Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרי שגיא פרילינג אמר לי שיש בעיה בחיישן למבדא היום עשו לו בדיקה ומסתבר שהוא תקין. הבעיה היא מנוע לא עגול בסרק, הסל"ד יציב, ויש ריח חריף של דלק.

אני יוצא מדעתי ואני לא מתלהב להוציא שוב כמה מאות שקלים על בדיקת מחשב במקום אחר

106 GTI

האם בוצעה אי פעם בדיקה במוסך אחר ?

האם היו ממצאים אחרים לבדיקה ?

האם המנוע נבדק כמו שצריך ?

התופעה שאתה מתאר לא חייבת להיות דווקא באגף האלקטרוני, מספיק שיהיה לך ליפטר הידראולי אחד תפוס - המנוע שלך יזייף יופי-יופי בסרק ויסע יופי-טופי שתיתן גז.

כסף יוביל אותך מהר מאוד לפתרון הבעיה... אם אתה לא רוצה לשחרר מרשרשים, יקח לך הרבה מאוד זמן להגיע אליה, אם בכלל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ד"א, החל מהיום יש אחת פחות - GTI זהובה עם 106 במרכז המספר (זו שהייתה של אייל רונן)נצפתה כשחלקה הקדמי מרוסק כליל (כריות אוויר פתוחות) ליד אוני' ת"א.

רוני

למרות שזו סטיה מנושא השרשור, דוגמא נוספת לבחור עם ניסיון זניח שמפוצץ רכב חביב ומפסיד את התחתונים, כולי תקוה שאין פגיעות גם בגוף או בנפש.

בהצלחה ובזהירות לכולם בהמשך הדרך, תשומת ליבכם לחתימתי זה עשוי לעזור לכם.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

בדיקת מחשב בוצעה במורשה פעמיים (אותו המוסך), עד כמה שאני יודע הסתכלו רק על המסך, אמרו לי הכל תקין וטענו שזה אופי המנוע.

בשביל להגיע למרים הידראולי צריך להוריד ראש נכון?

איך מזהים שאחד או יותר מהמרימים עושים בעיות?

דני דגם המנוע הוא tu5j4

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר ערב טוב!

יש לך שתי בעיות,כפי שכתב רוני.

קח דוגמה לפתרון הבעיה של הריח,בקובץ הבא:

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני חושב שאני אבדוק עלות בדיקת מחשב אצל איל ואלדר, בדיקת מחשב אחרונה, אם זה לא חשמלי אני אמשיך לפרוק סעפת יניקה עם החלפת אטמים וניקוי מזרקים.

in the face

with a chair

פורסם

זוהי הזרקה רב נקודתית, "מחלות" שונות מהמערכת החד נקודתית.

חיישן חמצן חובה לבדוק ובאופן ראוי, אני לא יודע מי קבע שהוא תקין ועל סמך מה.

האם בדקו אותו אל מול סקופ מעבדה (גרף בפועל!) ואל מול מכשיר גזים?

מה הם נתוני הגזים כפי שהופיעו במכשיר הגזים אם בדקו זאת בכלל, ואם לא, אז כל הבדיקה אינה ראויה.

זה שחיברו סורק תקלות, זה עדיין לא אומר שאין תקלה באוטו, יותר מסביר שלא קראו אותה נכון.

יש לבדוק מצב מצוי מול מצב נדרש לחיישן הTPS ,

חיישן הMAP , והלחץ הברומטרי.

חישן החמצן- שלא נותן למחשב קריאה מוטעית של גזים בתערובת דלק נמוכה

לא לשכוח חיישן חום מנוע, מה הוא מראה בהתנגדויות - לא רק בקריאה מהסקנר, אולי הוא מצביע כתקול על מנוע קר ממה שהוא באמת, מה שיעשיר את התערובת-

אם הכל בסדר ואני מאוד מאוד בספק, יש לבדוק לחצי דלק שאינם גבוהים, ובעקר מאפשרות קלושה של "החזר" בעייתי למיכל הדלק.

יש לוודא מתח טעינה שאינו חורג מ 14.2 וולט ועד 14.5 שזה הגבול העליון הקיצוני.

יש לוודא יציאת +D מהאלטרנטור שאינה חורגת מהנתונים הרשומים בשורה הקודמת, ככל שהאלטרנטור מסוג שיש לו יציאה כזו.

יש לוודא בית מצערת ומנוע ייצוב סיבובים נקיים.

יש לנסות לנתק את הקניסטר (ולאטום בזמן בדיקה את צינורית הואקום)

ולפני הכל רצוי לחבר שעון ואקום מכני לסעפת היניקה לאחר המצערת , הוא לפעמים "חכם"מכולם וזאת בתנאי שיודעים להבין את מה שהוא מראה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בקיצור דני, ללכת לבדיקה במקום שיעשה את כל זה, אני בספק אם במוסך מורשה מבצעים את כל מה שאמרת הרגע, לכן אני חושב לפנות למעבדה של איל ואלדר, הם לפחות הכי קרובים אלי (אני גר ברחובות).

בכל מקרה שלחתי להם אימייל כדי לקבל מידע מה הליך העבודה בבדיקה, ממה שאני יודע הבדיקה אצלם היא על פני יום שלם אז אני מניח שהיא תכלול כמעט הכל.

אני מקווה לטוב, לא אכפת לי כמה יעלה התיקון, העיקר לדעת מה הבעיה ולא כל פעם לבצע בדיקה חוזרת סתם.

תודה על העזרה, אם זה לא בעיית חשמל אני מתחיל לפרק סעפת יניקה להחליף אטמים ולנקות מזרקים.

in the face

with a chair

פורסם

איל עבר לאשדוד וכעת זה נקרא "נ. איל ושות' - מעבדה לרכב ממוחשב"

ברח' המתכת 26 א.ת צפוני אשדוד, טל' 08-8604615 או 054-5553787.

ד"א, במוסך פ.מ. מלכה, מורשה פז'ו שברחובות, נמצא חשמלאי דיאגנוסיזט מצוין, דני ילאה והאם הוא זה שבדק המכונית?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ידוע לי שדני מצויין, הבעיה היא במורשה שהם לוקחים 200 ש"ח לשעת בדיקה כשאצל אייל הבנתי שזה 350 לכל היום.

דני לא בדק לי את האוטו, האוטו נבדק במרום צמרת בבני ברק פעמיים, הבדיקה היתה חפיפניקית אחרי שהבנתי איך בדיקה צריכה להעשות לכן אני מניח לא גילו שום בעיה ואמרו לי שזה אופי המנוע.

בכל אופן אני אפנה לאיל, אני מקווה ששם תמצא הבעיה אחת ולתמיד

in the face

with a chair

פורסם

ברכב הקודם שלי 106 ראלי 98 היתה לי בעיה זהה, הרכב היה באחריות והוחלף בו : מצתים, בוצע ניקוי מזרקים, חיישן למדה, מחשב...........אני כבר לא זוכר את ההמשך, וכמו שציינתי הרכב היה באחריות וכל עלות התיקונים היו על החברה, גם ל 206 XS יש בעיה דומה,

ידידי בחלק נכבד מהרכבים של פ'זו זוהי צורת העבודה שלהם, חבל על הכסף שלך.

אני יכול להמליץ לך על K44 וללחוץ חזק את הרכב , אך זה לא פוטר את הבעיה.

לגבי הריח של דלק אם בדקו את צריכת הדלק של הרכב והיא תקינה, אז כנראה שיש לך דליפה, שיכולה גם להיות קלה ביותר.

בהצלחה שלומי

פורסם

דליפה?

הסבר לי איך דלק שדולף ידלוף לתוך השמן מנוע?

אני עדיין לא מקבל את זה שככה המנוע עובד, מהחברה הוא לא יצא ככה אני בטוח אחרת אף אחד לא היה קונה את האוטו. ותעשה הבדלה בין המנוע של הראלי ל GTI, המנועים שונים.

in the face

with a chair

פורסם

איציק - מרים הידראולי תפוס (בהנחה שיש מרימים הידראוליים במנוע הזה) יישמע היטב בסל"ד סרק. (גם בשאר , אבל פחות מורגש) קשה לי להאמין שלא יעלו על זה במוסך.

רוני - מה זה "מנוע שלא בנוי לעבוד בסרק" ? זה לא איזה סוס מירוצים בעל קאמשפט מטורף על מחשב מקורי. התופעה שתיארת אולי לא נוראית , אבל בטח לא תקינה.

• תוכן חדש...