Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה זוכר מה כתבתי לך בתחילת התרד?

GSI שלום,

המלצה למצבר חדש?

1.VARTA BLUE שנה אחריות

2.שנפ SUPER STRONG. שנה אחריות

אין צורך לקחת מצבר אחר, יקר יותר כמו וארטה סילבר, או שנפ פאור טק, כי בסופו של דבר אתה רק משלם על האחריות, ופער המחירם בינהם הוא פי 1.5-2 , וזה מאוד משמעותי בשביל עוד 6-8 חודשי אחריות.

חבל שקנית את ההיי-טק, כי מצבר 55AH, של שנפ דגם "סופר סטרונג" עושה את אותה עבודה בדיוק, ומחירו 390 ש"ח, הכולל 12 חודשי אחריות, מנסיון עם המצבר הזה ספציפית ב3 רכבים שונים, מחזיק כ2.5-3 שנים.

חבל לשלם אקטרה של 160 ש"ח בשביל עוד 8 חודשי אחריות שגם ככה לא משתמשים בהם.

זוהיא תוספת של 30 אחוז יותר!, רק בשביל "להעשיר" את האחריות.!

אבל זה לא נורא, העיקר שנפתרה לך הבעיה שהטרידה אותך.

under construction..

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לורטה היו 20 חודשי אחריות, ורציתי ורטה אבל לא היה להם מצבר בגודל המתאים.

כששאלתי איזה מצברים יש הוא הראה את הורטה בהתחלה ואז את השהפ שקניתי, כל שאר השנפים שהיו שם עלו בסביבות 600 ומעלה.

מחירו של ורטה 55 אמפר 500 שקל.

מה אני יכול לעשות... זה המחירים... עשיתי עוד סיבוב באיזור התעשיה(נס ציונה)- ניכנסתי לחנות אותו מצבר שנפ הוא מכר ב600 שקל, אני אומר לו שבאוטודיפו הוא עולה 530, אז הוא חישב שם משהו, אמר תראה הכי זול שאני יכול לעשות זה 540 ואני אבדוק לך הכל שם בלה בלה בלה. אמרתי עדיף אני אקנה בחנות גדולה מאשר באיזה מוסך בגודל 2 מטר. בהתחלה אמרו לי באוטודיפו 530, בסוף הם טעו שם במשהו ואמרו 550. אני חייב לציין שהמוכרים של באוטודיפו מאוד לא מנוסים, מעצבן שם!

אגב, בידיוק בזמן החלפת המצבר, הרכב עשה 100000 (מאה אלף) קילומטרים- זה היה מרגש, צילמתי את זה :)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם קנית באוטו דיפו אז שתצטרך את האחריות הם יעשו לך את המוות עד שיחליפו לך, למה לא הלכת ישירות ליצרן? גם יותר זול משמעותית וגם שירות הרבה יותר טוב.

מצבר לא קונים במוסך, המוסכניק צריך גם להרוויח, מצבר קונים ישירות מחנות המפעל או ממקום שיש מבצע ואז זה יותר זול מחנות המפעל.

פורסם

יש בפ"ת בהיפר רוזנפלד, באיזור סגולה שם, יש שם מבצע חבל על הזמן על מצברי וארטא, יותר זול מאשר אצל היצרן עצמו, שווה לבדוק את העניין אם הם כבר לא העלו מחירים.

פורסם

גם פ"ת לא קרוב לי במיוחד. איך זה הגיוני שהמצברים שם יותר זולים מבמפעל? החנות משלמת בשבילך?

בטח יש שם איזה קאץ', אולי המצברים מחכים על המדף כבר הרבה זמן או משהו כזה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...