Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

rgunv

כן, אבל אנחנו לא יוצאים אליהם עם עלות וגרזנים...

יש הבדל בין להגיד מניאק על זה שחתך אותך ללרדוף אחריו כדי לרצוח אותו...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מפחיד ללא ספק...

מזכיר לי מקרה שקרה לי.

לפני משהו כמו 6 שנים נסעתי על כביש החוף לכיוון צפון, אני בנתיב השמאלי עוקף מספר מכוניות שבימין, מאחורי סוואנה (אם אני לא טועה) הנהג נצמד אלי ולא מפסיק להבהב ולצפצף. אמרתי לעצמי כ## ### והמשכתי לעקוף ולחפש מקום להיכנס חזרה לימין.

אחרי שחזרתי הוא נסע לידי פתח חלון והחזיק ביד סכין קצבים משובחת נפנף בה ובמבטא ערבי (אולי זה אותו אחד מהסיפור שלך ?!) צעק כל מיני דברים שלא שמעתי (אבל לפי ההבעה והסכין לא נראה לי שהוא רצה שנעצור לקפה). כשהוא ראה שאני לא מתייחס הוא התחיל להצמד אלי לא היתה לי ברירה וירדתי לשוליים ובלמתי קצת כדי שהוא יעבור אבל הוא בלם גם כן. בקיצור משהו כמו 10 דקות על כביש החוף הוא לא עוזב אותי ומנסה לזרוק אותי מהכביש.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם
rgunv

יש הבדל בין להגיד מניאק על זה שחתך אותך ללרדוף אחריו כדי לרצוח אותו...

היום בארץ רוצחים על הרבה פחות

מעניין אחד לעיניינו:

לפני כ 15 שנים ... התחיל איזה ויכוח בין אבי לאיזה נהג .אבי איים עליו שיגיש תלונה במשטרת התנועה

והנהג שלף אקדח וכיוון אותו לעבר הראש של אבי. אני לא זוכר איך אבא יצא מזה (היום כידוע גם הפיוז הרבה יותר קצר )

ולמחרת אבי הגיש כנגד הבחור תלונה (ולא קשורה בעבירת תנועה...)

ברכב של הבוס שלי (מבת ים ד"א) לשעבר מצאתי אלת בייסבול - ואני בטוח שהוא שהסיבה שהיא נמצאת שם לא קשור למשחק בייסבול (לפחות בגירסה האמריקאית)

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

ומהניסיון חיים הקצר שלי למדתי טוב טוב ש-כלב נובח לא נושך..

יוגב

כן, צודק... הם מפסיקים לינבוח לשניה ואז תוקעים את השיניים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מזכיר לי גם קטע שהיה לי לפני חצי שנה בערך..נסעתי בכביש מהיר ולפתע משאית מלאה בחול עולה מהשוליים (אני נסעתי בצד ימין והוא עלה מצד שמאל) ומתחילה להוריד אותי לשוליים (הנהג ממש נכנס לי לנתיב)צפרתי לנהג עוד שהוא התחיל לחתוך אותי וכלום הוא המשיך בשלו ..שתבינו שבכלל אני נסעתי בנתיב ימין כמו שצריך (והכביש היה ריק) .אין לי מושג מה גרם לו לחתוך אותי ככה...הורדתי מהירות והתרחקתי ממנו...המשכתי בנסיעה כרגיל ואחרי כמה דקות (כדי לתת למטורף הזה זמן להרגע) יצאתי לעקיפה ..הוא צפר והתחיל לנסות להוריד אותי לשוליים שוב..הגברתי את המהירות והתרחקתי ממנו..לאחר כ 5 דקות של נסיעה הוא בא מנתיב שמאל צפר והחל לנסות להוריד אותי מהכביש שוב!!!..בשלב זה הגברתי מהירות והתרחקתי ממנו שוב . כשהגענו לרמזור (היה ממש מוקדם בבוקר והכביש היה די ריק) הוא ירד מהמשאית והתחל לאיים אני הוצאתי את הגז מדמיע ואמרתי לו שאם הוא מתקרב מילמטר נוסף אני לא יהסס להשתמש בגז ..למזלי זה קצת עצר אותו ואני ברחתי מהמקום..בנוסף לכול הוא גם אילץ אותי לבצע עבירה -נסיעה באדום..למזלי לא היו מצלמות ולא הייתה תנועה בכיוון הנגדי

:-)
פורסם

מור, אני פוחד ממשאיות .

במיוחד אחרי שראיתי את הסרט "לעולם אל תתעסקו עם זרים"

וגם בגלל שראיתי כבר מספר פעמים איך נראה רכב שמשאית עלתה עליו, הפילה עליו מכולה או סתם הכניסה אותו בגדר הפרדה...

haters will hate

פורסם

הלחץ אויר אצלי כמו שצריך הצמיגים הם צמיגים חברת מרגוני פשוטים לא ספורטיבים המספקים אותי 175/70/13 לגבי הקורס לאבא שלי יש מהעבודה ורציתי לשאול פה אם ניתן להצתרף אליו?

הכוונה רק לשמוע להתבונן

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
הלחץ אויר אצלי כמו שצריך הצמיגים הם צמיגים חברת מרגוני פשוטים לא ספורטיבים המספקים אותי 175/70/13 לגבי הקורס לאבא שלי יש מהעבודה ורציתי לשאול פה אם ניתן להצתרף אליו?

הכוונה רק לשמוע להתבונן

למה אתה שואל אותנו? איך אנחנו יכולים לעזור לך?

תשאל את אבא שלך, שיברר בעבודה אם יש אפשרות שתצטרף אליו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תופעה קשה הציפצופים בארץ.....

כשצופרים לאנשים פה בארץ הם לוקחים את זה כ"פגיע באגו" או איזה העלבה

אני גר ליד ביה"ס יסודי וזו תופעה מאוד מוכרת שההורים עוצרים ומורידים את ילדיהם ויוצרים פקק לכל אורך הרחוב... בוקר אחד כשמיהרתי מאוד עמדתי בפקק זה וכיוון שאני רגיל לתופעה אז אני לא צופר לאנשים כי זה גם ככה לא יעזור.... הם עוצרים את האוטו באמצע הכביש יורדים הולכים לדלת האחורית מורידים את הילד נותנים לו נשיקה ושולחים אותו בזמן שזה שמאחורה יושב באוטו וצופה בהצגה... יום אחד איזה אבא החליט לעשות שיחה עם ילדו בזמן שהאוטו שלו עומד באמצע הכביש {חד סיטרי} ואני בן אדם דיי רגוע ושלו לאחר כ 5-4 דקות שהוא מדבר עם בנו צפרתי לו... והחכם שלח את הילד בא אלי לחלון ומתחיל ליצעוק עלי "מה קרה מה הלחץ מה יש אתה לא תמות עם תחכה עוד דקה... " נישארתי באוטו אמום....:shock:

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
היום בארץ רוצחים על הרבה פחות

מעניין אחד לעיניינו:

ברכב של הבוס שלי (מבת ים ד"א) לשעבר מצאתי אלת בייסבול - ואני בטוח שהוא שהסיבה שהיא נמצאת שם לא קשור למשחק בייסבול (לפחות בגירסה האמריקאית)

בארצות הברית החזקת אלת ביסבול ברכב נחשבת לעבירה (אתה בעצם מחזיק נשק) ואסורה, הדרך היחידה לאכוף את החוק היא להחזיק גם כדור וכפפה כי אז אתה לא מחזיק נשק אלא משחק.

גם אני גר בבת ים וכאן המצב הוא שלרוב האנשים יש אלה וכו.. ברכב, אף אחד לא מתכוון להשתמש בה על מנת ללמד אנשים לקח אבל במקרה של פריצה או ניסיון לגניבה וגרוע מזה, זה יכול להיות שימושי (במיוחד שאתה כל יום עובר על מדים באיזורים הפחות נחמדים של יפו).

לא אכפת לי מה אומר החוק אבל אם מישהו יאיים עלי בנשק אסביר לו בנימוס מה אני חושב עליו וכך גם האחיות הנחמדות במיון.

כמובן שהבעיה אינה בתרבות הנהיגה שהרי היא ניגזרת ישירה של איך שהאדם מתנהג בביתו ומהחינוך אותו קיבל בבית, כך שצריכה להשתנות ה"תרבות" ואילו תרבות הנהיגה זה כבר יבוא לבד.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לי יש בדלת של הרכב תמיד מוכן מיכל גז מדמיע...

לא הכי מומלץ להגיע למצב של שימוש בו, לעיתים "כלי נשק" המשמש להגנת הקורבן, עלול לעבור לידיים התוקפות ולשמש נגדך.

הכי טוב לשלב לראשון לתת גז ולהעלם מהמקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לקוות שעוד שניה יתחלף לירוק ולברוח קיבינימאט משם. אם לומר את האמת - הנשק היחיד שיש לי ברכב זה אני. ועם כל הכבוד לזה שברגע שאני אצטרך להגן על עצמי אני אעשה את זה - אבל זה לא הכי יעיל נגד אנשים כפליים מהגודל שלי..

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מעניין שכולם בפורום כאלה גיבורים ומטר 97 ו120 קילו כמו שאקיל אוניל, אבל אני בטוח שבחיים האמיתיים הייתם מתחפפים משם מהר. את האמת אני לא יודע מה הייתי עושה, נקווה פשוט לא להיתקל במקרים כאלו וזהו.

ROOONEEYY

פורסם

כמובן שהבעיה אינה בתרבות הנהיגה שהרי היא ניגזרת ישירה של איך שהאדם מתנהג בביתו ומהחינוך אותו קיבל בבית, כך שצריכה להשתנות ה"תרבות" ואילו תרבות הנהיגה זה כבר יבוא לבד.

זה לא רק חינוך. אם מערכת המשפט במדינה הזאת היתה הרבה יותר קשוחה והיתה זורקת כל איזה ערס מתלהב לכמה שנים טובות בכלא אז תאמינו לי שאנשים במדינה הזאת היו נרגעים מהר.

היום העונשים על פשעים קשים הם פשוט מפגרים..

יוגב

• תוכן חדש...