Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך שמים שרלק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף בקרוב אטם של קרטר הגיר באלפאסוד, והאטם הוא מקרטון דק.

מן הסתם צריך לשים עליו שרלק בשביל האטימה.

שמים על שני הצדדים של האטם ?

ומה לגבי משטחי המתכת ? גם עליהם ?

מחכים שיתייבש קצת או ישר סוגרים ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אפשר שרלק, אפשר סתם סיליקון, ואפשר סיליקון אדום, שאמור להיות יעודי כתחליף לאטמים...

תשים על הגיר עצמו שכבה, תשים את האטם, תשים על האגן שמן, תצמיד לאטם...

לא צריך לחכות בין ההצמדות, מומלץ קצת לחכות עד למילוי שמן.

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה רבה על 3 תגובות שאף אחת לא אינפורמטיבית.

אני יודע מצויין שקוראים לזה shellac, והאטם המקורי של אלפא (שזה מה שקניתי, לא קומבינה ולא בטיח) הוא מקרטון וכן צריך לשים עליו שלאק.

השאלה שוב - מאיזה צדדים והאם גם על המתכת של הקרטר ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ניתן לשים משני צידי האטם, לא חובה לשים על החלק המתכתי של הקרטר או בלוק המנוע, אלא אם אתה מעדיך להניח את האטם על הקרטר לפני ההרכבה וחיבור הברגים, על מנת שהאטם לא יזוז תוך כדי הרכבה![אין צורך להמתין להתיבשות]

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ידידי היקר יש לי ניסיון באלפות וגם הייתה לי האטם המקורי זה סוג של שעם/גומי בצבע שחור!! ולא קרטון ואתה יכול לשים אותו גם ללא חמרי אטימה מנסיון!! אולם זה תלוי במצב של הקרטר שלך( אם ה"קנט" אינו עקום ) הפעם היחידה שהשתמשתי בשלאק היה כאשר עשייתי אוברול לחיפושית בחיבור שבין 2 חצאי הבולק מנוע .

שלאק לא יעזור לך במקרה הנ"ל שים סיליקון אדום שעמיד בטמ"פ גבוהות ושמן וזהו!! למה צריך לעשות סיפור מהחלפת אטם קרטר???

פורסם

בכל מיקרה של שרלק או סיליקון יש לנקות הייטב. סתם סיליקון לא טוב עמידות קורוזיה וכדומה

אני מציע מניסיון קים חומר אחר ניראה כמו סיליקון של eagle אמריקאית ניתן להשיג בכל חנות לחלקי חילוף

החומר מיתקשה לאחר 24 שעות ללא אטם בכלל על השפורפות יש הוראות ( 19 שקל)

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...