Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לחשוב שמדובר במחזות של שייקספיר.

יצאתם ממערכת החינוך ואתם אשכרה לא מבינים על מה מדברים בטופ גיר בלי תרגום?

:?

פורסם

למה ציפית שניצולי מערכת החינוך בארץ אשכרה יזכרו משהו מימי התיכון?

זו בקשה גדולה מדי...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בהחלט, צריך לדעת אנגלית ברמה של 3 יחידות בשביל להבין את הבדיחות "ההורסות" שלהם.

בידיוק היום ראיתי בגוגל סרטונים של טופ גיר, אני לשם שינוי מתחיל לצחוק בקול.(אני מתחיל להתחבר להומור בריטי)

אם אתם רוצים לשפר את האנגלית(שלצערי אני גם לא פרופסור באנגלית, אבל מבין את הרוב כשאני רואה סרטים בלי תירגום וכו'..) תסתכלו סרטים בלי תירגומים.בהתחלה זה יעצבן, אחרי 2-3 סרטים כבר תתרגלו.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אין לי שום בעיה עם אנגלית, באמת שלא..

בסה"כ הרבה יותר נוח לראות סרט עם תרגום מאשר בלי.

מכיוון שיש תרגומים לכל מיני סרטים ותוכניות מוקלטות, רציתי לדעת אם גם לתוכניות האלה יש.

זה הכל.

פורסם
למה ציפית שניצולי מערכת החינוך בארץ אשכרה יזכרו משהו מימי התיכון?

זו בקשה גדולה מדי...

אני מקווה שאת צינית..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כדי להבין מה הולך בטופ גיר לא ממש דרוש כרטיס קול.

כדי לתרגם כהלכה חלק מסוים מהבדיחות הבריטיות שיש שם דרוש מתרגם מבריק -

זה מאוד-מאוד קשה. מניסיון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושבת שאתה טועה, וטועה מאוד - לא צריך להיות גאון כדי לפרש הומור בריטי, צריך פשוט להבין את המבטא...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא צריך להיות גאון בשביל לצחוק, אבל כדי לתרגם באופן שהוא לא עילג באופן מגוכח, דרוש כישרון-על.

למשל, "to spend the penny" שהוא בבריטית ביטוי מקביל ל- "לצאת להשתין" - נראה אתכם עושים עם זה משחק מילים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...