Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי אתה ממש משטרת הפורום מה עושה???

הוא המשיך את הת'רד על ידי שאילת שאלה בנושא זהו!

אם לסבתא שלי היו גלגלים, הייתי משפר אותה

:roflmao:

פורסם

אוקי אז אני יברר בקשר לשני הסוגים אני מודה לך על העזרה כי הייתי ממש קרוב להזמין אותם

והייתי נידפק...

כשיהיה לי הצעת מחיר על שניהם (אני מקווה שאני ימצא במידה שלי) אני יגיד לך ותיעץ לי במה לבחור.

תודה רבה רבה על העזרה!

פורסם

הצדק עימך, אני אכן משטרת הפורום, ובדיוק כמו שהמשטרה עושה בד"כ, אני עוזר לבחור ע"י הכוונה לעתיד השימוש בפורום (החיפוש הידוע לשמצה) וכמובן איך אפשר בלי אספקה של קישורים ישירות למאמרים שיעזרו לבנאדם קצת יותר ממה שרוב משתמשי הפורום יענו לו בשליפה.

משטרתי משהו, לא? :roll:

מוטי

פורסם

מוטי השוטר הטוב , אני השוטר הרע.

מעקב נעים לך - טענות אלינו בה"פ.

פורסם
שלום.

המליצו לי על גודייר דגם הידורגריד (לא יודע איך רושמים) מידות 195\65\15...מה דעתכם על הדגם ?

הוא יענה לצרכי? יש לכם דגם יותר מומלץ?

תודה מראש.

הצמיגים עליהם אתה מדבר נקראים: good year hydragrip.

צמיג מצויין כאשר הדגש הוא על נסיעה בכביש רטוב. לנו אין הרבה גשם בשנה. למרות זאת אני קניתי אותו לפני כ-3 חודשים. הצמיג נ"ל אוחז מצוין ברטוב וכך גם ביבש. הוא גם רך יותר ביחס לmichlen שהיו לי לפני כן (אנרג'י).

צמיגים-

http://www.tirerack.com/tires/index.jsp

Veni Vidi Vici

פורסם

אז מבין שניהם מה אתה מציע לי?

ואיזה מידות יש לך?לי יש 195\65\15 זה אפשרי להשיג את הצמיג הזה במידות אלה?

ושאלה אחרונה סתם מסקרן אותי כמה עלו לך 4 צמיגים של hydragrip ומאיפה רכשת אותם?

פורסם
הצמיגים עליהם אתה מדבר נקראים: good year hydragrip.

צמיג מצויין כאשר הדגש הוא על נסיעה בכביש רטוב. לנו אין הרבה גשם בשנה. למרות זאת אני קניתי אותו לפני כ-3 חודשים. הצמיג נ"ל אוחז מצוין ברטוב וכך גם ביבש. הוא גם רך יותר ביחס לmichlen שהיו לי לפני כן (אנרג'י).

להיות יותר נוח מהמשלין energy זה לא ממש חוכמה.

צמיגי all-season די מיותרים בארץ (ואל תטעה wiking, הגברת אחיזה ברטוב תבוא על חשבון היבש)

לפותח השרשור, אם אתה גר באזור המרכז, נסה את צמיגי רמת-אביב. הוא מחזיק את שני דגמי הצמיגים שהמלצתי לך (ממליץ במיוחד על ה-michelin pilot primacy).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

זה לא צמיג all-season .........

זה צמיג Summer......(של אירופה כלומר עם גשמים אבל זה לא all-season)

.....

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

האמת אני מירושלים ...אבל אם יש לך תיתן לי את הטלפון אני ידבר איתם ליפני שאני יסע לשם..

כי דיברתי עם כמה מקומות (באשדוד ותל אביב) ואפילו שהיום הם לא יכלו לברר לי את המחיר הם אמרו לי שהמחיר של הפילוט גבוה(הם לא יכולים לימסור לי את המחיר הטלפון).אבל אם אתה ממליץ עליו אני יחכה עוד שבועיים ואני יקנה אותם אבל השאלה שלי איזה אבדל יש בינהם משמעותי?(גם במחיר וגם בנוחות?).

תודה מראש!

• תוכן חדש...