Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

T-56, עד כמה היא בלתי-נסבלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז...

על-פי מה שאני יודע,מדובר באחת מהתיבות הגסות ביותר שכסף יכול לקנות בימינו.

א-ב-ל, זה באמת עד כדי-כך גרוע?

אני מתכוון, רוב בעלי הקורבט שיצא לי לקרוא תגובות שלהם טוענים שמדובר במשהו שולי ,שלא אמור להפריע לחיות איתה.

לעומתם, בעלי רכבים אחרים(בימרים,נניח, לצורך העניין) שלקחו סיבוב על קורבט (C5,C6) טוענים שמדובר בעונש ושהתיבה הזאת רוצה להכאיב לך ושונאת אותך על זה שלא קנית אוטומט...

אז לאלו (עריכה: לבודדים) מכם שיצא פעם לספוג קצת קורבט, זה באמת כ"כ גרוע?

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

התיבה אכן לא מבריקה בקורבט בגלל מיקומה ואופן ההעברה של ההילוכים.

במכוניות ה-F-Body היא יותר ידידותית למשתמש.

תודיע לי מתי שהתיבות של BMW יצליחו להחזיק את המומנט של קורבטים משופרות בלי להתפרק לחתיכות קטנות... :-P

ה-T56 עושה את העבודה בלי בעיות מיוחדות.

שים לב ששני ההילוכים הגבוהים נועדו להחמיא לצריכת הדלק של הרכב בשיוט אוטוסטרדות, מה שאגב עובד מצויין - כל מפלצות ה-V8 שמצויידות ב-T56 באמת נהנות מצריכת דלק מאוד לא V8ית בשיוט.

אה, ואם אתה שואב את המידע מ-Bimmerforums אז סתם כדי לאזן אותך, החבר'ה שם חושבים שכל דבר ש-BMW עושים זה הכי טוב בעולם ולא משנה מה תגיד להם גם אם תוכיח להם אחד לאחד שלא כך הדבר... הם גם שונאים אמריקאיות באופן מיוחד, ולא שאני איזה חובב גדול של אמריקאיות (אפילו להפך) אבל יש כמה דברים טובים שמיוצרים בארה"ב ואי אפשר להתעלם מהם.

מוטי

פורסם

כן... שמתי לב שהם לא מאוזנים במיוחד.

זה גם מתבטא במכוניות של רובם...שהם מחליפים משהו ברכב הם משתדלים לשמור על מראה כמה שיותר סטוק(גם אז סתם מיותר).

אם מי שהתחיל את שגעון ה-Cutomizing שם בשנות ה-60' היה בעלים של BMW, לכולם היו את אותם הגלגלים,צבע,מנוע,מתלים וידית הילוכים.

Cuz rondel knows best.

מזל שיש אותך :mrgreen:

תודה רבה.

*ובנוגע לתיבות של בימרים,יש תיבת Getrag אחת או שתיים שמסוגלות להחזיק כמה מאות טובות של NMים...

פורסם

רוב החבר'ה מ-Bimmerforums הם חבורת פוצים אנאליים... זה בסדר, תרגיש חופשי להזכיר להם שאת הגירים האוטומטיים של ה-E36 (ויכול להיות שלא רק ה-E36 אבל עליה ידוע לי בביטחה) הם קנו מ-GM :-P!

LOL!

למה אתה אתה צריך T56?

מוטי

פורסם

יצא לי לנהוג על הT56 בכל מיקרה זה הגיר שאני הולך להחליף לקאמרו, הוא פשוט מושלם בדיוק מהבחינות שמוטי ציין פלוס הוא יכול לעמוד בעומסים שה T5 פשוט קורס תחתם.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

למה אתה אתה צריך T56?

מוטי

כמו רוב השאלות שלי, אני בודק אפשרויות...

גיליתי לפני כמה ימים כמה עולה לשפץ את ה-Getrag 280 ב-E34, והמספרים לא מעודדים כלל.

ושידוך בין ה-T-56 ל-S38 מה-M5 כבר נעשה בעבר אז...

אפשרויות.

עריכה: מוטי,אתה איש רע-רע...מאוד.

אף לא תצליח לעבוד עליהם עם זה, דטרויט?! בבימרים היקרות שלהם? Naaaaaah :biglaugh:

עריכה 2: קובי,תודה על הפוסט.

אם אפשר, כבר ידוע לך עם איזה יחס העברה ההילוך השישי שלך יהיה?

ומה טווח המחירים לאחת משומשת כזאת?

• תוכן חדש...