Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם התנהגות רצחנית כזו בכביש הוא היחיד שהולך למות. (ברור שאני לא מאחל מוות לאף אחד אבל התנהגות רצחנית בכביש זה דבר קטלני).

עשית בשכל שלא הגבת והמשכת בנסיעה, כבר היו מקרים בעבר שגררו תגובה ואח"כ דקירה. עדיף להתעלם ולהעלם...

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני וחבר נוסעים בתוך העיר אשקלון היה גשם והכביש היה מחליק אני אמרתי לו שאני לא ממהר כי הכביש רטוב והוא אמר לי צודק נסענו זהיר הכל כמו שצריך ולי יש זכות קדימה איזה מפגרת על דיההו רייסר לבנה ראתה אותי מתקרב עצרה ולפתע כשכבר הייתי קרוב היא יצאה אני נתתי בלימת חירום אין לי אי בי אס אז נתתי מכות חזקות כדי לא להנעל ופשוט להחליק כמו שאבי לימד אותי נעצר סנטימטרים לידה הכנף הימינית שלי כמעט פגעה בשמאלית וזה אחרי שעוד סטיטי מהמסלול שלי שמאלה.

אני פותח חלון ומה אני שומע ממנה? "אתה מפגר כמעט עשית תאונה" אמרתי יש לי כאן זכון קדימה ההנה השלט שלך כשאני מצביע עליו והיא אומרת לי "אז מה אתה צריך לתת לי לעבור אם יצאתי" אלוהים איזה אנשים..

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אני נתתי בלימת חירום אין לי אי בי אס אז נתתי מכות חזקות כדי לא להנעל ופשוט להחליק כמו שאבי לימד אותי נעצר סנטימטרים לידה הכנף הימינית שלי כמעט פגעה בשמאלית וזה אחרי שעוד סטיטי מהמסלול שלי שמאלה.

מצטער, אבל אתה בולם לא נכון. "לפמפם" אינה שיטת בלימה נכונה.

ROOONEEYY

פורסם

אני מכיר את הרכב שלי טוב וכאשר אני בולם בלחיצה אחת אפילו לא כל כך חזקה הוא פשוט נועל גלגלים וממשיך כאילו לא בלמתי בכלל אבל אם אני בולם במכות הוא מגיב טוב יותר בפחות מרחק. בקלות ניתן להנעל עם האוטו שלי.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

או שהבעיה ברכב או שהבעיה היא איתך (כלומר אתה בולם לא נכון), אתה מסכים שמהנדסי הרכב לא תכננו שהגלגלים ינעלו לאחר כל לחיצה קלה על הבלמים?

ROOONEEYY

פורסם

עמית טוב שמחקת :)

אבל איפה שאני גר, הזעם מתחיל בניסיון לצאת מהחנייה, כשרכב חוסם את הכניסה.

ממשיך בפניה לבלפור שכשאני בעצור סופר עם האצבעות עד 5 כמו ילד מפגר מישהו תמיד יצפצף מאחור, ממשיך ברמזור הראשון שכולם נוסעים ישר מהנתיב לפניה....

והקטע הוא שתמיד אבל תמיד אנשים ממשיכים להיכנס לך לנתיב גם אם תצפצף, ימשיכו לא לעצור במעבר חציה בכיבש עם 2 נתיבים שאני עצרתי וההולך רגל כבר חוצה את הכביש.

זה מתחיל מהגישה של האנשים, הגישה של הכל מותר לי ומי אתה שתגיד לי מה לעשות?!

הגישה הזאת שיש פה שלא משנה באיזה מהירות אתה, אם הרכב לפניך עצר, תעקוף כי הוא בטח סתם עצר (עוד תופעה), מתחת לבית שלי אישה מבוגרת נפצעה קשה כי רכב עצר לה במעבר חציה בנתיב הימני ורכב עבר בשמאלי על יותר מ40 קמ"ש ופשוט פיצץ לה את הצורה, בטיילת לפני קצת יותר משנה ידידה שלי עצרה עם הלאגסי במעבר חציה, זקן התחיל לחצות אבל רכב שבא מאחוריה במהירות פשוט עקף אותה ונכנס בו, מיותר לציין שהוא מת, הוא נמרח לה על הרכב כי האונו נכנסה בו עם הצד, ותאמינו לי לשמוע אותה בוכה בטלפון ולשמוע את מה שהיא עברה בגלל נהג מניאק, ועזבו את זה שמישהו נהרג.

אז כן עמית, אני מצטער שלפעמים אני מנסה לחנך אנשים, שלפעמים נמאס לי מהבריונות הזאת ואני עומד מנגד, והכי נמאס לי מהערסים שנוסעים ברכב כשהכיסא במצב שכיבה, המוזיקה רועשת ואם הם מרימים את הראש לקו של החלון זה רק כדי לקלל. אבל יש דבר אחד שאני אוהב בחבורות של ערסים, תן מכה למנהיג וכולם יברחו.

מאחל לכולם רק טוב על הכביש.

haters will hate

פורסם

טוב חבר'ה מה אני אגיד לכם זו הייתה התקרית הראשונה שלי עם אנשים כאלה ,

דברים מהסוג הזה גורמים לך לחשוב פעמיים ולהבין שהדבר הכי קטן יכול לקרב אותך לעולם הבא.

אוליי אני מגזים אבל באמת הרגשתי שהנהג כל רגע היה יוצא מהרכב ועושה מה בראש שלו.

אני מקווה שיש אנשים שקראו את השרשור הזה ויורידו טיפה מהכבוד והאגו ושימרו על החיים שלהם ושל כולם.

עידן

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

תשמע עידן, אני חושב שרוב אלה שנוסעים ככה ז"א אלה חסרי התרבות המוטורית - הגישה שלהם לאינטרנט די מוגבלת. אני הפסקתי להתרגש, יש מקרים שבהם אני עם נוסעים ברכב שאני פשוט עושה עם היד שלום ומיישר את המבט, וביני לבין עצמי מאחל לנהג המחורבן שיפגש עם עמוד חשמל.

haters will hate

פורסם

כשאני נוהג באוטו שלי אני אף פעם לא מגיב אם צופרים לי או צועקים בחלון. קרה לי כבר שמישהו נסע לידי וצרח ואני צחקתי לו בפרצוף. זה רק מעצבן אותו יותר...

אני די בטוח שאם אני אצא אם המטר 90 שלי ו107 קילו הם יסתמו ממש מהר אז אני אפילו לא בודק.

מה שאני כן שונא זה שכשאני נוסע על קטנוע בעבודה בגשם וצופרים לי שאני אסע יותר מהר. ממש מעלה תסעיף שאנשים מטומטמים ולא מבינים שלנסוע על דו גלגלי בגשם זה כמו להחליק על קרח.

פורסם
אני מכיר את הרכב שלי טוב וכאשר אני בולם בלחיצה אחת אפילו לא כל כך חזקה הוא פשוט נועל גלגלים וממשיך כאילו לא בלמתי בכלל אבל אם אני בולם במכות הוא מגיב טוב יותר בפחות מרחק. בקלות ניתן להנעל עם האוטו שלי.
אתה בולם לא נכון, נקודה סוף.

לא מפמפמים ברקסים.

מומלץ בחום לבצע קורס נהיגה מתקדמת שיילמדו אותך איך להשתמש בבלמים לפני שתמצא את עצמך בולם על עצם נייח.

מוטי

פורסם

בדוק את מצב הצמיגים שלך ולחץ האויר בהם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לעומת זאת אף אחד לא העלה כאן את המחשבה שיש פעמים שאפילו לנו יש מחשבות לא נחמדות על הנוהגים לידנו, אף אחד מיכם לא הביעה את מורת רוחו בנוגע למישהו שחתך אותו, נהג בצורה מסוכנת או סתם כמו מפגר ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...