Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יום שבת בערב סביבות השעה 8 אחרי צאת השבת מחליטים עם המשפחה נוסעים לטייל .

נכנסים לאוטו מקליקים את הפאנל ויוצאים לעוד נסיעה בטוחה שבסיומה נחזור הבייתה בשלום,

רק שמישהו אחד תכנן להרוס את זה ,אז הנה עיקר הסיפור:

יצאנו בנסיעה מראשון לציון לכיוון צומת אזור בכוונה להגיע בשלום לחולון ,אני נוסע בנתיב האמצעי ובהרף העין אני קולט הונדה סיוויק לבנה שהולכת להיכנס בי כל רגע,הנהג של ההונדה לא שם לב אליי(בכוונה או לא, רק האל יודע) ובלי איתות והתראה מוקדמת ניסה לפרוץ לנתיב שלי מהנתיב השמאלי,ציפצפתי שלושה סדרות של ציפצופים ארוכים ,הנהג שם לב והמשיך בנסיעה.

אני לתומי חשבתי שהעסק נגמר וממשיכים בנסיעה ,לפתע הנהג נצמד לימין שלי ומסמן לי להוריד חלון ,לא הורדתי את החלון פשוט לא רציתי לסכן את החיים שלי ושל כל המשפחה ולסיים כעוד אחד מן הסטיסטיקה של אלימות בכבישים ,הנהג של ההונדה (והכל באמצע נסיעה ) מסתכל לי בעיניים ומתעלם מן הדרך וצועק מילים בערבית לכיווני ומסמן לי את הסימון של"אתה הולך למות" (אתם יודעים עם הבוען שמשייפת את הגרון) היה לו רצח בעיניים ,ממש מפחיד!

למזלי , הנהג היה צריך לצאת ביציאה לאיילון/גהה וכך הסתיים הסיפור ...

*צריך לחשוב פעמיים כנראה לפני שמצפצפים בא"י ...

תודה על זמן הקריאה .

עידן.

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך הבא לישראל... כמה זמן אתה חיי כאן ומאיזו מדינה (ארופאית???) הגעת?

אני חדלתי מלנסות לחנך אנשים, אם ב 20-30 שנה ההורים שלו לא הצליחו לחנך אותו אין סיכוי שב 5 שניות תוך כדי נהיגה אתה תצליח!!!

תן לו לינסוע, ולהיכנס בקיר, הדבר היחידי שכן איכפת לי זה שאני אשלם את הכסף על השיקום שלו ואת העליה בפרמייה של הביטוח ביגללו!!!

מיזח תיכון חדש עלק...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עידן,

המקרה שלך יחיד מתוך המון מקרים שקורים כל יום וככל שתנהג יותר אתה תראה אנשים גרועים יותר וחושבים שהכביש של אבא שלהם.

פעם אחת מישהו שנהג בפיאט דובלו במהירות ממש גבוהה (אין לי מושג כמה, אין לי מושג מאיפה הוא הגיע, מותר 50 הוא נסע הרבה יותר)

נהג עם טלפון נייד צמוד לאוזן, ללא ידיים על ההגה, לא מביט אל הכביש, נוסע ברחוב צר ישר לכיוון שלי (ברחוב דו סטרי!) שברתי הגה ימינה ועליתי על המדרכה, לאחר מכן הוא ניזכר להסיט את ההגה בחוזקה, הוא הסתחרר וכמעט נכנס בעץ.

הוא התחיל לנסוע אחרי, חסם לי את הדרך לפני כיכר, יצא מהאוטו והתחיל לצעוק ואיים. אחח....חבל שלא הייתה לי אלת בייסבול...

פורסם

אל תחזיק כלי באוטו.

כי זה יחזור אלייך כמו בומרנג.

עשית נכון, פשוט צריך להתעלם ולהמשיך בנסיעה כאילו כלום לא קרה.

יום יבוא, והנהג הזה יוכיח שהתאוריה של דרווין נכונה.

פורסם

מזכיר לי משהו שקרא לנו לפני שנה...

הגענו לרמזור ותוך שניה האור הירק התחלף ולחצנו על הברקס, מאחורינו איזה אחד עם קנגו דפק ברקס כמעט נכנס בנו, אחרי זה בא אלינו לחלון והתחיל לצעוק למה עצרנו לו בפרצוף וענינו שהתחלף, והוא כמובן טען שהיה אור ירוק שעצרנו.

התחילו לריב והוא אמר לו לעצור בצד וכל זה חח אבא שלי עבד עליו הם עצרו בצד שהוא יצא מהאוטו, אבא שלי נתן גז וברח ממנו.... אי אפשר לדעת אם מי אנחנו מתעסקים.

פורסם

זה עוד מקרה של roadrage , זה דבר שקורה בכל העולם ולא רק בישראל

פשוט פה הפתיל של הסבלנות קצר יותר

וצופר זה דבר די מעצבן , אני אישית לא משתמש בו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בתור בעל אוטו ממש בולט אני מכיר את התופעה שחותכים אותך ונצמדים לך לתחת מאוד טוב.

שנהג אחר חותך אותי או משהו כזה אני בד"כ לא מגיב אבל שאיזה ערס אחד נצמד עם האוטו שלו במרחק של כמה ס"מ מהתחת של האוטו שלי במהירות גבוהה אז אני צופר וגם עושה עם היד שיעוף (אפשר לעשות את זה עם אוטו פתוח).

כי אני לא יתן לאף אחד לסכן את החיים שלי על זה שהוא עושה פוזות לחברה שלו :תיראי אני חותך אותו פתוח .."

ומהניסיון חיים הקצר שלי למדתי טוב טוב ש-כלב נובח לא נושך..

יוגב

פורסם

דבר ראשון שיש לי להגיד זה שלא רק המזל שיחק לך גם השכל במקרה הזה..

ודבר שני זה משהו שתמיד רציתי שיהיה לי באוטו זה מן לוח אלקטרוני שאתה רושם לו במקלדת משהו ואז זה מופיע עליו במיוחד בשביל לשים בשמשה האחורית לאנשים שחושבים שהם רחוקים מדיי ומותר להם לנסוע עם אורות גבוהים כל הדרך..

במקרה הזה הייתה צריך לרשום לו משהו אחר.. אני לא יפרט אני ישאיר את זה לדמיונך הפורה.. :)

תשמרו על עצמכם בכבישים,

שולה.

Smoke TIRES not DRUGS.

פורסם

טוב עשית, הדבר הטוב ביותר לעשות במקרה כזה זה פשוט להמשיך לנסוע ולהתעלם..

כל עוד הבן זו*ה לא הזיק לך או לרכושך בשום אופן, אפילו אל תטרח לפתוח את החלון.

אבל טוב שיהיה כלי להגנה עצמית בהישג יד, אי אפשר לדעת מתיי תצטרך אותו..במיוחד

בג'ונגל הישראלי

1.8T 8)

פורסם

בתור מישהו שנוסע קרוב ל300 ק"מ ביום ... (רובם באיזור המרכז) ... תאר לך כמה פעמים ביום אני נתקל בזה.

אני אתן לך רמז, האצבעות בידיים שלך לא מספיקות כדי לספור.

פורסם

אני ממש ממש שונא את אנשים האלה שמתנהגים ככה בכבישים

מה שמזכיר לי מזמן מזמן נסענו בראשון ועצרנו ברמזור לידנו עצרה פיאט טמפרה אם

רכב מלא אנשים שמו מוזיקה ממש ממש בווליום גבוהה וצעקו מהחלון וזה אז אנחנו הגבנו גם את

ווליום מה שממש עיצבן את החברה בטמפרה אז הם החליטו לרדוף אחרינו הם עצרו באמצע הכביש יצאו

הספיקו להוריד חולצות וסימנו לנו לעצור

אבל מי הדפוק שבאמת יעצור לחבורת נערים שיכורים אז פשוט שמנו גז ועפנו משם!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם
אחרי מקרה כזה אתה חושב פעמיים אם להחזיק איזה כלי באוטו או לא.

נו ו...

מה יעזור כלי ?

ברצינות מה אתה הולך להלחם ?

פשוט צריך להזהר ולא לנסות תמיד להיות צודק...

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

• תוכן חדש...