Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף מצאתי אותה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב על האחות החדשה למשפחה!, אשר התמזל מזלה ליפול לידיך המקצועיות -המון בהצלחה -

אגיע לבקר- רק עוד מעט שגם לי יהיה במה להרשים אותך(לוסי כבר בהליכי קמפר מתקדמים)!

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה תודה לכל המפרגנים. אכן הרכב בסיס טוב לשיפוץ, ואפילו טוב מאוד - כמעט שאין ריקבונות עמוקים, מה שמדהים אותי לאור הזמן שהרכב עמד. היו עליו ממש גידולים של ירוקת. לגבי שיפוץ הרכב, אין צורך בניקוי חול אלא בתהליך רגיל של פחחות וצבע, כמובן לגוון המקורי. כמו כן, פנים הרכב די שלם ומקורי וישוחזר למצב חדש. הנה עוד תמונות לאחר ניקוי ראשוני.

יכול להיות שיש לי משהו מעניין עבורך ,פנה אלי בפרטי מדובר על אותו רכב מודל 71 אני חושב יד ראשונה

אפילו אותו צבע.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

ושוב תודה לכולם. לבני הספל: בדקתי עם בעל הרכב ברעננה. הוא לא מוכן לימכור בשום אופן תודה בכל מקרה. לגרשון המשפר: לדבר הזה קוראים פולקסווגן דבל קבינה . וכן יש לה רישיונות ובקרוב היא תחזור לכביש. הנושא כבר נימצא בתהליך . אומנם בתמונות היא ניראת חלודה לגמרי אבל בפועל המצב לא רע ביכלל. ערב טוב לכולם כפיר 78 ד"א ככה היא תיראה בסוף.

221577.jpg

פורסם
היום נוספה למישפחה האחת שתמיד רציתי הדובדבן שבקצפת : דבל קבינה מודל 1972 יד שניה עומדת משנת 1992 מושלמת כימעט לגמרי למעט שני דלתות העמסה בארגז וכמעט ללא ריקבונות אלא רק חלודה שיטחית שאפשר ליראות בתמונות . ותודה רבה לחבר הפורום rafiz שבעזרתו האדיבה נימצא הרכב.
שלום לך

יש לי פלסטיקים לפנסי הוינקר חדשים

אמיר 0522422672

פורסם

אמר וגם קיים; אתמול נסעתי למפרץ חייפה לחבר הפורום אמיר קלוש. ואכן מצאתי אצלו כמה הפתעות מעניינות לדבל קבינה. לבחור יש חנות מגניבה , הביקור מומלץ לחובבי רכבים ישנים בכל מיקרה תודה לאמיר על היחס האדיב והקפה הטעים.

תמונה 181.jpg

תמונה 182.jpg

פורסם

יש לי שאלה שמעניינת אותי..

האוטו מקורר מים? או כמו בחיפושית, קירור אוויר..?

זה אחלה אוטו :)

תתחדש

(להוריי היה כזה מזמן מזמן.. כשאני הייתי ילד ממש קטן.. לפני 20 ומשהו שנה) חוץ מזה, הכרתי רפד, שהיה לו אוטו כזה, שנגנב :(

באותם הצבעים אפילו, כחול

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היום לאחר החלפת : חוטי הצתה , מיכסה מפלג , פלגים ,צינורות דלק וואקום ,הדבל הניע כמו גדולה . המנוע נישמע נהדר בהיתחשב בעובדה שלא הניעו אותו 14 שנים . יש צורך להחליף אגזוז ועוד כמה דברים קטנים ויאללה לנסיעת מיבחן.

פורסם
למשה אזולאי תמונות של כל המישפחה

מתי אתה מספיק ליסוע על שלושתן???

אתה יכול להשכיר לסופ"ש...

:wink:

תהנה ובהצלחה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
ת ת ח ד ש !!!!!

וואו איזה אוטו החזרת אותי עכשיו לפחות 15 שנה אחורה

ואיזה סיפורים על המושב האחורי..................................

לפי המישפט הזה אני מאמין כי רק אתה בבית ניכנס לאתר מועדון החמש.

נכון???????????

מה לעשות ? אנחנו הגברים "חזקים" בינינו לבין עצמינו , ליד הנשים אנחנו שפנים. :-P

ירון מאיר

פורסם

ס ל י ח ה !

ידידי היקר - אני הגבר בבית ( ואישתי מרשה לי להגיד את זה ):lol: .

מה זה קשור ?

אני כרווק בגיל 20+ קיבלתי רכב כזה מודל 1974 עם מנוע 1800 ושתי קרבורטורים בצבע צהוב,

שמה של הדבל קבינה שלי היה טינה טנדר ואני מאוד אהבתי את האוטו , אבל הקידמה חזקה מאיתנו וגם הגיל עושה את שלו וטינה עברה לעולם שכולו טוב.

ובלי שום קשר, על טינה היינו מעמיסים ציוד הגברה ותאורה ויוצאים לעבוד כצוות דיסקו נייד בצפון וכמו שאמרתי המושב האחורי היה המקום הכי עסוק ...........

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

היום הדבל קיבלה אגזוז חדש משתיק ואטמים ונישמעת נהדר. לאחר מאבק לא קל לפרק את האגזוז הישן שלא נישאר ממנו הרבה , בלי לישבור גוג'נים בראשים . בסופו של דבר עבר בשלום . וגם כמה תמונות של פנים הרכב

תמונה 183.jpg

תמונה 186.jpg

תמונה 185.jpg

תמונה 189.jpg

תמונה 193.jpg

תמונה 194.jpg

• תוכן חדש...