Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף היה לי קצת זמן שוב לבנות משהו

אז בניתי לפולס שלי קורות מפיבר גלאס

אלה תמונות חלקיות של אמצע המריחה בעיקר

בקרוב אני אצלם את השיוף

אני חושב שכרגע אני אחכה עם הצביעה מחוסר תקציב

ומפני שאולי ארצה למכור אותן

הרכב הוא 306

IMG_1197.JPG

IMG_1199.JPG

IMG_1198.JPG

IMG_118.JPG

IMG_119.JPG

פורסם

קודם כל יפה מאוד על ההשקעה.!

מזכיר לי משהו..:wink: .

בכל אופן לגבי צביעה, בקבוק של ספריי צבע מבריק GLOSS ב10ש"ח בודדים יעשה את העבודה .

במידה והבנייה מוחלקת ברמה הסופית.

אם כי כמובן מומלצת צביעה בתנור, אך האמת שניתן להגיע לתוצאות מאוד יפות גם בבית עם ספריי טוב וגלוס כמובן.

אם תזדקק לעוד פרטים\עזרה דבר איתי, אני תמיד מוכן לעזור , במיוחד על "פרוייקטים" כאלו.:wink:

under construction..

פורסם

נכון צבע ייסוד או צבע מקשר או פריימר או איך שתרצה לקרוא לילד בשמו, אתה צריך כזה :wink:

ובכל אופן, אתה יכול לקחת את אותו בקבוק ספריי שחור, רק במט.

זה יעשה את העבודה.

לגבי צבע, אז אני יכול להמליץ על הצבע של "קריליון" יש להם צבע שמיועד לצביעה ישירות על משטחי פלסטיק ולא חייב בצע ייסוד, אך שוב מומלץ בכל זאת על מנת גם לקבל החלקה וגם לקבל קישור טוב יותר למשטח, בקבוק כזה עולה באיזור ה22 ש"ח, או לקחת ספריי צבע מט פשוט ולהשתמש בו לפחות ב2 שכבות.

לגבי פריימר, אז "סופר ייסוד" של יעקובי, עושה היטב את העבודה, אתה לא זקוק ליותר מרבע ליטר ופחית קטנה כזאת עולה באיזור ה40-50 ש"ח, כלומר בעלות של כ60-72 ש"ח אתה צובע את הבנייה יופי טופי.

אם יש לך עוד שאלות, שוב, אתה מוזמן ליצור איתי קשר.

רק אל תשכח שלאחר שימוש בייסוד, נדרש שיוף מחדש,וצביעה חוזרת, לפחות פעמיים עם נייר מים.

לאחר מכן, 2 שכבות של צבע בפיזור אחיד כמה שניתן עם הספריי וזה יעשה את הקסם שלו.

under construction..

פורסם

יש לי מין חלום פרוורטי לעבוד בסקאי

נו לך תבין

אז על שיוף אני לא אוותר אבל בכל זאת זה יהיה סקאי עם שכבה מאד דקה של ספוג

לנפח

רק באיזה דבק להשתמש מעניין אותי

וזה לא קצת שיוף

זה המון

פורסם

אתה יכול להישתמש בדבק מגע.

את הווניל אתה יכול ליקנות במוקומות איפה שעושים סלונים, גם את הספוג. חפש בא"ת בת ים, תל אביב.

יש לי שאלה

אם אני רוצה קודם לכוון את הטוויטר ו לא לשים אותו בכיוון שהבית המקורי נותן. מה השלבים שאני עושה כדי לקבל כיוון ועל זה ליבנות?

תודה

• תוכן חדש...