Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 פונטו 60S 98

מתי אמור להתחיל לעבוד המאורר יש לי שעון חיצוני שמראה 200מעלות ורק אז המאורר נכנס לפעולה השעון לא מקורי החלפתי כל מה שמסביב למאורר כולל ניקוי רדיאטור הכל חדש

2 כמה עולה רדיאטור של המזגן הוא התפוצץ וביטלו את החימום הקירור עובד

תודה מראש

פורסם

אולי השעון חום הוא בפרנהייט ?!

200 מעלות פרנהייט הם בערך 93 מעלות צלזיוס.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

קודם כל אופיר קרעת אותי

כנראה בפרנהייט. הוא מגיע לאזור האדום 210 בערך ואז מתחיל העניין שלפניי הטיפול הוא התחיל לעבוד עוד לפני כן 180 בערך

פורסם

היי

בפונטו יש מספר בעיות עיקריות עם מערכת הקירור ברכב

קודם כל המזגן והחימום אינם קשורות האחת לשניה מדובר בשני מערכות שונות כאשר המשותף הוא המפוח ברכב .

רצוי ומומלץ להחליף את היוניט של המאורר ליוניט בעלת רגישות חום נמוכה יותר היום והמאורר בפונטו אמור

לעבוד בטמפ עבודה גבוהה (ולעיתים עלולה להיות קריטית ) .

ישנם מספר יוניטים כאשר חלקם כוללת שני מצבים וכדומה .

פורסם

אין צורך להחליף, בפיאט פונטו, את יוניט הפעלת מאורר הרדיאטור לכזה עם טמפ' הפעלה נמוכות יותר.

לא כתבת אם יש מזגן מקורי במכונית ואז יש יוניט עם 2 דרגות הפעלה למאורר הרדיאטור או שיש במכונית מזגן ישראלי ואז ביוניט המאורר רד' יש רק הפעלה אחת למאורר הרדיאטור.

ב2 המקרים הפעלה ראשונה, של מאורר הרדיאטור הנה בכ 92 מעלות צלסיוס (198 פרנהייט) והמאורר מפסיק לפעול בכ 87 מעלות צלסיוס (189 פרנהייט).

כלומר הכל תקין. רצוי להחליף השעון לשעון של צלסיוס.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי בוקר טוב !

קבל תיקון קטן. בפיאט פונטו 98 60S,

הטרמוסטט נפתח ב- 80-84 והמאורר מתחיל(לא מפסיק)לפעול בכ- 5 מעלות יותר.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד, האמן לי שאחרי 40 שנות עבודה בפיאט אני מכיר הנתונים היטב ואני התכוונתי ליוניט הפעלת מאורר רדיאטור הנמצא ברדיאטור ואתה התכוונת לטרמוסטט מנוע ואז כנראה, ששנינו צודקים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי,ברור שאתה יודע בחשמל יותר ממני,ואף עזרת לי בשיחות הטלפון.

תודה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...