Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

topless driving

DJO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעתי שגם עם גופיה אסור זה נכון?

גופית ערסים בלי שרוולים.

בשביל זה נצטרך לחכות ששיר תתחבר, לפי מה שאני זוכר זה גם אסור, המטרה של החוק הזה היא בדיוק כמו הקטע של לא לנסוע יחף, אם במקרה יקפוץ עליך יתוש/קוץ/כל גורם מפריע אחר אז החולצה/נעל יגנו עלייך במידה כלשהי ...

כמובן שיש את נושא ההתערטלות במקום ציבורי.

אוטו זה מקום ציבורי?

בכל מקרה לדעתי אם זו בחורה והיא יושבת ליד הנהג ללא חולצה - אין עם זה שום בעיה :lol::lol:

:wink:

אני מבין שלא יצא לך בעבר אהה..

אז מקרה אישי:

נוסע מטבריה לקצרין (אל תשאלו .. ) באחת הסיבובים קולטת עיני הונדה סיויק אפורה עם נהגת (שיער ארוך) וכן .. ללא חולצה , אני מנסה להתרכז יותר כדי להספיק להנות מהמחזה כמה שיותר, וכשהיא עברה לגמרי וכולי דמעות הבנתי ש... אני עוד שניה נכנס בהר שבצידי הסיבוב :\

למזלי שברתי ימינה ולקחתי את הסיבוב מאוד מאוד בזהירות :)

מסקנה... בחורות ערומים זה חולרע.

עוד פעם אתה מתחיל לזיין לנו את השכל.

ייאלה קום מהחלום שלך :twisted: .

עוד מעט גם תספר לנו שעצרת אותה בצד והבאת לה בוסה.

ילד תעקוץ את עצמך דחוף!!!!!.

פורסם
על פי חוק אסור לנהג להיות ללא חולצה.כנ"ל לגבי הנוסע שלידו.

אין לי מושג מה הדין לגבי נוסעים מאחור.

אז זהו, שגם אני חשבתי שקיים חוק כזה, ומסתבר שלא. אין לי מושג מה יצאר את המיתוס הזה, אולי היה אסור בעבר וזה בוטל.

אין כזו עבירה בנוסחי האישום של השוטרים, לא לגבי הנהג ולא לגבי הנוסע. בדקתי ביסודיות, זה פשוט לא קיים.

:shock:

פורסם

אין חוק האוסר על נסיעה בלא חולצה, אלא אם כן אתרע מזלכם ואתם (אתן) משרתים(משרתות) בצבא הכסת"ח לישראל. כלומר לשאר האנשים מותר לנסוע ללא חולצה, למרות שזה לא נשמע לי כזה להיט היסטרי, אבל מצד שני, הפוטנציאל לצר"צ מרקיע שחקים...

מה שכן מופיע זה האיסור על נהיגה במצב יחפני... כלומר מותר לנהוג עם כפכפים/סנדלים, אך לנהוג יחפים אסור.

אני גם זוכר שהיה פעם גליון של "טורבו", אני לא זוכר בדיוק איזה מספר, אבל היתה שם כתבה שנקראה "Topless" ונסקרו בה המכוניות הפתוחות שהיו בארץ באותו זמן, כאשר לצד הנהגים משתזפות להן עלמות חסודות בלא חלק עליון.

היה כל כך נחמד לפני עידן הפוליטקלי-קורקט...

:D

פורסם
שמעתי שגם עם גופיה אסור זה נכון?

גופית ערסים בלי שרוולים.

בשביל זה נצטרך לחכות ששיר תתחבר, לפי מה שאני זוכר זה גם אסור, המטרה של החוק הזה היא בדיוק כמו הקטע של לא לנסוע יחף, אם במקרה יקפוץ עליך יתוש/קוץ/כל גורם מפריע אחר אז החולצה/נעל יגנו עלייך במידה כלשהי ...

כמובן שיש את נושא ההתערטלות במקום ציבורי.

אוטו זה מקום ציבורי?

בכל מקרה לדעתי אם זו בחורה והיא יושבת ליד הנהג ללא חולצה - אין עם זה שום בעיה :lol::lol:

:wink:

אני מבין שלא יצא לך בעבר אהה..

אז מקרה אישי:

נוסע מטבריה לקצרין (אל תשאלו .. ) באחת הסיבובים קולטת עיני הונדה סיויק אפורה עם נהגת (שיער ארוך) וכן .. ללא חולצה , אני מנסה להתרכז יותר כדי להספיק להנות מהמחזה כמה שיותר, וכשהיא עברה לגמרי וכולי דמעות הבנתי ש... אני עוד שניה נכנס בהר שבצידי הסיבוב :\

למזלי שברתי ימינה ולקחתי את הסיבוב מאוד מאוד בזהירות :)

מסקנה... בחורות ערומים זה חולרע.

עוד פעם אתה מתחיל לזיין לנו את השכל.

ייאלה קום מהחלום שלך :twisted: .

עוד מעט גם תספר לנו שעצרת אותה בצד והבאת לה בוסה.

ילד תעקוץ את עצמך דחוף!!!!!.

:lol::lol::lol: חזק אתה

אבל אני רציני טלאור :)

• תוכן חדש...