Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בקשר לאוטו הזה לאלה שיש להם תאוטו שנת 95-6

איך הטיפולים של האוטו יקרים מאוד?האם האוטו עושה הרבה בעיות ?

ומה עדיף אוטומט או ידני זקוק לתשובה בדחיפות!!

תודה

בעל קולט אם יש איסי תתחבר בבקשה 204427533

פורסם

על פניו נראה כי שאלתך שייכת לפורום יעוץ.

לשאלתך - עלויות האחזקה של הרכב, במידה ומתוחזק היטב, אינן גבוהות במיוחד.

טיפול כל 10K וטיפולים מיוחדים (כמו טיימינג וכו') בזמן וסע לשלום.

הרכב אמין גם מאחר וחולק הרבה מכלולים עם הסופר לנסר, רכב גדול יותר וקצת כבד יותר.

אני עם הקולט (שנת 95) שהייתה לי כ 6 שנים ונקנתה כיד שנייה (בשנת 97) לא הייתי צריך להחליף ברקסים אפילו פעם אחת או בולמ"ז.

כשמכרתי אותו, הרכב נלקח לבדיקה לפניי קנייה ומכלולים אלו נמצאו תקינים.

טיפ חשוב אם אתה מחפש: לא להתפתות ולרכוש את הרכב היפה הראשון שרואים.

הרבה מאוד רכבים נשחטו ע"י בעלים שומאכרים קטנים.

חפש בסבלנות לאט לאט. אפשר למצוא כלים טובים.

לגבי מה עדיף אוטומט או ידני? אני אישית אוהב שווארמה עם טחינה וחריף...

וברצינות: שאלה שרק אתה יכול לענות עליה.

אם תבחר באוטומטית - אני מניח (לא בטוח) שגם היא תסבול מבעיות קירור של הגיר כמו אחותה הגדולה הסופר לנסר ולכן וודא כי הותקן קולר לנוזל גיר.

שוב - לגבי הערה על הקולר - אני רק מניח.

יבואו המומחים של הפורום (כגון זיסו) ויוכלו לשפוך קצת (הרבה) יותר מידע על רגישות הגיר האוטומטי של הקולט.

קולר גיא

פורסם

לפי מה שאני מבין שווה ליקנות תאוטו.(כי אני בן 17 וחצי ומתלהב נורא מימנו)

ואני קונה בכול הכסף שיש לי ואז אחרי זה שפתאום לא יתחילו לי בעיות ולא יהיה לי כסף להחזיק את האוטו

וכול טיפול 10k כמה עולה בערך?!

יש לי הצעה על אוטמוט 95 יד ראשונה 30k גמישה.ואני מתלבט גם כי גיר ידני שותה פחות דלק מאשר אוטמט.וכמו כן שמעתי שגיר רגיל זה פחות הוצאות ובעיות זה נכון?

תודה

פורסם

ובתכלס יש הרבה בעיות בכללי בקולט אוטומט או ידני?

וכול טיפול 10k כמה עולה בערך?!

וכמו כן שמעתי שגיר רגיל זה פחות הוצאות ובעיות זה נכון? ושותה פחות דלק?

תודה

פורסם
ובתכלס יש הרבה בעיות בכללי בקולט אוטומט או ידני? עניתי לך למעלה.

וכול טיפול 10k כמה עולה בערך?150-300 פילטר אויר, שמן, פילטר שמן ועבודה. כמובן שאם צריך להוסיף לטיפול ברקסים, פלאגים וכו' המחיר עולה.

וכמו כן שמעתי שגיר רגיל זה פחות הוצאות ובעיות זה נכון? כן

ושותה פחות דלק? כן אך תחשוב שהרכב הזה ספורטיבי ותלחץ על הדוושה צריכת הדלק תעלה... בנסיעה רגועה - הרכב שפוי מאוד בצריכה שלו.

תודה

המלצתי אלייך - אל תבזבז את כל הכסף על רכישת הרכב והביטוח.

תשמור לפחות 3,000 לתיקונים ויישור קו.

בהצלחה.

פורסם

ממה שאני הבנתי אין בעיות בקולט בכלל טיפולים בזמן ולשמור על הרכב וכמובן ידני (זה אתה תחליט אני רק המלצתי) בהצלחה.

אני מאמין ואתם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...