Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מתלבט בין שתי אלה, מודל 2005. בגירסת 1.6 ליטר

השאלה שלי היא אם יש הבדלים רציניים באמינות (עד כמה שזה רלוונטי ל2005, אבל זה כמובן חשוב לשנים הבאות), בטיחות, עלות אחזקה (טיפולים שוטפים, דלק וכו...)

והכי חשוב, למי שכבר הספיק לנהוג בהן - ההנאה מהנהיגה! (שוב, עד כמה שזה רלוונטי לגבי משפחתומטית 1.6 ליטר:wink: )

תודה למשיבים

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

מאזדה 3:

האוטו ספרטני לטעמי, סובל מכל מיני "מחלות ילדות" (יתכן שחלקן תוקנו בין 2004 ל2006), מעבר לעיצוב היפה שלו, הוא סתם אוטו, באמת, עם הג'אנטים 16", אתה נוסע 100 קמ"ש וחושב שזה 200 לפי איך ששומעים את הכביש (תוצאה של חתך נמוך יחסית).

הסובארו אוטו שמיוצר כבר הרבה שנים, ידוע בתור רכב מאוד אמין, מנועי הבוקסר שלו חזקים, ולטעמי האישי, עדיף בהרבה על מאזדה 3.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

DAVID התשובה שלך לא לעניין בכלל..

לנושא.. המאזדה 3 הרבה יותר מודרנית מהאימפרזה, בטיחותית יותר, מפנקת, תא נוסעים הרבה יותר איכותי וטוב, מאובזרת. אמינות טובה, קשה לגבש את זה כי היא יחסית חדשה.

ה-3 מהירה יותר בתאוצות, גיר טיפ', מהנה לנהיגה יחסית למשפחתית.

בלי לחשוב יותר מידי אני הייתי הולך על ה-3!

פורסם

דוד קשקוש!

האימפרזה היא רכב מיושן, מנוע חלש, תיבה עצלה, מכונית אמינה שתחזיק חצי מאה !

ה-3 לעומת זאת יותר מודרני, יותר חזקה, יותר מהנה בכול אספקט שתיסתכל עליה עולה על האימפרזה אולי חוץ מאמינות.

בקיצור שהילך על ה-3.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ה-3 משמעותית יותר מודרנית וחדישה, אין כאן מקום להשוואה.

אימפרזה 1.6 (או 1.5) תהיה רלוונטית רק באיזור סוף שנת 2007 - כשיצא דגם חדש לגמרי... עד אז עדיף "להסתפק" בלגאסי, שהיא מכונית הרבה יותר מעודכנת והרבה יותר מתוקצבת (פיתוח וכד') מהאימפרזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ה-3 משמעותית יותר מודרנית וחדישה, אין כאן מקום להשוואה.

אימפרזה 1.6 (או 1.5) תהיה רלוונטית רק באיזור סוף שנת 2007 - כשיצא דגם חדש לגמרי... עד אז עדיף "להסתפק" בלגאסי, שהיא מכונית הרבה יותר מעודכנת והרבה יותר מתוקצבת (פיתוח וכד') מהאימפרזה.

איציק

שלום איציק,

הבעיה היא שמעטים אלה שמכירים את הלגאסי, ומעריכים את יכותה האמיתית. לא בגלל שיש לי אחת...

אבל ובגלל שכל אחד יכול להרשות לעמו אחת (עקב המחירים הלא גבוהים), זו קניה סופר טובה, על בסיס מכונית אמינה למופת, אתה מקבל דבר שאין בהרבה מכוניות אמינות - הנאה מנהיגה.. כן הנאה (טוב היא עדיין לא 306 אבל בכל זאת). הדברים נכונים לכל דגמי ה B4 היותר יקרה (למקרה של פותח השרשור).

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לאמא יש אימפרזה ולאבא יש מזדה 3 ככה שאני מדבר מהרבה ניסיון אישי עם הרבה מאוד קילומטרז'.

האימפרזה מאוד עצלה, שילוב של הילוכים ארוכים ומנוע חלש. השילדה לא רעה בכלל אבל כל השאר כן.

היא ממש לא מאובזרת והמושבים שלה ממש לא נוחים לטעמי. כמו כן איכות ההרכבה שלה ממש מאכזבת. המזדה מרגישה הרבה יותר צעירה ממנה וגם איכות ההרכבה והאיבזור עשירים יותר (הכל כמובן בגדר ה1600 אוטומטיות כמו של כל עם ישראל...) היא הרבה יותר מהנה לנהיגה וההגה הרבה יותר מתקשר. החסרונות- היא יותר צפופה במושב האחורי והרבה יותר נוקשה. כמו כן היא מלאה בכפתורים על הקונסולה לעומת האימפרזה שיותר "נקיה" (והרבה פחות מאובזרת). גם המזדה ממש לא חזקה אבל לפחות יש לה אפשרות טיפרוניק ואפשרי לנעול הילוכים. בכל מיקרה שתי התיבות עצלות למדי ועוד חיסרון לתיבה של המזדה- הטיפרוניק שלה הפוך לטעמי, להעלות הילוך זה משיכה למטה ולהורדה זה למעלה. לי לפחות לקח זמן להיתרגל. אני הייתי הולך על המזדה בלי לחשוב פעמיים. לילה טוב לכולם. אם אתה רוצה הסבר יותר מפורט על 2 המכוניות אתה מוזמן לבקש. (למרות שיש פה כמה בוחני רכב מיקצועיים שזה די מיצווה להציק להם :-P )

אופק.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אם הבחירה מבין ה 2 אז מזדה 3 - מהנה יותר לנהיגה, מפנקת , ולטעמי יפה יותר, מנוע יותר חזק.

אך אם ברכב משפחתי עסקינן - אז רק טויוטה קורולה - אמינות בלתי ניתן לעירעור.

פורסם

אתה יודע שהשירשור מלפני שנתיים :shock:

כמו כן הוא לא שאל על הקורולה (שאמינות המנוע "לא משהו") אז מה הקשר בכלל?

• תוכן חדש...