Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, חשוב להפנים בתאונות שמתרחשות במהירות של 160 קמ"ש יוצאים מהרכב רק בארון, אין צאנס שהרכב הזה התחיל תאונה במהירות הזו.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל מאן דבעי וסתם כאלה שחושבים שהם יודעים הכל,

שלום,

אני עשיתי תאונה עם רכב כמעט זהה - איביזה טורבו 2001, במינימום 150 קמ"ש והאוטו שלי נראה פחות גרוע מהאיביזה לעיל, מה גם שאני כאן לכתוב לכם על כמה הזין שלי גדול.

אל תבלבלו את המוח, ארון זה רק לכאלה שלא יודעים לקפוץ מהחלון ב160 קמ"ש ;)

אל תכלילו ולפי תמונות אתם לא יכולים לדעת את מצב האוטו. מה גם שלאיביזה יש שילדה מאוד חזקה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שמע בדרך כלל הכרית נפתחת מתי *** מתי = כאשר *** שאתה מקבל תמכה ** תמכה = את המכה ***בחוזק וזה ניראה ככה ולא יודע למה היא לא נפתחה.

יכול להיות שהיא לא היתה מחוברת או משהו כזה לא יודע איך לא עולים על הבעיה הזאת בהרבה תאונות זה קורה שהיא לא נפתחת.

פורסם
אהלן.

איביזה זה אוטו מאוד חזק. אבא שלי ניכנס עם איביזה 94' על קרוב ל-100 קמ"ש באופל קאדט שעברה באדום, ויחסית למהירות כזו לא ניגרם נזק כ"כ גדול (חלקי פלסטיק מקדימה, גרילים, טמבון, כנפיים, מכסה מנוע)

מבחני בטיחות של NCAP לא קובעים אם רכב הוא "חזק" או לא, אלא את רמת הבטיחות שלו.

אין קשר בין רמת בטיחות לבין "חוזק", ההפך הוא הנכון (במכוניות מודרניות).

אם הנושא מעניין אותך תוכל למצוא חומר במנוע החיפוש של הפורום.

במקרה של תאונה, לפעמים קדמת הרכב מתרוממת בזמן הפגיעה, וייתכן שהמהירות שנעצרה על המד היא מהירות הגלגלים, כשהסתובבו באויר ברגע הפגיעה, ולא מהירות הנסיעה של הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום,

אני עשיתי תאונה עם רכב כמעט זהה - איביזה טורבו 2001, במינימום 150 קמ"ש והאוטו שלי נראה פחות גרוע מהאיביזה לעיל, מה גם שאני כאן לכתוב לכם על כמה הזין שלי גדול.

בתאונה חזיתית ב 150 קמ"ש, פועלים על הגוף למשך שבריר שניה כוחות תאוטה של מעל 300 ג'י.

מכיוון שעומס פתאומי של 40 ג'י על נוסע חגור מספיק כדי להתחיל לפורר את גוף האדם מבפנים, נראה לי שהסיפור האמיתי כאן הוא לא העמידות של אותה איביזה טורבו עליה אתה מספר, אלא העמידות הלא אנושית של הגוף שלך (כולל, ואולי בעיקר, הזין הגדול).

יכול להיות שקוראים לך קלארק כסיפור כיסוי, ולחברה שלך קוראים לואיס ליין ?

או שאולי עוצמת המכה (שהיתה חזקה, אין ספק) בלבלה את דעתך קלות ?

פורסם
בתאונה חזיתית ב 150 קמ"ש, פועלים על הגוף למשך שבריר שניה כוחות תאוטה של מעל 300 ג'י.

מכיוון שעומס רגעי של 40 ג'י על נוסע חגור מספיק כדי להתחיל לפורר את גוף האדם מבפנים, נראה לי שהסיפור האמיתי כאן הוא לא העמידות של אותה איביזה טורבו עליה אתה מספר, אלא העמידות הלא אנושית של הגוף שלך (כולל, ואולי בעיקר, הזין הגדול).

חבוב אתה לא מבין כלום ואתה לא מתבייש להפגין את זה. איבר מינו שימש ככרית אוויר בשעת ההתנגשות ובכך שימש חוצץ בין גופו ובין גלגל ההגה.

בגלל אנשים כמוהו אני צריך להוריד לעצמי אשך.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

שלום,

אל תבלבלו את המוח, ארון זה רק לכאלה שלא יודעים לקפוץ מהחלון ב160 קמ"ש ;)

אל תכלילו ולפי תמונות אתם לא יכולים לדעת את מצב האוטו. מה גם שלאיביזה יש שילדה מאוד חזקה.

דניאל.

אולי גודלו העצום של איבר מינך מפצה על חוסר באיבר המין האחר (תחשוב קצת, תבין. בעצם, עם חוסר כזה, אולי לא). התאונה שלך, למיטב זכרוני, לא הייתה חזיתית ולא בטיח, פשוט החלקה ארוכה והרבה גלגולים באוויר, שבמהלכם הועפת ממושב הנהג אל מחוץ למכונית כי לא היית חגור (תזכיר לי? ממש במקרה הורדת חגורה בגלל משהו חצי דקה לפני שנכנסת לסיבוב ב-150 קמ"ש? אה, כן, ככה זה היה).

הקטע של ה"שלדה מאוד חזקה" הוא בכלל מפגר. אתה ממש מהנדס מכונות עם התמחות במתכות. קשקוש.

מת על אלה שמתלהבים שהם עשו תאונה ב-180 קמ"ש ויצאו מזה בחיים. אצל רובם 180 קמ"ש זה רק בחלומות, וגם אם ראו כזה מספר זה אולי עשר דקות לפני התאונה, כאשר במהלך ההחלקה או הגלגולים באוויר הורידו בקלות עשרות רבות של קמ"שים. איביזה שפוגעת בעצם קשיח ב-150 קמ"ש הופכת לסמארט, עם כל הכבוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאיביזה יש שילדה מאוד חזקה, ואמריקאיות הכי בטוחות כי הדלתות שלהם כבדות לאללה, מרגישים את זה במיוחד כשהדלת נטרקת על הזין. וולבו הן גם נורא בטוחות כי הן מרובעות ודומות לטנק.

http://img.photobucket.com/albums/v233/Nismo_K11/crashhhh.jpg

http://www.car-accidents.com/pics/carphotos/1-10-04_a.jpg

http://www.car-accidents.com/pics/carphotos/4-16-03.jpg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אולי גודלו העצום של איבר מינך מפצה על חוסר באיבר המין האחר (תחשוב קצת, תבין. בעצם, עם חוסר כזה, אולי לא). התאונה שלך, למיטב זכרוני, לא הייתה חזיתית ולא בטיח, פשוט החלקה ארוכה והרבה גלגולים באוויר, שבמהלכם הועפת ממושב הנהג אל מחוץ למכונית כי לא היית חגור (תזכיר לי? ממש במקרה הורדת חגורה בגלל משהו חצי דקה לפני שנכנסת לסיבוב ב-150 קמ"ש? אה, כן, ככה זה היה).

הקטע של ה"שלדה מאוד חזקה" הוא בכלל מפגר. אתה ממש מהנדס מכונות עם התמחות במתכות. קשקוש.

מת על אלה שמתלהבים שהם עשו תאונה ב-180 קמ"ש ויצאו מזה בחיים. אצל רובם 180 קמ"ש זה רק בחלומות, וגם אם ראו כזה מספר זה אולי עשר דקות לפני התאונה, כאשר במהלכה ההחלקה או הגלגולים באוויר הורידו בקלות עשרות רבות של קמ"שים. איביזה שפוגעת בעצם קשיח ב-150 קמ"ש הופכת לסמארט, עם כל הכבוד.

רוני

פשוט ללקק את האצבעות, פנטסטי :beerchug:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ש. בתאונה המחוג יכול לעשות 7 סלטות ולהיתקע ב 360 , זה אומר שהרכב נסע 360 ?!

ת. לא.

ש.למה

ת.ככה

ש. נו באמת

ת.טוב נו , כי זה עדיין לא טכוגרף.

ש. תודה עחי ניתראה בשמחות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

א. באמת מצב המחוג לא מוכיח שהתאונה היתה במהירות כזו

ב. עם מכה כזו מלפנים הכריות היו צריכות להיפתח אפילו אם היו גם התהפכויות.מכות צד וכו'

פורסם

מת על אלה שמתלהבים שהם עשו תאונה ב-180 קמ"ש ויצאו מזה בחיים. אצל רובם 180 קמ"ש זה רק בחלומות, וגם אם ראו כזה מספר זה אולי עשר דקות לפני התאונה, כאשר במהלך ההחלקה או הגלגולים באוויר הורידו בקלות עשרות רבות של קמ"שים. איביזה שפוגעת בעצם קשיח ב-150 קמ"ש הופכת לסמארט, עם כל הכבוד.

רוני

או בדיוק לאשכנזיות המתרוממת שלך חיכיתי.

גודלו של איבר מיני הועלה מן הסתם בצחוק, אבל ככל הנראה ההומור של אנשים רגילים לא עובד על איש אשכולות שכמותך.

בוא, אני אמספר לך את זה יהיה לך יותר קל לנסות לענות לי עם כל הערס הזה שאתה מוציא מעצם היותך טיפוס מופרד בעל כורחו מהחברה המקובלת.

(1) איפה רשמתי שהתאונה שלי הייתה חזיתית ?

(2) כל הכבוד לך שאתה זוכרת הרבה גילגולים באויר, זה לא היה שם. גם ההחלקה לא הייתה יותר מדי ארוכה, בכל מקרה, אתה יכול לשאול את העמוד תאורה שמכרו אותו לברזל.

(3) סוף שלישי של האיביזה שלי היה 170 והייתי במנתק כשהורדתי את הרגל מהדוושה.

(4) לא אמרתי שהפגיעה התרחשה ב150 קמ"ש, כמעט אף פעם הפגיעה עצמה איננה במהירות שהרכב נסע כשהתחיל לאבד שליטה.

(5) עפתי מחוץ למכונית כי אלוהים אוהב אותי (מה לעשות, יש כאלה שמאזנים אנשים כמוך מהצד השני של המתרס, תחשוב קצת, תבין. בעצם עם חוסר כזה, אולי לא.) וכי באמת לא הייתי חגור, מי שמכיר אותי יודע שעד רגע התאונה לא היה ולו רגע אחד שלא הייתי חגור. וכן, הורדתי את החגורה 4 דקות קודם בשביל להוריד מעיל. אם זכרוני אינו מטעני.

(6) קטע מפגר או לא קטע מפגר, עם הקליאו שלך או הראלי שלי היו מקבלות את אותה מכה מאותו עמוד באותה עוצמה, המכה היית נראית אחרת לחלוטין, המכונית הייתה מתרסקת. לא צריך להיות מהנדס מכונות עם התמחות בברזל וגם לא אידיוט שחושב שהוא שומאכר, מספיק לראות את גודל המכה לעומת גודל הנזקים ולהסיק מסקנות.

דבר אחרון, אני לא מתלהב שיצאתי בחיים, בסה"כ אדון אוברשאד יצא בהצהרה חסרת תקדים שאין עליה עוררין והנה יש כאן לפניכם דוגמא חייה ששוברת את ההצהרות המפגרות הללו שלכם, תאונה ב60 קמ"ש יכולה להיות לא פחות קטלנית ויש כאלה שעשו תאונה במהירות גבוה (אני בכוונה לא מציין כמה) ונשארו לספר על זה.

דניאל.

פורסם

מכיוון שעומס פתאומי של 40 ג'י על נוסע חגור מספיק כדי להתחיל לפורר את גוף האדם מבפנים, נראה לי שהסיפור האמיתי כאן הוא לא העמידות של אותה איביזה טורבו עליה אתה מספר, אלא העמידות הלא אנושית של הגוף שלך (כולל, ואולי בעיקר, הזין הגדול).

לך אני באמת יענה בכבוד המגיע שלא כמו לידידינו מהצפון שלא שמע את המינוח החיים והמוות ביד הלשון.

את עוצמת המכה לא נשארתי לגלות מכיוון שבמזל כביר עפתי דרך החלון (יש הקוראים לזה מזל, יש הקוראים לזה קלארק קנט).

לא פעל עלי כוח של 40G וגם לא נכנסתי בקיר ב150, איבדתי שליטה ב150. בכמה קמ"ש הייתה הפגיעה ? אני לא יודע, שאל את רוני, הוא בטח זוכר :|

בברכה,

דניאל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...