Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה דיי הרבה והבנתי שאחזת נשק מסוג כלשהוא ברכב רק מעודדת אלימות,

אז אם אתה תחזיק נשק שהוא לא אמיתי ויורה כדורי סרק ותראה שגם זה כבר לא מאיים תעבור לדבר האמיתי ובגלל איזה שטות בכביש יהיו יותר הרוגים.

המסקנה היא לנסות ולא להיכנס למקרים מסוגים כאלה בכל מקרה ,אני עכשיו במחשבה שנייה לא הייתי צופר ומנסה להתחמק מהפגיעה בכל דרך אפשרית,רק חבל שככה העיניינים במדינת ישראל ואין אכיפה מספקת למקרים מהסוג הזה.

עידן

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הכי מומלץ להגיע למצב של שימוש בו, לעיתים "כלי נשק" המשמש להגנת הקורבן, עלול לעבור לידיים התוקפות ולשמש נגדך.

הכי טוב לשלב לראשון לתת גז ולהעלם מהמקום.

נכון מאוד!

במקרה שלי שדרך אגב זה היה גם המקרה היחיד שנאלצתי בכלל להוציא את הגז מדמיע (ראשון ואחרון אני מקווה!) זה עזר לי כי זאת הייתה שעת בוקר מאוד מוקדמת והכביש היה ריק לא היו בכלל אנשים בסביבה והוא היה יכול בלי בעיה לתקוף אותי והגז מדמיע הרתיע אותו ונתן לי זמן לברוח מהמקום..ולזה בעצם חתרתי להרוויח את הזמן לברוח כי באותה שניה שראיתי שהוא קרוב לרכב שלי לא הצלחתי לשלב לראשון כנראה מהפחד והבהלה.. והוצאתו של המיכל (שנמצא במקום חבוי אך נגיש) הייתה באותה שניה הפתרון היחיד שלשמחתי באמת עזר לי. אני חושבת שצריך וחשוב להחזיק גז מדמיע אם זה בתיק או ברכב אך יחד עם זאת לעשות הרבה חושבים לפני ששולפים אותו ואם יש אופציה להסתלק מהמקום אז עדיף פשוט לברוח ולא להתעסק עם אנשים כאלה.

:-)
פורסם
חשבתי על זה דיי הרבה והבנתי שאחזת נשק מסוג כלשהוא ברכב רק מעודדת אלימות

מצד אחד אתה צודק, אכן נשק מעודד אלימות, וברוב המקרים אלימות לא מוצדקת.

אבל מצד שני, לא פעם אני שומע על מקרים שבהם מישהו חותך אותך בכביש, אתה צופר לו, הוא בולם לפניך תוך כדי חסימת המעבר שלך, ויוצא אליך עם סכין. מה, לא תגיב? תשב באותו ותתן לא לדקור אותך? אתה אולי כן, אבל איפה שאני גדלתי, לימדו אותי לעמוד על שלי וכל פעם שמישהו מנסה להגיד לי לעשות משהו שלא בראש שלי, אז לצאת עליו. אני אישית רוסי (סליחה, אוקראיני) עם פתיל ארוך, לגרום לי לצאת על מישהו יקח הרבה זמן, אני יודע לספוג שיורדים עליי, אבל גם לי יש גבול.

ברגע שמישהו מנסה להישתמש באלימות נגדי, אני מחזיר. ואני אמשיך להחזיר כל עוד אני מסוגל לעמוד על שתי רגלי, ולא פעם קרה לי שבאו עליי עם סכין בתל אביב, לא פעם קרה לי גם שהייתי רק עם חבר אחד נגד חבורה של ערסים, אבל אף פעם לא קרה שנתתי למישהו להוציא עליי סכין מבלי לגרום לו להיתחרט על היום שהטמבל הזה חשב לצאת עם סכין מהבית.

במדינה שאנו חיים בה, שכל ילד בן 8 היום מסתובב לך עם סכין, מדבר כאילו הוא איזה מנהיג כנופיה, ורוצה לעשות פוזות לפני ה"חבר'ה" שלו, שעל זה שצפרת למישהו הוא יוצא עליך ומאיים להרוג אותך, צריך לחיות לפי חוקי הג'ונגל - החזק שורד, הרוג אותו לפי שיהרוג אותך (מישהו כתב "השכם עליך להגריך השכם עליו להרגו" ;-) )אין מה לעשות, באלימות נלחמים באלימות. כי עם פעם תראה למישהו שאתה מוותר לו הוא ימשיך לבוא אליך עם החברים שלו, שיבואו אליך עם החברים שלהם וכן הלאה וכן הלאה... לא ככה?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בסוף יקום עליך מישהו עם פתיל יותר קצר וסכין יותר גדולה וישפוך לך את הכבד. כבוד לא שווה כלום כשאתה מת או נכה. כשאני מתחמם אכן עוברות לי מחשבות על אלימות ובלגאנים בראש, אבל אני עדיין מכיר בזה שזה לא שווה את זה.

ילדים, קחו את הרגליים וברחו, בטווח הארוך זה משתלם.

אלא אם כן באים להשכים אתכם, ואז אלימות היא הפתרון ההכרחי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בסוף יקום עליך מישהו עם פתיל יותר קצר וסכין יותר גדולה וישפוך לך את הכבד. כבוד לא שווה כלום כשאתה מת או נכה. כשאני מתחמם אכן עוברות לי מחשבות על אלימות ובלגאנים בראש, אבל אני עדיין מכיר בזה שזה לא שווה את זה.

ילדים, קחו את הרגליים וברחו, בטווח הארוך זה משתלם.

אלא אם כן באים להשכים אתכם, ואז אלימות היא הפתרון ההכרחי.

לא הייתי יכול לנסח את זה בצורה טובה יותר.

ויוצא אליך עם סכין. מה, לא תגיב? תשב באותו ותתן לא לדקור אותך? אתה אולי כן, אבל איפה שאני גדלתי, לימדו אותי לעמוד על שלי .
איפה שאני גדלתי ,לימדו אותי לעמוד על שלי אבל כמו שאמרו חכמים ממני "בסוף יקום עליך מישהו עם פתיל יותר קצר וסכין יותר גדולה וישפוך לך את הכבד" אז צריך לדעת להוריד קצת מהכבוד הרב שיש לך ואני בטוח שיש הרבה ולהתחפף מהמקום.

זהו עכשיו אני בטוח בזה פשוט לא שווה להתעמת עם הנהגים האלה -לקחת את הרגליים ולעוף משם.

עידן

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם
צריך לדעת להוריד קצת מהכבוד הרב שיש לך ואני בטוח שיש הרבה ולהתחפף מהמקום.

אתה ראית מישהו פה מדבר על כבוד? אולי מימינך? אולי משמאלך? אולי על הדשבורד? מה, גם לא על הידית של הווינקר? אוו ווא.. כנראה שעישנת משהו מקולקל... כי אני לא דיברתי על כבוד, אני דיברתי על הגנה עצמית.

ובצער רב אני מודיע על פרישתי מדיון זה, עד להודעה חדשה.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תאמינו לי שאני ועידן גדלנו ביחד באותה שכונה,ובאותו בית ספר.וגם איפה שאנחנו גדלנו מלמדים לעמוד על שלך.

אבל אין מה לעשות,היום אין כבוד.

בין אם זה במסיבות,על הכביש,ברחוב ובכל מקום.

ישראל 2005,חיי אדם שווים לאפס.

שווה לך לשמור על כבוד,אתה לוקח סיכון שלפעמים גדול מדיי ולא שווה.

לכולם יש נקודות שבירה רגישות.אני יודע,שברגע שאני יראה מישהו יהרוס במכוון משהו שלי(אוטו וכו'..)זה ייגמר ברע.

אם כל הכאב,זה האמת.כולנו בני אדם...

פורסם

בקיצור אלימות זה חרא אבל לפעמים אין ברירה, אני לא אשקר, בחיים שלי קיבלתי מכות רצח, דקרו אותי פעם אחת בוויכוח על כוס נס-קפה.

אין ענישה=אין חינוך נכון.

אני לא רוצה לחשוב איפה המדינה הזאת תהיה עוד 20 שנה אם היא תהיה בכלל וזה עצוב.

אני לא רוצה לגדל פה את הילדים שיהיו לי.

מה שדימה אמר הוא די נכון וזה מה שעצוב. זה מה שלמדתי בחיים, ברגע שתפנה את הגב ינעצו בך את הסכין, תשפיל מבט תקבל אגרוף.

אני נתקל מדי יום בחברה בני גילי שהולכים עם מבט של רצח, מחפשים עם מי לריב. ברגע שאתה מראה את הנקודות החלשות שלך זה שבא אלייך ינצל אותם לרעתך ולדעתי זה אסור.

היום המציאות מכתיבה התנהגות שונה, היום אתה נזהר אם לעזור לאדם בצרה. אנשים פוחדים לצאת מהבית, פוחדים לפתוח את הדלת, פוחדים להסתכל לרכב הסמוך. זה לא סתם.

אני לא רואה בבחור שהולך עם סכין בכיס "גבר", אני לא רואה "גבר" בזה ששולף סכין החוצה.

היום אין גברים. היום יש כוסיות.

גבר הולך מכות, לא דוקר.

גבר מודע לתבוסתו, גבר אמיתי הוא זה שגם מקבל מכות ולא בוחר בדרך הקלה.

אבל היום בתקופה שכולם כוסיות, אתה צריך גם דרך להגן על עצמך, לי אין בעיה ללכת מכות, יש לי בעיה לקבל עוד צלקת או למות.

עזבו אלימות זה חרא. שוויץ הכי כייף.

haters will hate

פורסם
לפני כ 15 שנים ... התחיל איזה ויכוח בין אבי לאיזה נהג .אבי איים עליו שיגיש תלונה במשטרת התנועה

והנהג שלף אקדח וכיוון אותו לעבר הראש של אבי. אני לא זוכר איך אבא יצא מזה (היום כידוע גם הפיוז הרבה יותר קצר )

ולמחרת אבי הגיש כנגד הבחור תלונה (ולא קשורה בעבירת תנועה...)

נו אז מה עשו לו אם בכלל ???

פורסם

בנצי צודק,גבר אמיתי בחיים לא יבחר בדרך הקלה.

בקיצור,עם כמה שזה קשה,אסור לחנך אפחד על הכבישים.

לנו קרה מקרה דומה לפני כמה שנים:

נסענו עם הקאדילק בראשון,וכל הדרך נוסעת לידינו GTI 205 שנוהגת בפרעות ,עוקפת,חותכת,מסכנת.

בצומת גן הורדים,אבי נעמד מול ה205,וביקש ממנו לפתוח חלון.

נהג הGTI פתח את החלון,אבי אמר לו שזה מסוכן דרך הנהיגה שלו (משהו בסגנון,לא זוכר בדיוק).

הבחור בGTI הכניס לניוטרל והתחיל ללחוץ גז(יענו-פתיחות).

איך שהאור התחלף אבי נתן גז והשאיר את הפי'זו הרבה מאחור(אנשי הפ'יזו להירגע,כנראה הGTI היתה במצב גרוע:lol: )שהגענו לרמזור השני,הבחור בGTI הרים את היידים בצורה של''אין מה לעשות''.אבי סימן עם היידים צורה של ''אתה כזה קטן,תירגע''.

זמן מה לאחר מכן,השמועות דיברו על תאונה קשה שקרתה לבחור.

בראיה לאחור,אולי זה לא היה חכם מה שעשינו,זה היה יכול להיגמר הרבה יותר גרוע...

פורסם
בתור בעל אוטו ממש בולט אני מכיר את התופעה שחותכים אותך ונצמדים לך לתחת מאוד טוב.

אז אני צופר וגם עושה עם היד שיעוף (אפשר לעשות את זה עם אוטו פתוח).

כי אני לא יתן לאף אחד לסכן את החיים שלי על זה שהוא עושה פוזות לחברה שלו :תיראי אני חותך אותו פתוח .."

יוגב

גבר, אתה אוכל כאפות על זה שיש לך קבריולט, אה ?

אתה מנסה בכח לשייך כל תופעה שמתרחשת בכדור הארץ לזה שיש לך רכב פתוח (ככה עולה לפחות מכמה הודעות שלך).

צא מזה, אנשים ייצמדו אלייך גם אם תנהג ברנו 5 או בפיאט אונו, ואף אחד לא מתלהב לחתוך אותך בגלל "תראי, אני חותך אוטו פתוח", אלא בגלל שיש אנשים חלאות בכביש ששמים זין על כל מי שמסביבם, בלי קשר לזה שיש לאנשים סביבם מנוע טורבו\גג נפתח\רכב ספורטיבי, פשוט בגלל שהם חלאות.

ואני שמח שאתה מבסוט על זה שיש לך גג נפתח (כי אתה יכול לעשות עם הידיים סימונים שכאלה ללא גג נפתח לא יכולים), אבל תמיד תזכור שעם גג נפתח אתה תיהיה גם קצת יותר חשוף ברמזור ביום שתעשה סימונים לאיזה נהג עם פיוז קצר.

בקיצור, צא מזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
חבל שלא הייתה לי אלת בייסבול...
סיפור עם מוסר השכל בהקשר לעניין האלה :

היה דפוק אחד שהיה מסתובב קבוע עם אלה, בכל הזדמנות היה שולף אותה, הנהג השני היה רואה את הדפוק עם האלה ביד והיה מתקפל מיד. הגיוני.

יום אחד יצא הדפוק כרגיל עם האלה, זה שיצא מולו ראה אותו עם אלה ביד, שלף אקדח, כיוון לו לגולגלת ואמר:

כנס לאוטו או שאני דופק לך כדור.

הגברבר קיפל ת'זנב בין הרגליים והתחפף.

סיפור אמיתי.

מסקנה: תמיד יש יותר דפוק ממך.

אלה המצבים מהסוג שאתה יודע איך אתה נכנס אבל לא יודע איך תצא.

לא שווה.

פורסם
טוב חבר'ה מה אני אגיד לכם זו הייתה התקרית הראשונה שלי עם אנשים כאלה ,

דברים מהסוג הזה גורמים לך לחשוב פעמיים ולהבין שהדבר הכי קטן יכול לקרב אותך לעולם הבא.

אוליי אני מגזים אבל באמת הרגשתי שהנהג כל רגע היה יוצא מהרכב ועושה מה בראש שלו.

אני מקווה שיש אנשים שקראו את השרשור הזה ויורידו טיפה מהכבוד והאגו ושימרו על החיים שלהם ושל כולם.

עידן

לא... תאמין לי. אלה, שמתנהגים ככה- בד"כ חיות, וצודק בנצי, הם לא ממש יושבים באינטרנט, וגם אם כן - אין סיכוי, שיפנימו משהו לראש הסתום שלהם. מה לעשות, ככה זה! בן אדם, שחותך אותך בכביש, ועוד אחר-כך מסוגל לצאת מהאוטו כדי להרביץ למישהו, ש"העיז" להאיר לו - זה מבחינתי לא בן האדם, ולא חשובה הסיבה לכך! ואין כל סיכוי בעולם לחנך אותו. ואני באמת, אבל באמת ומכל הלב מאחל לו, שיכנס בעמוד! ובאמת, שלא אכפת לי, מה יקרה לו! אני רק מקווה, שלא יקח איתו עוד מישהו!

לפעמים קורה, שכמישהו עשה לי משהו (חתך, זרק מהכביש), אני מסמן לו לעצור/להוריד את החלון, ומנסה להסביר לו משהו, ולפעמים זה אפילו עובד - אנשים מתנצלים! אבל זה, כשמדובר באנשים, ולא בהמות! וזה גם לא בושה להיתנצל, אם אני עשיתי בטעות משהו למישהו (ומה לעשות - גם זה קורה)!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לעומת זאת אף אחד לא העלה כאן את המחשבה שיש פעמים שאפילו לנו יש מחשבות לא נחמדות על הנוהגים לידנו, אף אחד מיכם לא הביעה את מורת רוחו בנוגע למישהו שחתך אותו, נהג בצורה מסוכנת או סתם כמו מפגר ?

נכון! מלא פעמים! כולנו כאן עצבניים, אין מה לעשות! כל פעם, שמישהו חותך אותי/עובר לי לנתיב מבלי לאותת/דופק ברקס באמצע שומקום ללא סיבה, אני מה זה מקלל אותו! אבל זה לא יוצא מחוץ לאוטו בשום מצב! המקסימום, שאפשר - זה לנסות להסביר לו את זה ברמזור הבא. להסביר, לא ישר לקלל - זה בטוח לא יעבוד! רוב הסיכוים, שגם הסבר לא - כי בד"כ, להוציא המיקרים כמו בסיפור, עם עבריין אמיתי (שאתו בכלל אסור לבוא במגע בשום מיקרה, וגם אין טעם), מי שעשה את העבירה פשוט לא ממש נהג, ואז להסביר לו/לה, למשל על זה, שחייבים לאותת לפני שעוברים לנתיב השני- אתה פשוט מקבל "מבט של פרה" :מהה?, ותו לא, ואותו אחד/אחת פשוט יושבים באוטו שמחים, שלא יצאת להם באמת עם עלה, ולא מבינים, מה עשו בכלל! מה לעשות, וחלק לא במוטל של "הנהגים" הם כאלה!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תשמעו אני מקבל עצבים בכביש אני לא מכחיש. אני נוסע מדי יום ברח' הירקון בת"א מספר פעמים, תמיד בלילה הרמזורים מהבהבים ולי יש זכות קדימה, דבר שלא מוכר לאנשים שנכנסים לי לדרך.

במקרה אחד כשכבר הייתי 10 מטר מהצומת נכנסה יאריס במהירות לצומת - ישר לנתיב שלי, צפרתי כשראיתי אותו מתקרב לצומת במהירות, ומה הוא עשה? אחרי שנכנס לי לנתיב הוא עצר, אני מדביק את הברקס לרצפה ונעצר ס"מ בודדים ממנו, כשאני נושם לרווחה הוא מתחיל לנסוע.

הייתה לי שאלה אחת, אם כבר נכנסת לי לנתיב תן גז, אל תתן לי לבלום כמו מטורף וכשאעצור תיסע. את העצירה עושים בפס עצירה.

שמתי ראשון, נתתי גז ועברתי לימני, לקראת עצירה בצומת הקרובה פניתי שמאלה וחסמתי את 2 הנתיבים כשאני רועד מזעם, הנהג והחבר שלו, 2 אשכנזים מתרוממים (סליחה אם אני פוגע במישהו מציבור המתרוממים) עם מבט של עגל וחיוך טיפשי, צרחתי כ"כ חזק שגם ביפו שמעו אותי, הבהרתי את הנקודה והמשכתי בנסיעה, הוא נשאר לעמוד שם, אני בטוח שהוא עשה חושבים עצמו ובפעם הבאה הוא יחשוב טוב לפני שהוא מסכן אנשים וצוחק.

ואני אציין את זה שוב, אני נוסע כחוק, מאותת תמיד, גם ביציאה מכיכר, נותן זכות קדימה וסופר עם האצבעות כמו מפגר כשאני עוצר. אבל כמו שאני שומר על החוק ומכבד את האחרים על הכביש אני מצפה שיכבדו אותי, שלא יסכנו את חיי בקלות דעת ושלא יזרקו זין על החוקים.

haters will hate

• תוכן חדש...