרסטון עולה 30-35 ש"ח אצל הפרסי בת"א, זה אומר שזה זבל ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

טוב, אני חייב לציין שהתסריט העבר לי בראש היה לא שונה :) אבל ביקשת שלא נשתתף...

גם לי קרה משהו דומה...

בעוון טימטומי, היו לי באוטו בקבוקים של ספירט לבן בתוך בקבוקי שתיה של ליטר וחצי... בדיוק כמו הבקבוקי מים (של הראדיאטור, מי מזגנים)

יום אחד אני שם לב שחסר טיפה מים. מה עושים? ממלאים... לקחתי את אחד הבקבוקים (שהיה כתוב עליו בטוש "ספירט", אבל הכיתוב נימחק ככל הניראה כי הספירט מחק אותו ביאזה שהוא שלב) ומזגתי לתוך הראדיאטור....

שמח וטוב לבב ניכנסתי לאוטו, הנעתי ונסעתי שמח וטוב לבב לדרכי. אחרי כמה מאות מטרים אני מריח ריח מוזר, כאשר קרבתי את היד לפנים הרחתי את הריח של הספירט, 1+1, עצירה, פנייית פרסה וחזרה הביתה. פרוק ושטיפה מלאה של הראדיאטור... באותו יום כבר לא הגעתי לאן שרצית בזמן... :?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...