Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה נגד מוסך..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זה סיפור ארוך אז אני אנסה לקצר כמה שיותר...

לפני חודשיים בערך האוטו נשלח למוסך מסויים בב"ש לטיפול ראש מנוע לאחר הטיפול הופיעה בעיה חדשה של חוסר סחיבה וכיבויי רכב באמצע נסיעה ...לאחר בדיקות ממוחשבות ומקיפות עלות של עוד אלפייה ..התברר שכיוון השסתומים לא מכוון כראוי ואני צריך לחזור למוסך שעשיתי את הראש מנוע שכמובן יש לי אחריות בעניין והם צריכים לעשות את הכיוון שכן גם הראש מנוע הובא ע"י אותו מוסך מפירוק..לאחר שהשארתי את האוטו לבעל המוסך וסוכם העניין שיסדר את בעיית כיוון השסתומים אך אדגיש רק את בעיית כיוון השסתומים...לאחר שלושה ימים בעל המוסך מתקשר אליי ואומר לי לקחת ואומר שלא הייתה בעייה בכיווון שסתומים שזו בעיייה של משאבת דלק וחיישן חמצן עלות של אלפיים ש"ח ישר סירבתי בטענה שלא יתקשר קודם לפני על אופן הבעיה ואמרתי לו להחזיר הכל למקומו ושלא ביקשתי בכלל שיתעסק באוטו חוץ מכיוון השסתומים...הוא אמר שהאוטו לא יוצא עד שהוא מקבל על העבודה 500 ש"ח ואותו בעל מוסך יודע בתמימותו שזאת אשמתו וטעות שלו לגמרי ....למי אני אמור לפנות בעניין??? תביעות וכ"ד ואני לא מתכוון לוותר בעניין כי זהניין של עיקרון...

בתודה..

פורסם

השאלה שלך היא בעיקרה משפטית. תתייעץ עם עו"ד המתמחה בצרכנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

השאלה האם המוסך צדק אינה רלוונטית לעניין התביעה.

לא ידעו אותו שמחליפים לו חלקים ובטח שלא בעלות כזו אסטרונומית.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

הכתובת לתלונה כנגד מוסך היא איגוד המוסכים. גוף זה הוא כח כנגד מוסך, תוך ראיה לכיוון האזרח\הצרכן.

רק אני ואנוכי נורמלים מכולם.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

ע"פ דעתי קודם כל תוציא את הרכב מהמוסך, אע"פ שאתה יכול להפסיד פה עוד 500 שקל.

בזמן שהוא שם אתה מסתכן בזה שבעל המוסך יטייח את הראיות.

תוציא אותו משם וקח אותו למוסך מורשה שיבדוק וינפיק לך איזה פלט של מצב הרכב.

עם מסמך כזה תוכל לגשת לבעל המוסך/לבית משפט.

איתי

פורסם

העניין הוא שהחלפת חיישן חמצן עם עבודה זה מקסימום 700 שקל ואותו מוסך רוצה 1000 שקל

"על הטירחה" על כל העבודה.... שלדעתי הבעיה הייתה אולי בחיישן חמצן אך עצם העובדה שאותו מוססך לא יידע אותי מלכתחילה ועל דעת עצמו תיקן את הבבעיה...כי אותם חלקים ועבודה הייתי יכול להשיג בהרבה יותר זול..

• תוכן חדש...